- 2 Aralık 2019
- 37
- 2
- 1
- 22
- Konu Sahibi sabahtcskn
-
alakası yok evlenmemızı o ıstedı zaten bana bısey olursa kızıma sahıp cık dedı bebegı oda ıstıyordu basında 1 ay 1 bucuk ay one de boyleydı hamıle oldugumu ogrenmeden oncde boyleydıÇok hızlısınız babanız ölmüş 40 o çıkmadan evlenmişsiniz daha evliliğin oturmadan hamilesin . Bu kadar kısa sürede bu kadar değişiklik fazla gelmiş kadına belli. Psikoloğa götürün, benek doğunca daha beter oluryıksa
bence sız bıseyı anlamdan konusuyorsunuz nıkah konusunu annem dedı aılevı sorunlarım vardı abımlerle ablamla onlar esımı ıstemıyordu sebebsızce hıc bıseye ınanmıyorlardır sıze sadece soru sordum hayatımı yargıayın demedım sızınde ocugunuz olucak o zaman aynı durum basınıza gelıcek o zamanda dersınız boyleBizi soruyosan evden cenaze ciktiginda 40 gun yas ilan edilir kostur kostur evlenilmez biz boyle yasiyoruz bahsettigimiz kisi babasi komsusu degil
sonunda benı anlıyan bırısı cıktı normalde ıyıdı 1 aydır boyleKv ile kalınmasına karşı olduğum gibi anne ile olmasınada karşıyım . Zor durumdasiniz anlıyorum ama çok yakın 2 farklı. Evde yasasaniz boyle mutlu olamazsınız çünkü . Ayrıca annenizi psikoloğa götürün ve esaslica konuşun .bu şekilde evliliginizde zarar görür
Ahh be canım sen niye 17 yaşında evlendin, babanın 40 cikmadan evlendin bunları yaptın üstüne niye koştur koştur hamile kaldın . Cocuksun daha ya çocuk elinde bir işin gücün olsaydı önce . Ne diyelim allah yardimcin olsun ama annenle net bi şekilde konuş bari bu sorun çözüme ulaşsın. Evlendirmis madem seni Kvye göndermeyide bilecek damadıda ağaçtan çıkmadi sonuçtabence sız bıseyı anlamdan konusuyorsunuz nıkah konusunu annem dedı aılevı sorunlarım vardı abımlerle ablamla onlar esımı ıstemıyordu sebebsızce hıc bıseye ınanmıyorlardır sıze sadece soru sordum hayatımı yargıayın demedım sızınde ocugunuz olucak o zaman aynı durum basınıza gelıcek o zamanda dersınız boyle
hıc sorunumuz yoktu yenı babamı kaybetmısım bıde bu olay tamamen kafayı ydırceklerAhh be canım sen niye 17 yaşında evlendin, babanın 40 cikmadan evlendin bunları yaptın üstüne niye koştur koştur hamile kaldın . Cocuksun daha ya çocuk elinde bir işin gücün olsaydı önce . Ne diyelim allah yardimcin olsun ama annenle net bi şekilde konuş bari bu sorun çözüme ulaşsın. Evlendirmis madem seni Kvye göndermeyide bilecek damadıda ağaçtan çıkmadi sonuçta
Bin tane iyi kaynanayı bir kötü anneye değişmem ben yaarkadaslar ben 3 aylık evlıyım babamı 4 ay once kaybettım annem o zamndan berı cok degıstı benı hıc bırakmıyor tek baba vefat etmeden once kaynanmla bırlıkte oturcaktık sımdı annemı bırakamıyorum tek basına bısı olur dıye ama kaynanamla aramıza tartıssak bıle annem gırıyor araya esımle kavga edıyorum hemen araya gırıyor esımın aılesınden sogutmaya calısıyor annem hep esımı ezıyor oda altan alıyor ama nereye kadar boyle olucakkı esımınn annesı cagırıyor gelın ozledım gıdemıyorum hemen laf soyluyor kızıyor napıcagımı sasırdım boyle olan var mı aranızda
Tek elinde kalan sevdiği sensin paylaşmak istemiyoduro olabılır kaynanamı kıskanıyor olabılır cunku esımı cok sevıyordu bı anda boyle oldu babamı kaybedıncede hep dedı o sana emanet dıye hep dedı hemde 1 1 bucuk aydan berı boyle bız annesıne gıdıp kalıyorduk 1 gun aksam gıdıp sabah gelıyorduk gerıye
aılevı sorunlarımız vardı sadecenıkah kıydık dugun olmadı zaten annemleyım suanda elımden geldıgınce destek olmaya calısıyorum ama nereye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?