ARKADAŞLAR ALDATILIYOR OLABİLİR MİYİM?

HickTr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2015
28
12
Merhaba arkadaşlar, bu konuyu daha önce de açtım kk da ama o kadar uzun yazmıştım ki arkadaşlarda haklı olarak yazdığım uzunca anlatımı okuyacak vakit bualamadılar cevap yazmak için. Tekrar çok özür diliyorum daha önceki uzun yazım için.

Arkadaşlar, eşimi çok seviyorum ama bana karşı davranışlarında sevgisizlik, ilgisizlik ve değersizlik hissettiğim için çok üzülüyorum. Aldatılıyor olma ihtimalim var sanırım, ne yapmalı? Nasıl davranmalı? Sizlerden akıl bekliyorum, çok teşekkür ederim hepinize.

Konuyu özetliyorum.
Eşimle çok severek evlendik, 12 yıldır evliyiz, 4 yaşında bir oğlumuz var. Bir bayanın evliliğini kurtarmak adıma yapması gereken herşeyi yaptım. Tek istediğim eşimin bana sevgisini göstermesi ve bana vakit ayırmasıydı. İşinden dolayı çok geç geliyor, birlikte çalışıyoruz ben işim bittiğinde eve geliyorum ama kendisi tüm günü malesef müşterilerle geçiriyor akşamları da yemeğe vs götürüyor eve gelmesi gece 12-1. Oğlumuz akşam 8:30 da yattığı için kitap okur kendimi meşgul eder o gelene kad ar hiç uyumazdım, en azından eşimle yarım saatte olsa sohbet edeyim, yanında olayım isterdim ama eşim eve yorgun argın gelip, sen neden yatmıyosun hayatım, sabah erken kalkacaksın yat sen deyip beni postalar tv de maç özetleri izler ve yatardı.

Hal böyleyken severek evlendiğim, geleceğimiz ve hayatımız için dişimi tırnağıma taktığım adam sadece evi otel gibi kullanır, çocuğunu sadece sabahları ve pazar günleri görür vaziyete geldi. Artık çok değersiz ve sevilmeyen olarak görüyorum kendimi ama eşimi çok seviyorum. Beni aldattığını düşündüm, çünkü bütün gün müşterilerin alımlarını yönettiği için birsürü şirkete ve mağazalara gidiyor, orada çeşitli bayanları mankenleri vs görüyor, özeniyor elbet diye düşünmeye başladım. Halbuki iş hayatı itibariyle bayanların mevcut olması beni hiç düşündürmemişti daha önce gayet normal düşünüyordum. Birbirimize vakit ayırmamız gerektiği konusunda da birkaç kez güzelce kendimi ifade ettim. Konuşmalar sonunda 1-2 hafta değişikliğin sonunda yine aynı rutine döndü. Eşim yapı olarak çok sakin birisidir, çok saygılı ve terbiyeli davranır. İş yoğunluğunun verdiği sorunları da yaşıyor iş stresi, maddiyat vb tabiki. İşi ikimiz kurduk ve çok çalışarak bu günlere getirdik. Bu süreçte ben ben olmaktan çıktım, sosyal hayat, arkadaş görüşmeleri, doğum günleri vb diğer hiçbir organizasyona dahi katılamadım, kendimi eşime işime adadım ve böylece çıkılamaz bir kalıba girdim. Eşim bir dönem beni çok eleştirir oldu, yemeklerimi beğenmez, makyajımı eleştirir, giyimimi vs. Bakım olarak kendime çok dikkat birisiyim, makyaj, saç, giyim vs konularda hep güncelimdir, iş kadınına uygun giyinir ve davranırım hep. Biraz eleştirileri hırçınlaşmaya başlamıştı bende çok şaşırmıştım, öncelikle beni başkalarıyla kıyaslıyor diye düşündüm sonra sordum beni aldatıyormusun diye cevap tabiki hayır, asla böyle birşeyi yapmayacağımı biliyorsun, seni çok seviyorum vs vs vs

İletişimimiz gayet güzel sorunlarımızı konuşarak çözebilen bir çiftiz ama hala anlam veremediğim geç gelmesi, sabah yine aynı rutine dönmesi, hiç birlikte vakit geçirememiz beni depresyona soktu artık konuşmakta istemiyorum aynı konuyu açıp aynı cevpları almak istemiyorum. Günün tüm stresini akşam yemeklerinde attığını ve keyifli zaman geçirdiğini kendimde katıldığım birkaç yemekte gördüm. Bunu büyük bir alışkanlık haline getirdiğini düşünüyorum, tolere edebilecek müşterilerle olduğu zamanlar musaade isteyip gelebilir aslında erkenden ama o bunu tercih etmiyor, Nerede, kiminle vs takibi yapmamda cok zor cunku cok yogun surekli bir yerlerde, telefonunu da ortalıkta bırakır, inceleyip bakayım desem gunde en az 30-40 görüşme yapıyor, arayan şiketler, sabit nolar, cep noları, ürün resimleri vs vs içinden çıkılmaz birşey.

