- 11 Ocak 2019
- 657
- 347
- 31
-
- Konu Sahibi Tugceeeeeeee
Hayırlısı olsun canım rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin inşalahSonucum çıktı 53.85 çok mutluyum ya Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah aynı şekilde sağlıklı ilerler
Amin canim çok sağol Allah her isteğine nasip etsin inşallahS
Hayırlısı olsun canım rabbim saglicakla kucağına almayı nasip etsin inşalah
Benim de öyle canım demek ki illa 36.7 falan olmasına gerek yokmuş 36.5 te yetermiş36.5 hic değişmedi ki
Oyyy çok mutlu oldum kuzum yaa Allah analı babalı büyütsün sağlıkla al bebeğini kucağına insallah bizim için de dua et guzel anneSonucum çıktı 53.85 çok mutluyum ya Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah aynı şekilde sağlıklı ilerler
İnsallah bakalım canimBenim de öyle canım demek ki illa 36.7 falan olmasına gerek yokmuş 36.5 te yetermiş
Çok teşekkür ederim kuzum aminOyyy çok mutlu oldum kuzum yaa Allah analı babalı büyütsün sağlıkla al bebeğini kucağına insallah bizim için de dua et guzel anne
İnsallah canım umut oldun bizeÇok teşekkür ederim kuzum aminAllah isteyen herkese nasip etsin ediyorum kuzum inşallah sizde bir kaç gün sonra güzel haber vereceksiniz
Evaa gittin mi teste yükselmiştir inşallah sırada kesesi kalp atışları derken girdin güzel bir seeüvene bize de nasip etsin allahCanim benim de şişti ağırdı sonra geri indi agrisi da geçti ilaçlardan merak etme
Simdiiiii gördüm cok ama cokkk sevındım ALLAH başa kadar sürdürsün saglıklı sıhatli bir evlat nasip etsin bizlere güzel hamişşş duaaa etttttÇok teşekkür ederim kuzum aminAllah isteyen herkese nasip etsin ediyorum kuzum inşallah sizde bir kaç gün sonra güzel haber vereceksiniz
Fatmanur canim sen ne yaptın ne zaman veriyordun kanıSimdiiiii gördüm cok ama cokkk sevındım ALLAH başa kadar sürdürsün saglıklı sıhatli bir evlat nasip etsin bizlere güzel hamişşş duaaa ettttt
Fatmanur canim sen ne yaptın ne zaman veriyordun kanı
Hadi inşlalah canim hayırlı haberlerle gelirsin bize inslalahBen yapamadım 2 gün daha adet olmazsam erken gebelik testi aldım onu yapacagım pazartesi de kana giderim inşallah canım
İnşallah bu ay bize güzel gelecek allahın izniyle hepimiz çok şükür oldu diyecegiz cuma günü hürmetine rabbim bize de yaşatsınHadi inşlalah canim hayırlı haberlerle gelirsin bize inslalah
Amin canımİnşallah bu ay bize güzel gelecek allahın izniyle hepimiz çok şükür oldu diyecegiz cuma günü hürmetine rabbim bize de yaşatsın
Çok teşekkür ederim canım benim amin aminSimdiiiii gördüm cok ama cokkk sevındım ALLAH başa kadar sürdürsün saglıklı sıhatli bir evlat nasip etsin bizlere güzel hamişşş duaaa ettttt
Benim de 9. Günümde midem bozuk gibi oldu canım hatta soğuk aldığımı falan düşündüm çünkü bulantı yanma ve değildi meğersem gebelikmis suanda da ayni mide rahatsızlığını yaşıyorum arada bir ama özellikle geceleriKızlar benim 6. Gün 1.67 çıkmıştı ya test sonucum bugün 9. Gün bel ağrısı yaşıyorum göğüslerim normale indi sayılır. Ve uykulara doyamıyorum inşallah bu durum psikolojik değildir. Midem biraz bozuk gibi bir de
Nasil dayanıyorsun helal olsunBen yapamadım 2 gün daha adet olmazsam erken gebelik testi aldım onu yapacagım pazartesi de kana giderim inşallah canım
Miğden yaniyor mu böyle acı sular geliyormuydu sanada canım bende reflü var ama ona yoruyordum hamileliktenmiymişBenim de 9. Günümde midem bozuk gibi oldu canım hatta soğuk aldığımı falan düşündüm çünkü bulantı yanma ve değildi meğersem gebelikmis suanda da ayni mide rahatsızlığını yaşıyorum arada bir ama özellikle geceleri