ARKADAŞLAR ALDATILIYOR OLABİLİR MİYİM?

Sizi aldatıyor olabilir mi? Evet olabilir. Gece 12lere kadar surmek zorunda mu müşteri yemekleri. Neden her gun her gun oluyor?
Acik acik konuşun . birbirinizle ilgilenmeyecekseniz ne onemi var kazandiginiz paranin? Isterse milyarder olun?
Cinsellik ne durumda ?

kazandıgınız parayı ne yapmayı dusunuyor esınız?
boyle hayat yasayıp kendı ısınızı yapıyor olmanızın ne onemı kaldı?

cinsellik ne alemde?

Arkadaşlar duruma artık çözüm üretememim sebepleri şunlar:

Sorununu anlat ve birlikte çözüm üretin : Denendi
Eşini elde tut, cezbet, boylelikle eve erken gelir vs : Denendi
Çok üzerine düşme, biraz rahat bırak : Denendi
Kendine zaman ayır, sosyal ol vs : Denendi

Sonuçlar: sorunu anlattığım zamanlar, çözüm olarak 1-2 haftalık sürelerde belli aralıklarda bana vakit ayırdı, sonrasında yine aynı rutine döndü.
Cezbetmek için evde giyim, kuşam, makyaj hazırlık daha bir abartıldı, sonuç yine aynı.
Üzerine düşmedim, kendi haline bıraktım yine aynı.
Kendime zaman ayırdım, sosyal oldum, eskisi gibi olayım dedim yine aynı.

Birbirimize vakit ayırmak, uzaklaşmamak, kopmamak adına güzel, mantıklı, olası ve uyulması kolay programlat hazırladım yine aynı sonuç.
Bu süreçte, saygısızlık hiç yok, yine aynı mizaçta saygı dolu, sakin ve güzel konuşmalarla hayata devam.
Sadece bir dönem yemeklerimi, makyajımı, giyimimi biraz hırçınca eleştirmişti. Bende hemen belki de sebep bu dedim daha çok dikkat ettim sonuç yine aynı. O zaman muhtemelen beni aldatıyor diye düşündüm. Yemeklerimi severdi, makyajimi ve giyim tarzımı beğenir hatta bazen onun bana birşeyler almasını isterdim bilerek aldıklarını giyerdim keyifle. Moda, makyaj giyim vs konularda güncelim, dikkat ederim kendime artık daha ne gelir elimden bilemiyorum.

Kendimi defalarca muhasebe ettim, neden, nasıl ilişkisi kurmaya çalıştım, daha iyi olacağını umdum olmadı. Kendime kızmaya ve yargılamaya başladım, özgüvenli olan ben artık güvenimi de yitirmeye başladım. Eşim beni sevmiyor, benimle vakit geçirmek istemiyor, ben onun için hiçbirşey ifade etmiyorum sadece oğlumuzun bilinçli annesiyim, içi rahat, çalışıp yoruluyor ama gezip eğleniyorda, hayatında bana yer vermiyor vs vs vs diye düşünmeye başlamıştım.

Sadece bol bol dua ediyorum, eşimi çok seviyorum, oğlumuz hayatımızın neşesi Allah herkese çocuk nasip etsin, bütün çocukları da ailelerine bağışlasın inşallah. Ben bu işin içinden çıkamadım, çözüm üretemedim arkadaşlar, o yüzden sizlere akıl danıştım, ne yapmalı ne etmeli diye. Hepinize çok teşekkür ederim, hakkınızı helal edin.

kazandıgınız parayı ne yapmayı dusunuyor esınız?
boyle hayat yasayıp kendı ısınızı yapıyor olmanızın ne onemı kaldı?

cinsellik ne alemde?
cinsellik önemli değilde dememişsiniz mükemmelde dememişsiniz
benzetmek istemiyorum
eski eşimle ben hiç tam anlamıyla beraber olamadan ayrıldık kucagımda 2 aylık tup bebek ıle( bebekte boyle oldu yanı)
gerek benden gerek ondan bu bur turlu olmadı bırlesme saglanamadı epey doktora gıttım geldım sonunda onu boyle kabul etmısken bır ogrendımkı esım evlılıgıımızın en basından berı benı aldatıyor
ve sonunda asık olmustu
sok oldum gercekten yanı bende cok guzel bır kadınım benımle bır kez bıle bırlesemedı bılıyormusun ?
cevabı ıse sana zarar vermek ıstemedım
ısın ıcınden cıkamadım bıraktım onu oldugu yere
cınsellık evlılık ıcın cok onemlı karı koca yatakta mutluysa dıger alanalrda hıc uyusamıyor bıle olsalar bır sure keyıflı vakıt gecırmelerıne sebeb oluyor oncesınde yasadıkları cınsellık

