Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende cok uzuldüm insan hiç umudum diyor ama umutlanıyor genede ama yapacak bişey allahdan éslerimiz destekcide fazla uzdurmuyor ben sitrese bağlıyorum artik köyüme gidip biraz kafamı dağıtacam

Kızlar regl oldum yine gitti umutlar
Biliyorum üzülme demekle olmuyo ama bi sonrakine odaklanacaksın yapacak hiç birşey yok insanlar 20 senede defalarca kez tüp bebek deniyorlar ve olmuyor. Senin yaşın daha çok genç. Doğru zaman değilmiş demek ki. Bende uzun zamandır bekliyorum. Çocuk yapmaya karar verdiğimizde eşimde varikosel olduğunu anladık ama yinede kan değerleri çook anormaldi sadece varikoselle açıklayamadılar ve yine öğrendik ki beyin tümörü varmış o yüzden çocuğumuz olmuyormuş. Hormon ilaçları verdikler aylardır kullanıyo. Bütün bunları aştık hamile kaldım derken onu da kaybettim ama yinede umudumu asla kaybetmiyorum. En olmadı tüp bebek yaparım yaşım daha genç diye düşünüyorum. O yüzden sen daha yolun çok başındasın.

Bende tatilden sonra 3.aşılamayı deniyecem olmazsa artik durumları düzeltip özelde tüpbebek denerim hayirlisi nasip belki bir zamanı vardir oda bu gunler değildir

Hepimize Allah en hayırlısı neyse onu nasip etsin canım ne diyebilirim ki artık yolun başındayım ama inan 4 senedir bende çok yoruldum gecmis olsun sana canım inşallah tez zamanda sağlıklı bebeklere hamile kalırız

İnşallahhh. Adet olmayı bekliyorum aşılama yaptırıcam çünkü düşüğün sebebi muhtemelen eşimin sağlıksız olan sperminden kaynaklanıyor. Sırf kafam rahat olsun diye aşılama yaptıracağım. Tabi adet olabilirsem.

Bende bi kafamı dağıtıp 2. Aşılamayj yaptıracağım muhtemelen canım
Nasip canım koyverme kendini ümit baki. Bu ay olmadı diğer aya inşallah Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.
Sanki ben ilk yorumlarda senin bir hamilelik olmuş gibi okumuştum yanlış mı hatırladım acaba

Nasip canım koyverme kendini ümit baki. Bu ay olmadı diğer aya inşallah Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur.
Sanki ben ilk yorumlarda senin bir hamilelik olmuş gibi okumuştum yanlış mı hatırladım acaba
Canım iki kere oldu hamileliğim ama ilki kalbi durdu 2.sinide ben aldırmak zorunda kaldım oonu hatırliyor olabilursin

Evet canım normal yolla hamile kaldım
Çok iyi bence sen moralini hiç bozma ben normal yolla bile hamile kalabiliyorum aşılamayla kesin kalırım ümidini yaşa Rabbim nasip edecek inşallah sana hiç merak etme. Normal yolla hamile kalmak çok zor çünkü bozma moralini vakti değilmiş de sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…