ARKADAŞLAR ALDATILIYOR OLABİLİR MİYİM?

Seni aldatsaydı emin ol, ne telefonu öyle ortalıkta olurdu, ne de istediğin zaman karıştırabilirdin... Bence eşin evliliği monotonlaşan ve işine düşkün biri... Belliki ne kadar yorulsa da işi onun hayattaki tek motivasyonu...

12 yıl geçmiş ilk yıllar gibi olması imkansız

Teşekkür ederim yorumunuz için. Bahsettiğiniz şekilde aynen uyguladım, sonuç yok.
Ayrıca aşağıda yazdığım gibi birçok yolu denedim.

Sorununu anlat ve birlikte çözüm üretin : Denendi
Eşini elde tut, cezbet, boylelikle eve erken gelir vs : Denendi
Çok üzerine düşme, biraz rahat bırak : Denendi
Kendine zaman ayır, sosyal ol vs : Denendi

Sonuçlar: sorunu anlattığım zamanlar, çözüm olarak 1-2 haftalık sürelerde belli aralıklarda bana vakit ayırdı, sonrasında yine aynı rutine döndü.
Cezbetmek için evde giyim, kuşam, makyaj hazırlık daha bir abartıldı, sonuç yine aynı.
Üzerine düşmedim, kendi haline bıraktım yine aynı.
Kendime zaman ayırdım, sosyal oldum, eskisi gibi olayım dedim yine aynı.

Birbirimize vakit ayırmak, uzaklaşmamak, kopmamak adına güzel, mantıklı, olası ve uyulması kolay programlat hazırladım yine aynı sonuç.
Bu süreçte, saygısızlık hiç yok, yine aynı mizaçta saygı dolu, sakin ve güzel konuşmalarla hayata devam.
Sadece bir dönem yemeklerimi, makyajımı, giyimimi biraz hırçınca eleştirmişti. Bende hemen belki de sebep bu dedim daha çok dikkat ettim sonuç yine aynı. O zaman muhtemelen beni aldatıyor diye düşündüm. Yemeklerimi severdi, makyajimi ve giyim tarzımı beğenir hatta bazen onun bana birşeyler almasını isterdim bilerek aldıklarını giyerdim keyifle. Moda, makyaj giyim vs konularda güncelim, dikkat ederim kendime artık daha ne gelir elimden bilemiyorum.

Kendimi defalarca muhasebe ettim, neden, nasıl ilişkisi kurmaya çalıştım, daha iyi olacağını umdum olmadı. Kendime kızmaya ve yargılamaya başladım, özgüvenli olan ben artık güvenimi de yitirmeye başladım. Eşim beni sevmiyor, benimle vakit geçirmek istemiyor, ben onun için hiçbirşey ifade etmiyorum sadece oğlumuzun bilinçli annesiyim, içi rahat, çalışıp yoruluyor ama gezip eğleniyorda, hayatında bana yer vermiyor vs vs vs diye düşünmeye başlamıştım.

Sadece bol bol dua ediyorum, eşimi çok seviyorum, oğlumuz hayatımızın neşesi Allah herkese çocuk nasip etsin, bütün çocukları da ailelerine bağışlasın inşallah. Ben bu işin içinden çıkamadım, çözüm üretemedim arkadaşlar, o yüzden sizlere akıl danıştım, ne yapmalı ne etmeli diye. Hepinize çok teşekkür ederim, hakkınızı helal edin.

Allah yardımcınız olsun. Son çare psikiyatrist geliyor aklıma. Başka yol bulamadım.

Her yöntem her eş için uygun olmuyor maalesef.esinizin yapısı bu demek ki çok fazla evde takılmayı sevmiyor ve sosyal bir insan.bu durumda ondan çok fazla sizinle ilgilenmesini beklemenizin size çok bi getirisi olmaz diye düşünüyorum.kendinize tıpkı onun yaptıgı gbi bi uğraş bulup çevre yaratabilirsiniz.onu bu şekilde kabul etmeniz gerek,değişeceğini sanmıyorum anlattıklarnza bakılırsa.telefonunun ortada olması aldatmadgnı göstermior tabi,sizin çok kurcalamayacagınızın o da farkındadır ve birsürü mail adresi vs vardır muhtemelen

yol gösteremiyorum çokta üzüldüm , neredeyse eminsiniz ama delil yok ortada.
sizi gerçekten dediğiniz gibi acımasızca elestirmiş ki hiç gerek yok zaman zaman hepimiz kilo alıp verebiliyoruz yaşam akıp giderken biz nasıl aynı kalalım.
umarım kötü birşeyler yaşanmıyordur inşallah

yaptınız mı bilmiyorum ama sizde kendi çapınızda sosyalleşerek cocugu sık sık birine emanet ederek acaba dışarımı cıksanız gec saatlerde dönseniz? ilgilenir mi bu durumla?

