Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar 4 gün önce aşılama yaptırdım. Hağla devam eden kasık ağrılarım var bel ağrısıda cabası merak ediyorum aşılama yaptırıp hamile kalanlar carmı tek gebelik veya çoğul gebelik gibi eğer aşılama yaptıranlar cevap verirse burdan bu sürecimizi birlikte geçire biliriz isterseniz inşallah bebişlerimiz olur. Hayırlısı ile cevaplarınızı bekliyorum.

Bende 20 sinde yaptırdım henüz 3.günüm aşılamada. İlk yaptırışım çok stresli ve heyecanlı bir bekleyiş inşallah pozitifi görürüz hepimiz.

Merhaba kızlar konuyu görünce yazmak istedim baya aşılama ile ilgili konu varmış bende aşılama yaptırdım 6. Günüm bugün hep yatıyorum sizlerde öylemisiniz

4 gun öyle hic bir iş yapmadna yattim canim ağrim anca geçti ama suan normal hayatima döndüm halsizlik oluyo bazen
Etrafımdakiler hep yat sakın kalkma dedi bende riske atmak istemedim işten de yeni ayrıldım oyuzden yatıyorum bakalım en azından bir hafta ongün yatmayı planlıyorum. Bende de aşırı gaz ve arada baş dönmesi oluyor oda duphastonun yan etkisiymiş şimdilik cok bişey yok bakalım arada kasık yanması dışında

Etrafımdakiler hep yat sakın kalkma dedi bende riske atmak istemedim işten de yeni ayrıldım oyuzden yatıyorum bakalım en azından bir hafta ongün yatmayı planlıyorum. Bende de aşırı gaz ve arada baş dönmesi oluyor oda duphastonun yan etkisiymiş şimdilik cok bişey yok bakalım arada kasık yanması dışında
Gaz sorunu bende de var canım anne olalim da başka birsey istemiyorum valla

Bende de aşırı gaz ve sancısı var. 3 gündür çok baş dönmesi yoktu ama bugün sabahtan beri baş dönmesi var. Progestan verdi doktorum onun mu ettkisi acaba.

Merhaba arkadaşlar 4 gün önce aşılama yaptırdım. Hağla devam eden kasık ağrılarım var bel ağrısıda cabası merak ediyorum aşılama yaptırıp hamile kalanlar carmı tek gebelik veya çoğul gebelik gibi eğer aşılama yaptıranlar cevap verirse burdan bu sürecimizi birlikte geçire biliriz isterseniz inşallah bebişlerimiz olur. Hayırlısı ile cevaplarınızı bekliyorum.
Canm kaçıncı gününde test yaptıracaksın. Daha önce test yaptın mı. İdrar mı kan mı.

X