Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
2 günde bir tahlil yapıyorum canım bende 285 teyiz şuanda progesteron da 25 hayırlısıyla buyurde keseyi görürüz inşallah bugün çok fazla kasik ağrım oldu artık bakalım sende durumlar ne canim ?
Valla canım çok mutlu oldum kasık ağrım var biraz gögüsler şiş dün çok halsizdim bide yemek yedikten sonra miğdem bulaniyor ama kusmuyorum simdilik bu kadar canım test yapsammi diye düşünuyorum ama korkuyorum tek cizgi görürsem diye

2 günde bir tahlil yapıyorum canım bende 285 teyiz şuanda progesteron da 25 hayırlısıyla buyurde keseyi görürüz inşallah bugün çok fazla kasik ağrım oldu artık bakalım sende durumlar ne canim ?
Ya birsey daha soracağım sen veya senin gibi hamilelerde de yani asılamadan sonra gaz sorunu yasadınız mi ben hiç bu kadar olduğunu hatırlamiyorum canım

Kaç gün oldu canim 12 yi geçtiyse yapabilirsin çıkar bence. Kişiden kişiye göre değişiyor belirtiler canim 4+4 benim henüz doğru dürüst bir belirtim yok xok şükür midem falan da bulamıyor inşallah cok rahat bir hamilelik olur hem benim icin hem herkes için

15. Gün yapmayı planliyorum canım insallah bende hamileyimdir

Ben tek çizgiyi gördüm gidip kan versemmi diye düşünüyorum umut fakirin ekmeği misali

Napıyonuz kızlar sesiniz çikmiyo 10.gündeyim ve sabak uyandiğimda akintiyla birlikte kan geldi ve simdi hiç bişey yok ve devamı gelmez diye umut ediyorum sizde neler var

Ben hağla ayniyim canim insallah yerlesme kanamasıdır rengi normal kab gibi mi pembemsi mi
Adet kañını gibi degildi akintınin icinde boyle acik renkli bir kandı ben adet olsam arkasi gelrdi diye umuyorum şimdiye kadar oyle oldu ilk aşilamamda da boyle geldi saat saat sildikce peçeteye geldişdi simdi sadece beyaz şeffaf akıntı var korkuyla bekliyorum

İnslalah görmezsin kuzum kırmızıları bazen tam adet ağrısına benzer ağrılar cekiyorum ama bilmiyorum sonuc ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…