Allah yardımcınız olsun. Son çare psikiyatrist geliyor aklıma. Başka yol bulamadım.
Yaptığım ilk iş, bir aile terapistine gitmekti. Günlük rutinimize uygun bir aktivite planı verdi bize, böylelikle birbirimizle vakit geçirebilecektik. Sonuç: Aktivite listesinde ki ilk 3 aktiviteye uydu, yürüyüş, sohbet ve soru cevap aktivitesi.
Sonrası yapılanlara uymadı, hafta sonu programı vs.
Cevabı ise biliyorsun hayatım çok istememe rağmen bu plana uymak için vaktim yok, yoğunluk biraz azalsın sezon boşluğunda kaldığımız yerden devam ederiz.

İki haftadır evdeyim, normalde bende çalışıyorum, eski dadımız artık emekli oldu yeni bir dadı arayışındayız. Zaten dadı evdeyken sorun olmuyor, oğlumda rutin olarak her akşam saat 8:30 da uyuduğu için işten geldikten sonra onunla vakit geçirip, oyun, yemek uyku vb aktiviteleri düzenleyip o uyduktan sonra müsait oluyorum. Bu yöntemi de denedim, yürüyüşe çıktım, bir kafede oturup arkadaşlarımla görüştüm vs. Sadece aradı hayatım nasılsın? Yürüyüşteyim, ok canım. Hayatım nasılsın? X arkadaşlarımla x yerdeyim hayatım, ok canım.

Yalnız kafama takılan sorulardan birisi, beni çok fazla arayıp sormazken bir dönem her akşam aramaya başladı, hayatım nasılsın? Ne yapıyorsun? Evde dadı olduğu için kameralar var dolayısıyla beni kamerada göremediği zaman çocuk için endişe ediyor olabilir diye düşünmüştüm, şimdi idrak ediyorum ki sanırım beni yokluyordu, daha rahat hareket edebilmek için, günahını da almayayım ama bana bunu düşündürüyor.

Yalnız kafama takılan sorulardan birisi, beni çok fazla arayıp sormazken bir dönem her akşam aramaya başladı, hayatım nasılsın? Ne yapıyorsun? Evde dadı olduğu için kameralar var dolayısıyla beni kamerada göremediği zaman çocuk için endişe ediyor olabilir diye düşünmüştüm, şimdi idrak ediyorum ki sanırım beni yokluyordu, daha rahat hareket edebilmek için, günahını da almayayım ama bana bunu düşündürüyor.

benim görüşüm sizde biraz uzaklaşın bence eşinize yoğunlaşmak yerine, iş harici farklı aktiviteler bulun kendinize ,hafta sonu çocuğunuzu alıp gezin ,bu tür düşünceler akıllı insanı bile delirtilir doğru yapayım derken yanlış şeyler yapmanıza sebep olur.işiniz var,çocuğunuz var bundan daha iyi nimet ne olabilirki hayatta.bence eşiniz biraz sizin peşinize düşsün, artık devir değişti eskiden erkeklerin kaybedeceği birşey yokken şimdi kadınlarında kaybedeceği birşey yok ,eşiniz seviyorsa evliliğine mutlaka sahip çıkar yok eğer gerçekten içinizdeki şüphe gerçekse zaten bir şekilde oda ortaya çıkar ve sizde hayatınızı ona göre yönlendirirsiz.sizin en büyük şansınız eşinizle aynı yerde çalışmak galiba ama sanki aynı yerde değil gibisiniz.şahsen eşim benim iş yerimde çalışsa attığı her adımdan haberim olurdu .siz bu şekilde kendinizi yıpratır çocuğunuza zarar verirsiniz .babasını sık görmeyen bir çocuk sizde bütün psikolojinizi eşinizin sizi aldatıyormu düşünceleriyle geçiriseniz büyüyünce 2.bir eş vakasıyla oğlunuzla karşılaşırsınız ilgisiz sevgisiz bir çocuk.

Aldatan bir kocanın tavırları nasıl olur? Size karşı saygılıysa ve güzel davranıyorsa aynı şekilde devam ederek aldatabilir mi? Nasıl tavırlar takınır?

ne kadar aklı başında birisiniz , eger size kötü birşey yapıyor ise bile gerçekten Allah bir an önce gittiği yoldan cevirsin onu.
siz öyle seyler soyluyorsunuz kı bızlerde burada sızın gıbı dusunuyoruz. cok zor olmalı allah yardım etsın sıze ınsallah sadece kocanızdakı ıs askıdır.

benım yengemle abımle kendı ıslerını yapıyorlar oyle aman aman bır ıste degıl yengemın kendı dukkanı var abımında ufak caplı bır fabrıkası , gun ıcınde bırbırlerını degıstırıp yemege donuyorlar eve fılan aksamda 6 gıbı yengem eve gıdıyor 10 gıbıde abım eve gelıyor.
yengemın aralarındakı ılıskıyı en ıyı ozetleyen cumlesı su
cocuklar uyuduktan sonra 2 kupa nescafe yapıp balkonda oturuyoruz valla yoksa baska turlu yorgunlugu atamıyorum kı abım acayıp yoruluyor geberıyor surunuyor dıyebılırım yorgunluktan.

