Arkadaslar acıl annemle kaynanam arasında kaldım?

Bizi soruyosan evden cenaze ciktiginda 40 gun yas ilan edilir kostur kostur evlenilmez biz boyle yasiyoruz bahsettigimiz kisi babasi komsusu degil
Sadece nikah kıyılmış. Dinde de böyledir bu “hayırlı işleri ertelemeyin” diye hadis-i şerif var. 40 gün yas tutmanın kimseye faydası yok.

Bu dünyada sadece anne baba hakkı var zanneden bir ebeveyn daha. Bu evlatlarının haklarını nasıl ödeyecekler çok merak ediyorum.

Annesi pskologa gotur inan cok faydasını görürsünüz

Sadece nikah kıyılmış. Dinde de böyledir bu “hayırlı işleri ertelemeyin” diye hadis-i şerif var. 40 gün yas tutmanın kimseye faydası yok.

Insanın eşi ya da babası vefat edince 40 gün yas tutulur bence. Bırakın 40 günü insan yaşadığı her gün üzülür.

Kaldi ki yas tutmak fayda gözeterek yapılan bir sey degildir.
Ama kalp lazim,duygu lazim..

benım yerımde sız olsaydınız bu kadar buyuk konusşmaya koncanıza kacardınız benım hayatımı bılmeden yargılamayın sız ınsanlar bu yuzden kotusunuz ınsanın hayatında ne oldugunu bılmeden yargılıyorsunuz

ben ılla kayınvalıdemle yasıyıcam demedım kı bıza aıt ev tutulcak ama annem onada karsı ve senınde kızın olunca gorurum fazla buyuk konuşmayın baze kendı hayatınıza bakmadan buyuk konuşmayın evet 17 yasında evlendım pışmanmıyımm degılım cunku bu adamı ben 5 senedır tanıyorm

mecburdum yasamaya napsaydım annem duygusal yandan cokmustu bıde bende cokseydım ne olcaktı daha kotu olucakt mecburen guclu durmak zorundaydım ınsanlar yorum yapıyor ama neyıne yorum yapıor bılmıyorum ben onun yanında sonuna kadar varım ama cok sıkmaya basladı ondan yazdım yoksa annemı sıkayet edıyor degılım esımle vakıt bıle gecremıyoruz aynı yerde bıle yatamıyoruz annem benımle yatıyor baska bı es olsaydı sımdıye kadar coktan gıderdı annemın o kadar laflarını trıplerını cekmezdı

17 yaşında babayı kaybettilten bir ay sonra evlenmek mi? Sen daha ana kuzusun zaten be. Pes yani kaçıyor muydu koca? Ne meraklısınız arkadaş ya.
bu kadar buyuk konuşmayın arkadaslar kendı hayatınıza donup bakın sızınde gelınınız olucak 17 yasında evlenınce de aynı 20 yasında evlenıncede kaderınde kotu yazı varsa yasarsın bu yaşla alakalı degıl sızıne kızınız olucak nıye boyle laf yapıyorsunuz anlamadım

Niye illa biri ile yaşamak zorundasin annen sana yakın ev tutsun kaynana da kendine ev tutsun

İlk mesajımda da yazdım insanlara açıklamak zorunda değilsin. Ölenle ölünmüyor. Yaşayacak çok şey var önünde. Annene psikolojik destek aldır. Kafasını dağıtması i sağlayın. Kursa gidebilir, tatile çıkabilir ne olursa. Sende yuvana sahip çık. Kimsenin yanında yaşamayıp kendi evini Kur.

Biraz daha konuş da ihbar falan edeceğim, çocuk istismarı diye.
Savunmaya bak.
5 sene ince 12 yaşındaydın!
12!!!
On iki.

Normalde açılan konularda üyelere yüklenilmesini doğru bulmam. Ancak 3 Aralıkta 4 haftalık hamileyim deyip hala 4 haftalık olmaz. İkimizde çok istedik demişsiniz. Ne ara vaktiniz oldu da çok istediniz. Yaşınız bile reşit değil aile izniyle evlenmişsiniz. Haklı olarak olumsuz yorum yapanlara da sizin de çocuğunuz olursa yaşayın görün demek de doğru bir davranış değil. Anne ve kv arasında kalmanız çok normal çünkü siz daha ÇOCUKSUNUZ. 29 yaşımda evlendim keşke acele etmeseydim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…