Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Şimdi tuvalette peceteye az daha geldi ben dushapton kullanıyodum bu olurmu ilac kullarken regl olunurmu bilen varmı kizlar

Asılamadan sonra verilen ilaç bebek tutarsa düşmesin diye veriliyor canim bildiğim kadarı ile en azindan benim ilacımda böyle yaziyor insallah adet olmazsin anne olursun
Ben hiç bir şey anlamadım canim bu ilac adet duzenleyici olarakda kullaniliyormus dushapton diye bir ilaç sabah 5de geldi az bir sey birde demin geldi sonra sildim sarı akıntı geldi korkmaya başladım

Ben hiç bir şey anlamadım canim bu ilac adet duzenleyici olarakda kullaniliyormus dushapton diye bir ilaç sabah 5de geldi az bir sey birde demin geldi sonra sildim sarı akıntı geldi korkmaya başladım
Adetine ne kadar vardı ki ya da aşılamanın kaçıncı günü bugün bi doktoruna söyle istersen kafana göre ilacıda bırakma bence

Kizlar 5de tuvalete gittim silince peçeteye geldi gene yarın 11.günüm ya kan versem çikarmıki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…