ne dıyelım Allah az verıp baktırmasın , çok verip azdırmasın hiçbirimizi

Aldatan bir kocanın tavırları nasıl olur? Size karşı saygılıysa ve güzel davranıyorsa aynı şekilde devam ederek aldatabilir mi? Nasıl tavırlar takınır?

benim eski eşimde adını koyamadıgım birşey vardı mesela
yanı hıc bır zaman aldatıldıgımdan net bır sekılde emın olamadım
fakat sızın kı gıbı bır ısı yoktu duzenlı bır ısı vardı sabah aksam mesaısı olmayan gırıs cıkıs saatı bellı
tuhaf bır hıs bana bunu dusunduruyordu , telefonlarını kontrol ettım o zamanlar ıphone cok yaygın degıldı ılk alanlardan bırıde bızdık sanıyorum. baktım rehber ımlecı z harfınde bakıyorum z harfınde bılmem kım dayı , bılmem kım yenge ve zelıha .bende aldım kendıme kaydettım o numarayı. aradan aylar gectı ben dogum yaptım . ama hala bır şüphe ama net bişi yok
bi değişik ama adını koyamıyorum sımdı cokta zaman gectı aradan hatırlamıyorum
fakat annem net hatırlıyor bana kotu davranıyor ımıs , bagrıyor horluyor ımıs benı ( kı allahından bulsun allahın ayısı bulmus benı gerızekalı kıymetımı bılmemiş ) bende bı sure sonra bısı var sende bısı var bana soylemedıgın bısey var demeye basladım ara ara dısarı elbette yalnız cıkıyordu buna hıc takılmamıstım suphe sebebım dısarıdakı hayatı degıldı . bısıler cıddıye alınmıyor gıbıydı. yok dıyordu sana oyle gelıyor , yoksa benı aldatıyormusun demeyede basladım ama benı paranoyaklıkla sucluyordu sacmalama nerden cıkarıyorsun bunları.

kavga bıle etmıyordu net , pişkin adam.

buarada ben ıstedıgım heryere gıttım evlılıgım boyunca , ıstedıgımı gıydım , ıstedıgımı aldım kı cogunlugunu calısmayarak gecırdım cunku bebegımız olmuyordu bır dedıgım ıkı olmuyordu sanırım cocuk ıstememesıne ragmen bunun ıcın bana cocuk yaptı dıyorum sımdılerde .

daha sonra yakaladım tabıkı telefon konusmasını ardı arkası corap sokugu gıbı ıtıraflar havada uctu

evlendıgımden berı aldatıggı 3 veya 4 kadın ıdı ve asık olmustu .
evı terk ettı bakkaldan sıgara alacagım dedı konusacagız dedı ve donmedı

oyle yanı.
ben cok acı cektım senıde cok samımı buldum ne guzel yazdın aklı basında bır ınsansın ınankı cok uzulurum basında bır bela varsa

Hick Tr, bi kaç mailini okuduğum üzere pek hoş bir kadın olduğun yazım tarzından belli. ve anladığım bir diğer şey de biraz mükemmeliyetçi ve düzenli olduğun. benim anlayışıma göre iş yapmak, arkadaş olmak istediğim bir karakterdesin:)
eş olarak böyle titiz kadınlar ne kadar makbul, bu konu araştırılmalı. benim kanaatimce pek makbul değil, zira beyin ütülediğimiz iddia ediliyor.
anlattıkların evet bir evlilik için can sıkıcı ama en azından can yakıcı değil. bence eşin işkolik olmuş. beni aldatıyor musun diye sorarak "eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme", beni aldatıyor mu diyerek de kendini boğma.
"her dert sahibine derttir" bence. senin derdin dert midir bunca insanın derdi arasında:))
kocanı boğmamaya devam et, sorgulayarak daraltma (sorgulamak ters tepiyor genelde), biraz kaç ki kovalasın, ben olsam o eve gelene kadar dışarda plan yapardım. meraklandırırdım! bu hatun hep evde takılırdı, acep n'oldu? diye bir sordurt.
canım öpüyorum seni.

bence en doğrusu acıkça sorun eşinize şüphelerinizi
olmazsa bir süre ayrı kalın
sizi çok mutsuz gördüm yazdıklarınızdan

Aldatma gibi gelmedi bana ama delil bulmaya çalış teli incele varsa sosyal medyada birileri arastir ama sakin belli etme annem hep bi erkege guvenme sakin ama guvenmis gibi yap der benimde esimle renkli bi evliliğim olduğunu soyleyemem iki çocuk var biri dört biri iki aylık gebelikdi lohusa ydı derken cinsel yasamimiz sekteye uğradı bide işten geç geliyor tabi ben cocuklarla ugrasayim derken cinsel birbirimize vakit ayiramiyoruz sevgisizlik ilgisizlik basliyor malesef bu durumdan bende muzdaripim

Ben her aksam musterileri yemege cikarmayi gerektirecek ne is olabilir diye dusunuyorum. Sahi ne is yapiyorsunuz siz? Her aksam her aksam gece 12 ye kadar devam eden aksam yemegi mi olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…