valla acıkcası bırde konu uzun dıye okuyamayanlar olmus gayet normal bır konu bu

ote yandan bence işiniz çok zor ,

eşiniz cidden her gün 12 kadar ne yemeğine gidiyor , yemeğe gittiğine eminmisiniz,
iş yerinizde kaç kişisiniz, kaçı evli kaçı bekar nedir yani gözünüze kestirdiğiniz biri varmı mesela?

iş yemeklerine siz de eşinizle birlikte katılmayı deneseniz, bi falso varsa anlarsınız.

iş yemeklerine siz de eşinizle birlikte katılmayı deneseniz, bi falso varsa anlarsınız.
her aksam her aksam bu sekıldeymış anladıgım kadarıyla
kadınında evde cocugu var bır yere kadar pesıne takılabılır dıye dusunuyorum

buarada bir soru ;

gıyımınızı elestırmıs dedınız ya , ne gıbı mesela ? yanı begenmıyor mu yoksa fazlamı cesur buluyor ya da fazlamı demode nasıl elestırıyordu ?

öncelikle hata verdiğiniz tavizlerde. genelde kadınların yaptığı en büyük hata bütün hayatını eşine göre endekslemesi oluyor. madem eşin sana yanaşmıyo sende bi uzaklaş bakalım.
herşeyi denedim diyosun bi dur dinlen nabız ölç. sende kendine aktiviteler bul yada sende katıl madem aynı iştesiniz eşinle sende git yemeklere.
ayrıca cinsellik önemli değil demişsinizde ben eşimle 4. gün ilişki yaşamıyım ne oluyo lan derim yani. bu erkek doğasının en önemli faktörlerinden biri çünkü bence küçümsemeyin.
birde siz kendinizi çekin ilgilenmeyin bakalım ne yapıcak.
eşiniz sizi aldatmasa bile bence şımarmış..

Yorumunuz için teşekkür ederim.

Neden hergün oluyor konusunda tabiki konuştum, en azından tolere edebilecek müşterilerle birlikte iken musaade isteyip erkenden gelebilir bunu da soyledim, cevap aynı biliyorsun hayatım en ufak şeyde darılıyorlar, mecbur olmasam geç gelir miyim hemen hemen aynı cevapları veriyordu konuştuğum zamanlar işte o yüzden artık konuyu açmıyorum bile yıldım.
* işlerin, sorunların vs her tür etkenin Allah'in izniyle yoluna girebileceğini ama bu süreçte birbirimizi unutmamamız gerektiğini, birbirimize vakit ayırmamız gerektiğini, hayatın akıp gittiğini, kazanılan paranın giden zamanı geri getiremeyeceğini vs anlattım sonuç aynı.
* Cinsellik bir aile için önemli olan etkenlerden birisi olmasına rağmen, cinselliği evliliğimizin böyle yürümesine hiç bağlamadım, bu konuyu önemsiz de görmüyorum, eşimin cinsel mizacı çok düşkün yönde değil, teşvik etmeme rağmen yine aynı düzende gider, nadirdir. Dolayısıyla bu da benim için önem açısından öncelikli bir konu değil, eşimi çok sevdiğim için saygı duydum ve çok aktif bir cinsel yaşam peşinde olmadım, nihayetinde onu çok seviyorum olduğu gibi kabul ediyorum.

* Müşterilerimiz içinde bayan müşterilerimiz de var ve bazı müşterilerimizin hanımları da alım yapmaya geldikleri için bayan müşterilerle aramızda uzun yıllardır bir arkadaşlık oluştu, hepsi çok muhterem ve düzgün insanlar, onlar geldiklerinde nadir de olsa fırsat buldukça akşam yemeklerine bende giderdim. Artık oğlumu yalnız bırakmak istemediğim için gitmiyorum.
* Ayrıca yemeğe gittiğimiz bir gün eşimin gözlerinde ki mutluluğu, yüzünde ki neşeyi, sohbet esnasında ki kahkahalarını ve içtenliğini gördükten sonra hiç gitmemeye karar verdim. Eşimin bu keyfi durumu benim yanında olmamdan kaynaklanmıyordu, normalde böyledir, o gün eşimin aslında akşam yemeklerinden ne denli keyif aldığını, kendisine bir stres atma yöntemi olarak bunu alışkanlık edindiğini, istese bazı günler tolere edebilecek müşterilerle olduğu zamanlar erken vakitte müsaade isteyip gelebileceği halde gelmeyip böyle mutlu olduğunu daha da iyi idrak edebildiğim için gitmeme kararı aldım. Yanlış bir davranış, gitmelisin diyor olabilirsiniz ama daha önceleri bu sorun için kendimi suçlayıp çözüm üretmeye çalıştığım halde eşimin bu tutumunu sürdürmesi artık beni yıpratmıştı, benimle vakit geçirmesi, en azından bir sohbet edebilmemiz, evde dinlenmek istemesi artık mümkün olmadığından pes ettim.

Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Cinsel münasebet oluyor aramızda ama nadiren.
Sizin adınıza üzüldüm, hiçbir kadının aldatılmayı hak etmediğini düşünüyorum. Çocuğunuzla birlikte size mutlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum. İnşallah zor günlerinizden hiç eser kalmaz hayatınızda, herşeyi unutur mutlu yaşarsınız.

Benimde en korktuğum şey aldatılmak, bunca çabaya emeğe rağmen hala bir sonuç bulamıyor, sabah iş akşam ev ikileminde yaşıyor, oğlumuzu en iyi şekilde yetiştirmeye çalışıyor, eşimle vakit geçirebilmek için için kılı kırk yarıp çözüm üretmeye çalışıyorken aynı neticeyle karşılaşmak çok yordu beni. Sordum açıkça, bir sorun var sende anlayamadığım, defalarca çözmeye çalıştım olmadı, beni aldatıyor musun? Oyle hissediyorum dedim. Ve eşime sonuna kadar güvenirim, ahlakından, saygısından ödün vermeyecek bir insan olarak görürüm hep.
Böyle bir durum varsa lütfen bana dürüstçe anlat var veya yok, cevap ver bana bende artık bileyim. Çocuğumuz olduğu için benimle evli kalmak zorunda hissediyorsan da bileyim, herşeye katlanacağımı ama asla ihaneti kabul etmeyeceğimi biliyorsun dedim. O'na soracağımı hiç düşünmezdim. Cevap: Asla öyle birşey yok, seni ne kadar sevdiğimi biliyorsun, yeminler vs

Ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama Ali Ağaoğlu bile her gün akşam dışarda yemek yemiyordur :)
konuşmuş sonuç alamamışsanız durum zor. bence cinselliğe de bağlamalısınız. hatta belkide kökünde bu vardır.

* x y z müşterileri yemeğe götürüyorum diyor, çoğunlukla demiyor zaten mesai saatleri gün bitiminden sonra yemekler artık günlük rutin gibi olduğu için. Yemeğe gittiğinden eminim çünkü ertesi gün müşteriler ofise geldiklerinde konuşmalarını duyuyorum, şu restorana gidelim yine gibi.

* Ekibimizin tümü erkek, evli ve bekar olanlar var. Fakat hepsi çok terbiyeli ve düzgün yaşayan insanlar, 10 yılı aşkın süredir tanıyorum hepsini.

Çok doğru bir cümle yazmışsınız, bende aynı cümleyi başka bir isimle ornekleyerek eşime söyledim. Geçiştirdi.
Cinselliğe bağlayarak daha teşvik eden bir kadın oldum, sonuç yok. Yine aynı periyodda.
Evde kuzu dışarıda kaplan olan insanları duydukça acaba o da mı öyle yapıyordur diye düşünmeye başlamıştım, bu sefer paranoya derecesine geldim.

pekı ya bu musterılerın eslerı yokmu sız tanıyormusunuz? her gece ne oluyor yemek ınan anlamadım ınsan bı yorulur yahu
bılemedım ama herseyın farkındasınız bır sorun var bayada ugrasmıssınız ama cozememıssınız acıkcası dedıgım gıbı uzuldum umarım bır cıkar yolu vardır fakat bana gore bu sadece dedektıften gecıyor

buarada ben yazdım ama cok eskı bır mevzu bu 5 sene oncesınde oldu , ben 3 seneyı geckındır baska bırıyle evlıyım sımdılerde

Eleştirdiği gün üzerimde eleştireceği tarzda bir kıyafet yoktu, jean pantolon, üzerinde sırt dekolteli bluz ve makyajlıydım evde dekolte giyinirim ama dışarıda dekolte giyinmem. Mumkun mertebe etek dizde ustune gomlek, eger pantolon giymissem uzerine hafif v yakalı bluz gibi kombinler yaparım, şık ve güncel giyinirim.

