Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılamanın 10.gunu canım pazarteside adet günüm
Aşılamanın 10.günü adet erken gibi ama yapılan güne de baglıdır tabi ama nezamaba kadar kullan dediyse ozamana kadsr kullan yine istersen yada doktorunla konuş veya bi kan testi yaptır varsa 10.günde de cıkar bence

Aşılamanın 10.günü adet erken gibi ama yapılan güne de baglıdır tabi ama nezamaba kadar kullan dediyse ozamana kadsr kullan yine istersen yada doktorunla konuş veya bi kan testi yaptır varsa 10.günde de cıkar bence
Bencede yarın kan testi yaptiracam inşallah sabah yatirsam öğlen sonuna çikarmi

Bencede yarın kan testi yaptiracam inşallah sabah yatirsam öğlen sonuna çikarmi
Nerde yaptıracagına baglı özelde 1–1bucuk saate cıkarda saglık ocagında bir sonraki günün öğlenden sonrasına kalıyo yarında cuma pazartesiye kalabilir ama devlette olsa hastaneye gidip yaptırabilirsen bir birbucuk saate cıkar

Nerde yaptıracagına baglı özelde 1–1bucuk saate cıkarda saglık ocagında bir sonraki günün öğlenden sonrasına kalıyo yarında cuma pazartesiye kalabilir ama devlette olsa hastaneye gidip yaptırabilirsen bir birbucuk saate cıkar
Üniversite hastanesinde yaptiracam yarına kadar kirmızıları görmezsem inşallah

Hiiic akıntısı olmayan ben az önce pecetede beyaz bı akıntı gördüm normalde hiç olmaz ilaç da kullanmıyorum bazı arkadaşlar progestan falan diyonama ben hiç bişey kullanmadım 🤔

Sabah olsa da sonucu ogrensem uykular haram oldu resmen moralimde bozuldu eşimin arkadaşının hanımı doğum yapmış öbür arkadaşının karsii hamile imiş ve bizden sonra evlenmişler di 😭😟

Sabah olsa da sonucu ogrensem uykular haram oldu resmen moralimde bozuldu eşimin arkadaşının hanımı doğum yapmış öbür arkadaşının karsii hamile imiş ve bizden sonra evlenmişler di 😭😟
Kuzum hic canıni sıkma abim benden sonra evlendi ve 3 ay sonra hamile kaldi eşi şuan 13 haftalik bebeği benden sonra evlenen herkez hamile ama olabilir bizimde snavımız bu artık hiçç takmiyorum kafama Allahim ne zaman vereceğini bilir zaten bizi bu hağle getiren bu psikoloji o yüzden moral bozmak yok yola devam

11.güñüm ve pecete sildikçek gelek açik pembe bir akıntim var zeten umudumda kalmadı artik siz güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Canım 13. Günümde bu değer çıktı bugün tekrar kan vereceğim senin artışlar kaçıncı günlerde oldu ve doktor kese için ne zaman çağırdı
Her 2 günde bir oldu canım bugün tekrar test yapacam doktorum her 2 günde bir yap dedi simdi 285 teyiz bugün 500 un üstüne çıkması lazım inşallah 🤲🤲

Öğrendin mi canım sonucu? Kendine psikolojik baskı yapma hepimiz aynı durumdayız inan etrafımdaki hamilleri görsen arkadaslar akrabalar hepsi hamile benden sonra evlenenlerin 2. Cocukları oldu artık ama napalm bizim elimizde değil ki Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin bizede inşaallah

X