Hahahah bu sorular çok normal
eylülde tam iki yıllık evli olmuş olacağım canım.Ben şu an 37yim ama aşılama yapıldığında 36dıydım.Geçen sene mayıs ayından önceki 3 ay denedik,olmayınca doktora gittim ve miyom vardı miyom ameliyatı oldım.sonra doktor iki ay yasak verdi.yasaktan sonra yine denedik yine olmadı.sonra önce devlet hastanesine gittim,doktor bir sıkıntımın olmadığını ama yumurtalıkları harekete geçirmemiz gerekitiğini söyledi ve femara verdi ve sonuç kimyasal gebelik.hemen soluğu bu aşılamayı yapan doktorda aldım.adetin bitsin hemen gel rahim filmi çekelim sonra da aşılama yapalım dedi.bence hiç riske atmayalım dedi çünkü fsh 11-12 civarıydı.doktorum ne dediyse yaptım.hemen adet bitimi rahim filmi çekildim.tekrar adet olduğunda 2.günğnde gel dedi gittim.aşılama için yine femara ve iğne başlattı.bir gün ve saar verdi çatlatma iğnesi için bir de aşılamanın yapılacağı gün için.eşime de sperm testi yapıldı.eşimin spermleri çok iyi çıktı çok şükür.aşılama günü benden iki saat önce eşim gitti örnek verdi.2 saat sonra da bana aşılama yapıldı.20dk aşılamadan sonra ayağımı havaya diktirdiler Ve kalktım.ertesi gün normal hayatıma devam ettim.ama aşılama yapıldığı anda doktor çok iyi oldu dedi.hemşireler de tutacak inşallah dediler.ekip çok pozitifti yanii.ve çok şükür tuttu.