- 11 Ocak 2019
- 657
- 347
- 31
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Ümitsizlige kapılma ben korktum sabah hemen abdes alıp kurana sarıldım dua et bol bolİnsallah kuzum bi unut var içim de ama cok da ümütlenmek istemiyorum canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ümitsizlige kapılma ben korktum sabah hemen abdes alıp kurana sarıldım dua et bol bolİnsallah kuzum bi unut var içim de ama cok da ümütlenmek istemiyorum canim
Cuma gunü idrar testi yapcam insallah canimSenin oldu baya ne zaman test yapıyon
Hadi hayirlisi guzel haberini bekliyoz yarınCuma gunü idrar testi yapcam insallah canim
İnslalah vardır insallah bebeklerimiz bizimedir canimHadi hayirlisi guzel haberini bekliyoz yarın
İnslalah vardır insallah bebeklerimiz bizimedir canim
Insalla canım
Merhaba arkadaşlar 4 gün önce aşılama yaptırdım. Hağla devam eden kasık ağrılarım var bel ağrısıda cabası merak ediyorum aşılama yaptırıp hamile kalanlar carmı tek gebelik veya çoğul gebelik gibi eğer aşılama yaptıranlar cevap verirse burdan bu sürecimizi birlikte geçire biliriz isterseniz inşallah bebişlerimiz olur. Hayırlısı ile cevaplarınızı bekliyorum.
İnsallah canim hoşgeldin aramızaBende 20 sinde yaptırdım henüz 3.günüm aşılamada. İlk yaptırışım çok stresli ve heyecanlı bir bekleyiş inşallah pozitifi görürüz hepimiz.
4 gun öyle hic bir iş yapmadna yattim canim ağrim anca geçti ama suan normal hayatima döndüm halsizlik oluyo bazenMerhaba kızlar konuyu görünce yazmak istedim baya aşılama ile ilgili konu varmış bende aşılama yaptırdım 6. Günüm bugün hep yatıyorum sizlerde öylemisiniz
Etrafımdakiler hep yat sakın kalkma dedi bende riske atmak istemedim işten de yeni ayrıldım oyuzden yatıyorum bakalım en azından bir hafta ongün yatmayı planlıyorum. Bende de aşırı gaz ve arada baş dönmesi oluyor oda duphastonun yan etkisiymiş şimdilik cok bişey yok bakalım arada kasık yanması dışında4 gun öyle hic bir iş yapmadna yattim canim ağrim anca geçti ama suan normal hayatima döndüm halsizlik oluyo bazen
Gaz sorunu bende de var canım anne olalim da başka birsey istemiyorum vallaEtrafımdakiler hep yat sakın kalkma dedi bende riske atmak istemedim işten de yeni ayrıldım oyuzden yatıyorum bakalım en azından bir hafta ongün yatmayı planlıyorum. Bende de aşırı gaz ve arada baş dönmesi oluyor oda duphastonun yan etkisiymiş şimdilik cok bişey yok bakalım arada kasık yanması dışında
Teşekkür ederim canımİnsallah canim hoşgeldin aramıza
Bende de aşırı gaz ve sancısı var. 3 gündür çok baş dönmesi yoktu ama bugün sabahtan beri baş dönmesi var. Progestan verdi doktorum onun mu ettkisi acaba.Etrafımdakiler hep yat sakın kalkma dedi bende riske atmak istemedim işten de yeni ayrıldım oyuzden yatıyorum bakalım en azından bir hafta ongün yatmayı planlıyorum. Bende de aşırı gaz ve arada baş dönmesi oluyor oda duphastonun yan etkisiymiş şimdilik cok bişey yok bakalım arada kasık yanması dışında
Bence onu etkisi canımBende de aşırı gaz ve sancısı var. 3 gündür çok baş dönmesi yoktu ama bugün sabahtan beri baş dönmesi var. Progestan verdi doktorum onun mu ettkisi acaba.
Canm kaçıncı gününde test yaptıracaksın. Daha önce test yaptın mı. İdrar mı kan mı.Merhaba arkadaşlar 4 gün önce aşılama yaptırdım. Hağla devam eden kasık ağrılarım var bel ağrısıda cabası merak ediyorum aşılama yaptırıp hamile kalanlar carmı tek gebelik veya çoğul gebelik gibi eğer aşılama yaptıranlar cevap verirse burdan bu sürecimizi birlikte geçire biliriz isterseniz inşallah bebişlerimiz olur. Hayırlısı ile cevaplarınızı bekliyorum.
Aynen canım bunlardan hiç sikayetiö yok zaten inşaallah mucizemiz bizle olsundaGaz sorunu bende de var canım anne olalim da başka birsey istemiyorum valla
Onun etkisi olabilir canım ben duphaston kullanıyorum ama aynı formdaki ilaçlar muhtemelnBende de aşırı gaz ve sancısı var. 3 gündür çok baş dönmesi yoktu ama bugün sabahtan beri baş dönmesi var. Progestan verdi doktorum onun mu ettkisi acaba.
Amin inşaallah hayırlısıyla olsun inşaallah sağol canımÖncelikle yeni yaptiran arkadarlara hayirli olsun