Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Olmaz mı çok fena aciyor hem de. Sanırım kullandığım jelin yan etkisi..Onun dışında hiç belirti yok. Çarşamba günü kan tahlili yaptırcam inş. hayal kırıklığı yaşamam
Evet ilaçlarda yan etki yapıyor hepsi birbirine giriyor belirti arıyoz bizde inşaallah canım hayırlısıyla olsun ben hep olumluydum rahattım ama bugün biraz içime degısıklık çöktü

Merhaba amin inşaallah bende 9. Güne girmiş bulunuyorum namaza kalktım ama göğüslerim baya acıyo ve kasıklarıma da sancı giriyor böyle dolgunluk gerginlik var seninde böyle birşey oldumu
İlk aşılamamda o günler nasıl geçti bilmiyorum şimdi hiç geçmeyecek gibi geliyor. Seninde baya olmuş cnm inşAllah pozitifi görürsün ben zaman bakacaksın benim doktorum 12. Gün Yapabilirsin dedi

Aşılama yapılan bütün arkadaşlara soruyorum. Önce ilaç kullandınız sonra mı aşılama yapıldı yoksa direk aşılama mi? Bir de film çektirmeden aşılama olan var mı aranizda.?
Filmden kastın hsg ise eger genelde önce cektiriyorlar ben geçen sene cektirmiştim doktorum bir daha gerek duymadı eşimde bende tahlil vermiştik spermiyogram falan hepsinr bakıldı once sadece catlatma iğnesi ile denedi olmadı sonra asılama yaptı canım aşılama önceside sekiz gün karnımdan iğne yaptım gonalf 75ml ve femara kullandım sekizinci gün çatlama iğnesini yaptım(yani adetin 10.günü) adetin 12. Günüde aşılamam yapıldı. Yani bu günler kişiden kişiye değişiyor tabi

İlk aşılamamda o günler nasıl geçti bilmiyorum şimdi hiç geçmeyecek gibi geliyor. Seninde baya olmuş cnm inşAllah pozitifi görürsün ben zaman bakacaksın benim doktorum 12. Gün Yapabilirsin dedi

İnşaallah canım sağol hepimiz görelim inşaallah benimki gün vermedi adet olup olmamasına göre görüşürüz diye konustuk benimki bekleme taraftarı biraz sanırım ama sormayı düşünüyorum nezaman yapayım test diye aslında catlamanın etkisi gecince yapılabilir ama geç döllenme falan olunca cıkmıyormus ya beklemek daha mı iyi bilemedim. Normalde cok test yapardım dayanamazdm ama busefer hiç yapmadım psikolojim bozuluyo diye

Ah canım inşallah ya hepimiz bayramda şöyle bir bayram etsek keşkeeee

Bende öyle her ay o testte tek çizgi görmekten sıkıldığım için geçen ay yapmamıştım test adetim geciktiği halde yapmadım iyiki de yapmamışım progesteron ilacından kaynaklıymış. Bakalım inşallah sana da büyük sürpriz olur heyecan ve umutla bekliyorum sizinde sonuçlarınızı

İnşaallah hayırlısıyla olsun artık ya

Evet ilaçlarda yan etki yapıyor hepsi birbirine giriyor belirti arıyoz bizde inşaallah canım hayırlısıyla olsun ben hep olumluydum rahattım ama bugün biraz içime degısıklık çöktü
Beklemek çok zor sürekli kendimi dinliyorum belirti bulmak için Ben olumsuz düşünmek istemiyorum hayırlısıyla inş. canm güzel sonuçlar alacağız sen de pozitif düşün

Amin canm hepimiz inş. senin kaçıncı günün aşılamada?
Benim daha 3. Gün Duygularım çok karmaşık ilk aşılamada çatlatma iğnesini Vurunca yumurtalıklarımda ağrılarım olmuştu çatladığını hissetmiştim. Doktor ağrıması iyi bir şey demişti ama bu aşılamada çatlatma iğnesinden sonra hiç ağrı hissetmedim

Önce tüpler açık mı esinin sperm kalitesi nasil diye bakılıyor sonra hap ya da igne ile yumurtaların istenilen boyuta gelince aşılama yapılıyor
Ben ilk çocuğa ilaç ile hamile kaldım ama ikincisine 2 farklı ilaç doz yükselterek kullandım ama hamile kalamadim. İkinci için film çekerler mi ki acaba? Yoksa direk aşılama mi yaparlar?
S Sessizsedali

Suan hamilelik belirtilerine baktığım da hamileliğin ilk haftalarında kahve rengi akıntılar gorülebilir diyo kafam çok karışık kızlar insallah hamileyimdir de o yuzden böyledir

Ilk üç gün benimde kasık ağrım oldu sonra geçti ama bu tutunacağının garantisi değil ki önemli olan tutunması catlatma iğnesi kullanmışsın illaki çatlamıştır bu defa hissetmemissindir olumsuz düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…