Durum bu arkadaşlar, ne yapmalı? Sevgiden ve ilgiden yoksun bir evlilik nereye kadar gider, insan hiç mi karısına sarılmaz, sevmez, en azından birlikte bir yürüyüşe çıkmaz sıkıştım kaldım.

Aldatıldığımı hissediyorum ama O'na yakıştıramıyorum da off ((

Bütün bunların arasında cinsellik ne durumda peki?
Bir de oğlunuzla ilişkisi nasıl normalde?
Hiç demiyor mu baba özlüyorum seni diye.
Onun hatrına bazı akşamlar biraz daha erken gelmeye çalışabilir hiç değilse.
Bu arada bence telefon dökümanını incelerseniz sık konuşulan numaraları belirlemeniz mümkün olur varsa öyle bir şey.
Umarım yoktur..

Aldatsa mutlaka bi yerden bi falso verirdi tel.de bi mesaj unutur vs. bana isini seven yogun bi adam gibi geldi. Ayrica bi adama beni aldatiyo musun diye sormak manasiz heralde aldatsa EVET CANIMM SENI ALDATIYORUMM diyecek degil. Oyle sorularla karpuz kapugu dusurme aklina

Sorunun tam olarak soyle: ilgisiz oldugu icin ve eve gec geldigi icin sizi aldattigini dusunuyosunz.

Bence bu sebeplerden dolayi hemen bi kaniya varamazsiniz. Delil lazim.

Esinize beni aldatiyo musun demekle en buyuk hatayi yapmişsiniz bidaha bu imada bulunmayin aklinda yoksada aklina girmişsiniz size vakit ayirmiyorsa sizde ona vakit ayirmayin derim ben daha cok cocugunuzla plan yapin bi yerlere gidin belki yaptiginin farkina varir

Bu gercekten kisaltilmis hali mi konunun??

Her neyse. Bence ilgisizlikten dolayi pat diye aldatiyor yaftasini yapistirmayin. İlgisizlik ayri , sevgisizlik ayri.
Bide ortada aldatilma varsa mutlaka bir yerden patlak verip ortaya cikiyor.

Aldatan adam herhalde bunu söylemez..ancak eşiniz biraz fazla işkolik geldi bana ..hangimizin evliliği belli bir yıldan sonra rutine bağlamıyor ki..sende onunla ilgilenme bir süre bakalım ne yapacak..

Sevgili konu sahibi arkadaş,

Evlatlarımız bizim canımız, kanımızken dahi zaman zaman "yalnız" kalma arzusu duyup da "keşke şimdi kıza-oğlana bakacak biri olsa da biz kafa dinlesek" demiyor muyuz?

Eşinizin "yalnız" kalma arzusu bahsettiğiniz iş yoğunluğunu göz önüne aldığınızda çok anlaşılır. ha doğrudur, haklıdır yahut hatalıdır diyemem. sadece anlaşılır.

Sizin de eşinizi anlamanız gerekir. evlilik denilen şey tamamiyle "tahammül" üzerine kurulu.

Sevdiğim bir şehir efsanesi var, paylaşmak isterim:

- Dönemin ünlü astsolistlerinden biri, dönemin büyük kabadayılarından biriyle evli. bir gün kavga ediyorlar ve dayı evi terk ediyor... aradan bir yıl geçiyor ve bir akşam solistin kapısı çalıyor. kapıdaki dayı. solist soruyor, "neredeydin?" dayı yanıtlıyor: "köprü'de trafik vardı."

özetle; Ali gibi eş istiyorsan, Fatıma gibi kadın olacaksın der eskiler. Tahammül ve sabır yoldaşınız olsun. Sıradan, düşünce erdemine vakıf olamayanlar gibi ihanet zikrine kapılmayın. Her şeyden önce kendinize haksızlık olur bu.

Kendini fazla işe adamış biri heralde eşiniz. Eğer dışarda yani o akşam yemeklerinde bu kadar eğlendiği için duruyorsa ve bunu bu kadar alışkanlık haline getirmişse belkide onu eve çekecek bişeyler bulmanız gerekir. Eğer evde eşinizin dikkat kesileceği bişeyle başlarsanız devamı gelir diye düşünüyorum bunun için çocuğunuzu veya kendi cinsel yaşantınızı öne sürebilirsiniz. Aldattığını düşünmek için elinizde kanıt olmalı

Arkadaşlar hepinize sonsuz teşekkürler ediyorum, Allah razı olsun, haklarınızı helal edin.

