Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Öğrendin mi canım sonucu? Kendine psikolojik baskı yapma hepimiz aynı durumdayız inan etrafımdaki hamilleri görsen arkadaslar akrabalar hepsi hamile benden sonra evlenenlerin 2. Cocukları oldu artık ama napalm bizim elimizde değil ki Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin bizede inşaallah
Aamin amin şu cuma vaktinin yüzü suyu hürmetine. İnşallah hepimiz bu ay olumlu sonuçlar alırız. Tuğçe sende yapackatın sanki bugün test

Maşallah canım ne güzel bende de durum aynı ilk aşılamam tuttu 14. Gün test yaptım benim degerim 53.85 çıktı doktorum tutunmuş dedi ama hala içimde ki korku geçmiş değil inşallah bende senin ki kadar yukseldigini görürüm 🤲 kuzum kaçıncı gününde bu değeri gördün ve 2 günde bir ne kadar yükseldi? Ayrıca 1000 ni geçtiği için kese görünmesi muhtemel doktora gidebilirsin artık bence
19. gün bu değer çıktı bende 1446 yüksek bir değer olduğu için ikiz bile olabilir dedi

Maşallah canım ne güzel bende de durum aynı ilk aşılamam tuttu 14. Gün test yaptım benim degerim 53.85 çıktı doktorum tutunmuş dedi ama hala içimde ki korku geçmiş değil inşallah bende senin ki kadar yukseldigini görürüm 🤲 kuzum kaçıncı gününde bu değeri gördün ve 2 günde bir ne kadar yükseldi? Ayrıca 1000 ni geçtiği için kese görünmesi muhtemel doktora gidebilirsin artık bence
Maşallah canım. Dua et inşallah bizimkilerde ilk seferinde tutsun. Ne zaman yaptırdın aşılamanı

Öğrendin mi canım sonucu? Kendine psikolojik baskı yapma hepimiz aynı durumdayız inan etrafımdaki hamilleri görsen arkadaslar akrabalar hepsi hamile benden sonra evlenenlerin 2. Cocukları oldu artık ama napalm bizim elimizde değil ki Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin bizede inşaallah
Negatif kuzum 😭

Kızlar benim de 16. Gün bugün değerim 250 acaba ne zaman görünür kese kaçıncı gün bayram önü öğrenebilir miyim ki
Gözün aydın canım sende talihlilerdensin demek negüzel Rabbim saglıkla kucagna almayı nasip etsin inşaallah🙏 buarada deger gün aşırı iki katına cıkması gerekiyor ya öyle olursa haftaya görürsün muhtemelen

X