cinsellik önemli değilde dememişsiniz mükemmelde dememişsinizkazandıgınız parayı ne yapmayı dusunuyor esınız?
boyle hayat yasayıp kendı ısınızı yapıyor olmanızın ne onemı kaldı?
cinsellik ne alemde?
her aksam her aksam bu sekıldeymış anladıgım kadarıylaiş yemeklerine siz de eşinizle birlikte katılmayı deneseniz, bi falso varsa anlarsınız.
Sizi aldatıyor olabilir mi? Evet olabilir. Gece 12lere kadar surmek zorunda mu müşteri yemekleri. Neden her gun her gun oluyor?
Acik acik konuşun . birbirinizle ilgilenmeyecekseniz ne onemi var kazandiginiz paranin? Isterse milyarder olun?
Cinsellik ne durumda ?
* Müşterilerimiz içinde bayan müşterilerimiz de var ve bazı müşterilerimizin hanımları da alım yapmaya geldikleri için bayan müşterilerle aramızda uzun yıllardır bir arkadaşlık oluştu, hepsi çok muhterem ve düzgün insanlar, onlar geldiklerinde nadir de olsa fırsat buldukça akşam yemeklerine bende giderdim. Artık oğlumu yalnız bırakmak istemediğim için gitmiyorum.iş yemeklerine siz de eşinizle birlikte katılmayı deneseniz, bi falso varsa anlarsınız.
Teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için. Cinsel münasebet oluyor aramızda ama nadiren.cinsellik önemli değilde dememişsiniz mükemmelde dememişsiniz
benzetmek istemiyorum
eski eşimle ben hiç tam anlamıyla beraber olamadan ayrıldık kucagımda 2 aylık tup bebek ıle( bebekte boyle oldu yanı)
gerek benden gerek ondan bu bur turlu olmadı bırlesme saglanamadı epey doktora gıttım geldım sonunda onu boyle kabul etmısken bır ogrendımkı esım evlılıgıımızın en basından berı benı aldatıyor
ve sonunda asık olmustu
sok oldum gercekten yanı bende cok guzel bır kadınım benımle bır kez bıle bırlesemedı bılıyormusun ?
cevabı ıse sana zarar vermek ıstemedım
ısın ıcınden cıkamadım bıraktım onu oldugu yere
cınsellık evlılık ıcın cok onemlı karı koca yatakta mutluysa dıger alanalrda hıc uyusamıyor bıle olsalar bır sure keyıflı vakıt gecırmelerıne sebeb oluyor oncesınde yasadıkları cınsellık
Yorumunuz için teşekkür ederim.
Neden hergün oluyor konusunda tabiki konuştum, en azından tolere edebilecek müşterilerle birlikte iken musaade isteyip erkenden gelebilir bunu da soyledim, cevap aynı biliyorsun hayatım en ufak şeyde darılıyorlar, mecbur olmasam geç gelir miyim hemen hemen aynı cevapları veriyordu konuştuğum zamanlar işte o yüzden artık konuyu açmıyorum bile yıldım.
* işlerin, sorunların vs her tür etkenin Allah'in izniyle yoluna girebileceğini ama bu süreçte birbirimizi unutmamamız gerektiğini, birbirimize vakit ayırmamız gerektiğini, hayatın akıp gittiğini, kazanılan paranın giden zamanı geri getiremeyeceğini vs anlattım sonuç aynı.
* Cinsellik bir aile için önemli olan etkenlerden birisi olmasına rağmen, cinselliği evliliğimizin böyle yürümesine hiç bağlamadım, bu konuyu önemsiz de görmüyorum, eşimin cinsel mizacı çok düşkün yönde değil, teşvik etmeme rağmen yine aynı düzende gider, nadirdir. Dolayısıyla bu da benim için önem açısından öncelikli bir konu değil, eşimi çok sevdiğim için saygı duydum ve çok aktif bir cinsel yaşam peşinde olmadım, nihayetinde onu çok seviyorum olduğu gibi kabul ediyorum.
valla acıkcası bırde konu uzun dıye okuyamayanlar olmus gayet normal bır konu bu
ote yandan bence işiniz çok zor ,
eşiniz cidden her gün 12 kadar ne yemeğine gidiyor , yemeğe gittiğine eminmisiniz,
iş yerinizde kaç kişisiniz, kaçı evli kaçı bekar nedir yani gözünüze kestirdiğiniz biri varmı mesela?
Çok doğru bir cümle yazmışsınız, bende aynı cümleyi başka bir isimle ornekleyerek eşime söyledim. Geçiştirdi.Ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama Ali Ağaoğlu bile her gün akşam dışarda yemek yemiyordur :)
konuşmuş sonuç alamamışsanız durum zor. bence cinselliğe de bağlamalısınız. hatta belkide kökünde bu vardır.
Eleştirdiği gün üzerimde eleştireceği tarzda bir kıyafet yoktu, jean pantolon, üzerinde sırt dekolteli bluz ve makyajlıydım evde dekolte giyinirim ama dışarıda dekolte giyinmem. Mumkun mertebe etek dizde ustune gomlek, eger pantolon giymissem uzerine hafif v yakalı bluz gibi kombinler yaparım, şık ve güncel giyinirim.her aksam her aksam bu sekıldeymış anladıgım kadarıyla
kadınında evde cocugu var bır yere kadar pesıne takılabılır dıye dusunuyorum
buarada bir soru ;
gıyımınızı elestırmıs dedınız ya , ne gıbı mesela ? yanı begenmıyor mu yoksa fazlamı cesur buluyor ya da fazlamı demode nasıl elestırıyordu ?
Dediğiniz gibi insan bir yorulur ama o yorulmuyor sanırım, eskiden çok yoruluyor diye üzülüyordum.pekı ya bu musterılerın eslerı yokmu sız tanıyormusunuz? her gece ne oluyor yemek ınan anlamadım ınsan bı yorulur yahu
bılemedım ama herseyın farkındasınız bır sorun var bayada ugrasmıssınız ama cozememıssınız acıkcası dedıgım gıbı uzuldum umarım bır cıkar yolu vardır fakat bana gore bu sadece dedektıften gecıyor
buarada ben yazdım ama cok eskı bır mevzu bu 5 sene oncesınde oldu , ben 3 seneyı geckındır baska bırıyle evlıyım sımdılerde
Çok teşekkür ederim yorumunuz ve güzel dilekleriniz için. Bende aynı temennideyim, bunca buhrandan sonra inşallah aydınlığa çıkarız. Hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun inşalah.Gerçekten zor böyle ikilemlerde kalıp acabalarla yaşamak. Hele birde sorunun çözümü için uğraşırken her türlü yolun tıkalı kalması sizi baya yormuş anlaşılan ama umarım sadece eşinizin işkolikliğinden kaynaklanan geçici veya üstesinden gelinebilir bişeydir. Hakkınızda hayırlısı olsun.