Hamilelikten kalan 5 kg fazlam vardı, bende o dönem diyet yapıyordum, mutfakta yemek servis ederken salatayı eleştirerek başladı, hep sevdiği tür salatalar yapmama rağmen ve özellikle o günkü salata en sevdiği salata iken - zaten düzgün bir salata yiyemedik bu evde diyerek başladı, sende şu kiloyu bir veremedin bir türlü üzerindekine bak diyerek payladı beni dadımızın yanında, abla da bana döndü bakakaldı o da şaşırdı çünkü evde yıllardır bizi hiç öyle görmedi hele eşimden böyle bir üslup hiç duymamıştı. Bende ses çıkarmadım ablaya ayıp olmasın, çocukta böyle bir diyaloğa ortak olmasın diye. Sonra kendimi yemeye başladım, boğazdaki bir restoranın şefi gibi iddiali yemek yapamam tabi, gördüğü bayanlar gibi model de olamam vs diye. Görüntüm de öyle kötü değil, kibirden Allah'a sığınırım, yanlış anlamayın, güzel bir bayanım, o sebeple makyaji bile çok dozunda yaparım ilgi çekmemek için.

* Sanırım o gün bahane bulmaya çalışıyordu, o gün aldatıldığımı hissetmeye başladım.

Dediğiniz gibi insan bir yorulur ama o yorulmuyor sanırım, eskiden çok yoruluyor diye üzülüyordum.
İş yemekleri hep aynı rutindedir bulunduğum için söylüyorum, yemeğe gidilir, sohbetler edilir, yemek bitiminde birşeyler içilir vs sonra otellerine bırakılırlar ve eve döner. Şayet öyle birşey yapıyorsa müşterilereden ayrıldıktan sonra yapıyor veya bazen yemekleri kısa tutuyor, müsaade isteyip kalkıyor olabilir diye düşünüyorum.

* Dediğiniz gibi ancak dedektif, görüşeceğim bir avukatla ve iyi bir dedektif bulma yoluna gideceğim.
Eşimi canımdan çok seviyorum, beni sevdiğini bilsem, bana sadık olduğunu bilsem bir ömür yine katlanırım bu duruma. Ama ben bu kadar çok severken, o beni sevmeyip de başkalarıyla beni aldatıyorsa asla ve kati affetmem.
Hissettiğim kadarıyla kurulu düzenini bozmak istemiyor. Benim yaptığım fedakarlıklar, yıllarca yorulmamız, emeklerim, çocuğumuz, ailelerimizim çok iyi anlaşması ve beni el üstünde tutmaları, çok sevmeleri vs vs sanırım bütün bu sebepler onu bana anlatma konusunda etkiliyor ve mevcut düzeni bozup çevreye hesap vermek zorunda kalmak istemiyor. Beni de sevmiyor sanırım, beni en çok yıpratan çok sevdiğim kocamın beni sevmediğini hissetmem ve sanki zoraki gibi görev gibi beninle vakit geçirdiğini hissetmem. Zorla güzellik olmaz, nereye kadar.

* Sizin adınıza şimdi çok mutlu oldum, Allah yuvanızı mutlu ve bereketli kılsın, mutluluğunuz daim olsun inşallah.

Gerçekten zor böyle ikilemlerde kalıp acabalarla yaşamak. Hele birde sorunun çözümü için uğraşırken her türlü yolun tıkalı kalması sizi baya yormuş anlaşılan ama umarım sadece eşinizin işkolikliğinden kaynaklanan geçici veya üstesinden gelinebilir bişeydir. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Çok teşekkür ederim yorumunuz ve güzel dilekleriniz için. Bende aynı temennideyim, bunca buhrandan sonra inşallah aydınlığa çıkarız. Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun inşalah.

Bence eşinizi beklemeyin. Yatın. Bir süre sizi çok az görsün. Bir zaman sonra o da özleyip yaklaşacaktır diye düşünüyorum. İş yerinde de mümkünse yanına gitmeyin. Tabi öyle bir ortam var mı bilmiyorum ama sizi oldukça az görmesini sağlayın. O yaklaşmadan yaklaşmayın. Halinde bir değişiklik olmazsa tekrar bu şüpheleri düşünebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…