Aşılama Arkadaşlar aşılama yaptırıp hamile kalanlar varmı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayirli olsun canim rabbim saglicakla kucağina almaýida nasip etsin inşallah ne gibi belirtiler yaşadin bizede anlatiŕmısın
Amin canım inşallah tez zaman da darısı başınıza inşallah. Ben sık lavabo ya çıkıyorum geceleri özellikle uyandırıyor ve bel ağrısı yaşıyorum bazen nefesim kesiliyor gibi oluyor ve sürekli uykum var bazen de gözüm kararıyor başım dönüyor gibi oluyor canım

Ben yaptırdım.. ilkinde tutmadı.. ikincisinde cok şükür tuttu..minigimizi sabırla bekliyoruz..tup bebek asilama yaptiranlar tedavi olanlar insallah olumlu sonuclanir tedaviniz..rabbim isteyenlere nasip eder insallah..

Amin canım inşallah tez zaman da darısı başınıza inşallah. Ben sık lavabo ya çıkıyorum geceleri özellikle uyandırıyor ve bel ağrısı yaşıyorum bazen nefesim kesiliyor gibi oluyor ve sürekli uykum var bazen de gözüm kararıyor başım dönüyor gibi oluyor canım
Hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olur inşallah

Hahahah bu sorular çok normal 😌eylülde tam iki yıllık evli olmuş olacağım canım.Ben şu an 37yim ama aşılama yapıldığında 36dıydım.Geçen sene mayıs ayından önceki 3 ay denedik,olmayınca doktora gittim ve miyom vardı miyom ameliyatı oldım.sonra doktor iki ay yasak verdi.yasaktan sonra yine denedik yine olmadı.sonra önce devlet hastanesine gittim,doktor bir sıkıntımın olmadığını ama yumurtalıkları harekete geçirmemiz gerekitiğini söyledi ve femara verdi ve sonuç kimyasal gebelik.hemen soluğu bu aşılamayı yapan doktorda aldım.adetin bitsin hemen gel rahim filmi çekelim sonra da aşılama yapalım dedi.bence hiç riske atmayalım dedi çünkü fsh 11-12 civarıydı.doktorum ne dediyse yaptım.hemen adet bitimi rahim filmi çekildim.tekrar adet olduğunda 2.günğnde gel dedi gittim.aşılama için yine femara ve iğne başlattı.bir gün ve saar verdi çatlatma iğnesi için bir de aşılamanın yapılacağı gün için.eşime de sperm testi yapıldı.eşimin spermleri çok iyi çıktı çok şükür.aşılama günü benden iki saat önce eşim gitti örnek verdi.2 saat sonra da bana aşılama yapıldı.20dk aşılamadan sonra ayağımı havaya diktirdiler Ve kalktım.ertesi gün normal hayatıma devam ettim.ama aşılama yapıldığı anda doktor çok iyi oldu dedi.hemşireler de tutacak inşallah dediler.ekip çok pozitifti yanii.ve çok şükür tuttu.

nerde yaptırmıştınız acaba ??

Günaydın kızlar nasılsınız son durumlar ne benim kasıklarda batma var sağa sola döndükce bide gögüs hassasiyeti onlarida kullandiğim ilaca bağlıyorum başka bir sey yok

Günaydın kızlar nasılsınız son durumlar ne benim kasıklarda batma var sağa sola döndükce bide gögüs hassasiyeti onlarida kullandiğim ilaca bağlıyorum başka bir sey yok
Canım dün çok kötüydüm çok kötü bir baş ağrısı halsizlik yastıktan hiç kalkmak istemedim şuanda hağla devma eden göğüs hassasiyetim var kaç gün kaldı sejin teste canım

Canım dün çok kötüydüm çok kötü bir baş ağrısı halsizlik yastıktan hiç kalkmak istemedim şuanda hağla devma eden göğüs hassasiyetim var kaç gün kaldı sejin teste canım
Benimde aşiri göğus hassasiyeti ve kasik ağrım var sabah bi baş ağrim vardi benim 9.günum ama pazar idrar testi yapacam biseyler çıkarsa pazartesi kan vericem inşallah

Yarın kan vericem kızlar dua edin tutunmus olsun hic umudum yok ama sadece göğüs ve bel ağrısı vardı kaç gündür bide bugün sanki hasta olcakmisim gibi kamplarım var 😭

Yarın kan vericem kızlar dua edin tutunmus olsun hic umudum yok ama sadece göğüs ve bel ağrısı vardı kaç gündür bide bugün sanki hasta olcakmisim gibi kamplarım var 😭
İnsallah bebeğin seninledir kuzum tek duamız onların bize gelmesi zaten her gece dua ediyorum hepimiz için 🙁 ama bi umut işte haber vermeni bekliyorum

İnsallah bebeğin seninledir kuzum tek duamız onların bize gelmesi zaten her gece dua ediyorum hepimiz için 🙁 ama bi umut işte haber vermeni bekliyorum
Tabikide ben de ediyorum can atarak isteyen Herkese rabbim göstersin rabbim mutluluğu inşallah bu bayram bizim olur 🤲 belli olan kızlar bazı sayfalarda görüyorum sonuç yazmayip muallakta bırakmışlar hep kendi kendime diyorum negatif pozitif hangisi olursa olsun orda soylecem ki benim düşündüğüm gibi düşünmesinler diye

Tabikide ben de ediyorum can atarak isteyen Herkese rabbim göstersin rabbim mutluluğu inşallah bu bayram bizim olur 🤲 belli olan kızlar bazı sayfalarda görüyorum sonuç yazmayip muallakta bırakmışlar hep kendi kendime diyorum negatif pozitif hangisi olursa olsun orda soylecem ki benim düşündüğüm gibi düşünmesinler diye
Bizim konumuz öyle değiller canım negatif veya pozitif diye haberler veriyorlar

X