Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sanırım öyle zaten öncesinde bir ton şey imzalatıyorlar nadirde olsa kist oluşturabilir falan diye. Ağır ilaçlar kullanıyoruz Rabbim sonumuzu hayretsin hepimizin inşallah
Yumurta catlamazsa kist oluyor zaten e bide biz okadr ilacla buyutuyoz ediyoz öyle kist nasıl olur kim bilir aman Allah korusun uzak olsun kiste de hemen dogum kontrol hapı veriliyor

2 yıl önce asilama yaptırdım eşim ve bende bi sorun yoktu 4 yıllık evliydik. Nisanda ayında yaptırdık haziranda kendiligimden hamile olduğumu öğrendik hemde ikiz. Doktor bana dediki sen asilama olduğun için yumurtaların güzel gelişmiş verdikleri ilaçların etkisi uzun sürermiş haberiniz olsun kızlar. Kesenin biri gelişmedi diğer bebeğim 5 aylıkken karnım da öldü normal doğum yaptım. Ve hala bebegim yok aradan 2 yil gecti. Sizde tutmadi diye üzülmeyin sonraki aylar sansiniz cok yuksek yani doktor bana öyle söylemisti. Bide kulladigimiz igneler fitiller hormon oldugu icin kasik agrisi tüylenme bel agrisi akinti oluyor endiselenmeyin
Forumlarda görüyorum bir çok kişi aşılamadan sonraki aylarda kendiliğinden hamile kaldığını yazmış. Sizin de inş yeniden ikiz sağlıklı Bebişleriniz olur. Rabbim herkesin gönlüne göre versin kucaklarımızı boş bırakmasın

Aynen canım inançlı insanlarız rabbim bilir imtihan iste.sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah. Sabrım çok büyük tabiki bekliyor cennette bizi. Diyeceğim sabredin başka şeylerle oynalanın biraz mutlaka birgün olur

Amin canım inşaallah🙏 Bende kimyasal yasadım ondan sonra spora basladım pilatese falan gidiyorum işe basladım falan kafam dagılsın diye ama bende cok etkili oldu diyemem aklımdan cok cıkaramadım ama spor cok iyi geldi mutlu ve enerjiğim en azından zevk alarak yapıyorum yani kendim için bişey yapmak iyi geliyor

Aslında buralarda takılarak sanırım daha çok aklımızda tutuyoruz olayı sürekli uzak durmak unutmak sahan doğru sanki ama yapamıyorum 😞

Merhaba arkadaşlar,
Aşılamamın 10. günü heyecanla günleri sayıyorum. Umarım hepimiz pozitif sonuçlar elde ederiz.
Merhaba amin inşaallah🙏 bende 9. Güne girmiş bulunuyorum namaza kalktım ama göğüslerim baya acıyo ve kasıklarıma da sancı giriyor böyle dolgunluk gerginlik var seninde böyle birşey oldumu

Arkadaşlar merhaba benimde bugün aşılamamın 4. günü ama sadece arada kasık ağrım var başka hiç bir belirtim yok 😔

Aşılama yapılan bütün arkadaşlara soruyorum. Önce ilaç kullandınız sonra mı aşılama yapıldı yoksa direk aşılama mi? Bir de film çektirmeden aşılama olan var mı aranizda.?

Aşılama yapılan bütün arkadaşlara soruyorum. Önce ilaç kullandınız sonra mı aşılama yapıldı yoksa direk aşılama mi? Bir de film çektirmeden aşılama olan var mı aranizda.?
Once iğne kullandım sonra film filan cekilmeden ultrasona girdim yumurtalarin büyümüs dedi dr sonra çatlama iğnesi verdi sonra asıyama yaptı

Merhaba amin inşaallah🙏 bende 9. Güne girmiş bulunuyorum namaza kalktım ama göğüslerim baya acıyo ve kasıklarıma da sancı giriyor böyle dolgunluk gerginlik var seninde böyle birşey oldumu
Olmaz mı çok fena aciyor hem de. Sanırım kullandığım jelin yan etkisi..Onun dışında hiç belirti yok. Çarşamba günü kan tahlili yaptırcam inş. hayal kırıklığı yaşamam 😓

Önce tüpler açık mı esinin sperm kalitesi nasil diye bakılıyor sonra hap ya da igne ile yumurtaların istenilen boyuta gelince aşılama yapılıyor

Arkadaşlar merhaba benimde bugün aşılamamın 4. günü ama sadece arada kasık ağrım var başka hiç bir belirtim yok 😔
Vücudundaki değişiklikleri dinlenemeyen çalış canım benim 2. Aşılamam. Geçen ay göğüslerime dokunamıyordum o kadar acıyorduki. Adetimde 4-5 gün falan gecikmişti progesteron kullandığım içinmiş meğer progesteronu bıraktım adet oldum hemen ogün. Ve 10 günden önce belirti olmaz diyorlar zaten o yüzden üzülme Rabbim inşallah bayram hediyesi olarak pozitif sonuçlar görmemizi nasip eder

X