Kk'da konuyu ilk açtığımda uzun uzun anahtar detayları yazmamın sebebi de gelecek soruları tahmin ettiğim için, değerlendirmelerinizi doğru yönlendirebilmekti, bütün yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum. Durumum içinden çıkılmaz bir vaziyette. Hala bir çözüm arayışımdayım, şöyle izah etmek istiyorum:

Eşi eve yönlendirmek : Bu aşamada herşeyi yaptım, iş stresi, yorgunluk, işkoliklik, yalnız kalma isteği vb tüm detayları düşünerek hareket ettim. Çok sıkmadım, çok üzerine gitmedim, ilgisiz de kalmadım. Birbirimize katşı üslubumuz çok iyidir, yine güzel bir üslupla, hayatın akıp gittiği, işlerin ve sorunların bir şekilde Allah'in izniyle çözülebileceğini ama bu süreçte birbirimize de vakit ayırmamız gerektiğini, hayatı paylaşmamız gerektiğini, kendisini çok özlediğimi , bu gidişatta birbirimizden çok uzaklaştığımızı, ilişkimizi canlı tutmamız gerektiğini, aşkımızın meyvesi olan çocuğumuzun gelişimi açısından babasıyla daha çok vakit geçirmesinin çok önemli olduğunu, sadece Pazar günlerine sabitlememesi gerektiğini vs vs en iyi şekilde talebimi birkaç defa belli aralıklarla dile getirdim. Benden ne talebi olduğunu sordum, eksiklerim, yanlışlarım, yapmamı istedikleri vs. Bu konuşmaların ardından 1-2 haftalık süreçlerde belli aralıklarda iş çıkışında görüştük, sonra yine eski rutine döndü. Kendime sordum, ben mi sıkıcı bir insanım, ben mi iyi bir eş olamıyorum, ben mi ilgisini canlı tutamıyorum? Sohbet ettiğimiz anda bile sohbeti onun açmasını bekler ve eşlik ederdim, hangi konuda olursa çözüm üretir, olumlu fikirlerimi aktarır onu hiç sıkmaz sonrasında kendim doğaçlama bir sohbet açardım, son günlerde dünyada neler oluyor, son keşifler, bilimsel konular vs vs onu sıkmadan heyecanla bit macera anlatır gibi vs. Görünümüme çok dikkat ediyorum, muntazam ve şık giyiniyorum, güncelim, annelik vazifemi her anne gibi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyorum. Tüm bu faktörleri elediğimde ve eşimin davranışlarını gözlemlediğimde, benimle vakit geçirmeyi sanırım görev olarak algılıyor, birkaç görüşmeden sonra sanırım görevimi yerine getirdim bir süre bu onu idare eder diye düşünüp , eski rutine dönüyor veya beni hiç istemiyor.

Son düzenleme:
madem eşinizden şüpheleniyorsunuz ve güven duygunuzda bir sarsıntı var, burda okumuştum daha önce casus programları kuran va.. gün boyu ne konuşuyorsa kaydediyormuş. kurun o programı.. ama eşinizin fark etmesi durumu olur mu onu bilemem..

* Cinsellik bir aile için önemli olan etkenlerden birisi olmasına rağmen, cinselliği evliliğimizin böyle yürümesine hiç bağlamadım, bu konuyu önemsiz de görmüyorum, eşimin cinsel mizacı çok düşkün yönde değil, teşvik etmeme rağmen yine aynı düzende gider, nadirdir. Dolayısıyla bu da benim için önem açısından öncelikli bir konu değil, eşimi çok sevdiğim için saygı duydum ve çok aktif bir cinsel yaşam peşinde olmadım, nihayetinde onu çok seviyorum.

* Eşimle oğlumuza ilgi göstermesi gerektiği konusunda daha önce konuştum. Erkek çocuğunun babası ile daha fazla vakit geçirmesinin gelişimi açısından çok önemli olduğunu, mümkün mertebe birlikte vakit geçirmeleri gerektiğini, babasını çok özlediğini vs vs anlattım. Bende böyle olsun istemiyorum ama görüyorsun, hafta içi mümkün değil ancak hafta sonu diye cevap verdi. Sadece Pazar gunleri oğlumuzla vakit geçiriyor, her baba gibi çok severek, eğlenerek vakit geçiriyorlar, birlikte olduklarında oğlumuzun tüm ihtiyaçlarını benim kadar kusursuz karşılıyor.

* Telefon detaylarını inceledim, sık görüşülen numaraların tümü iş için benimde görüştüğüm şirketler ve kendi ekibimizde ki arkadaşlar, geri kalanların tümü çeşitli numaralar, arama saatine kadar baktım, bir aylık dökümün 15 sayfa döküm olduğunu düşürseniz birkaç ayınkini kontrol ettiğimde neler yaşadığımı tahmin edersiniz. Numarayı kayıt et, sorgula vs çıkamadım içinden.

Son düzenleme:
Evet bu yöntemi de denedim, bahsettiğiniz casus programlar ios işletim sisteminde malesef çalışmıyor, telefonu jailbreak yapmak ve akabinde programı yüklemek gerekiyor. Bende jailbreak yaptım ve programı yükledim ama program sadece arka planda çalışır görünürken, telefonu bozdu ve 3 telefon değiştirdi. Ios işletim sistemine göre henüz bir casus programı yok diye biliyorum.

Dedektif meselesinden son derece korkuyorum, gayri ciddi iş yapanların olduğunu duymuştum.
Bunun için bir avukata gidebilirsiniz
size yardımcı olurlar
bilmem benim yaşadığım ilde bu şekilde genelde dedektif tutuyorlar
kanıt vs bulması için çünkü boşanmada tel görüşmesi gibi şeyler aldatmaya girmiyormuş

Bilgi için çok teşekkür ederim. Bir avukata danışacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…