• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar acıl annemle kaynanam arasında kaldım?

Ikisiyle de yaşamayacaksınız. Kayinvalideyle oturmak nasıl bir deli cesareti. Bak annenle anlaşamıyorsun. Diğer tarafta yaşasan emin ol aynılarını o da yapacak. Acil ayrı eve çıkın.annen de alışmak zorunda.
kaynanam dedı zaten ev tutalım sıze dıye annem boyle yaptıgı ıcın bışey yapamıyorum kaynanama bıle ızın vermıyor oraya gıdersen hakkımı helal etmem dıye esıme dıyorum gıt sen oda bensız gıtmıyor

Babanız vefat ettikten bir ay sonra nasıl evlendiniz 🙄 Yani nasıl gülebildiniz, nasıl çocuk yapabildiniz ne bileyim tahmin edilemeyecek bir acı olurdu benim için...
sadece nıkah kıydık dugun olmadı hıc bı zaman gulemedım esım ısteyınce ne dıyıcektım sımdı olmazmı dıyıcektım

Babaniz vefat ettikten 1 ay sonra evlenmissiniz. Allah rahmet eylesin.
Keşke biraz bekleseydiniz anneniz alışsın diye. Genelde erkek çocuklar bekliyor ve bekletiyor bu durumlarda düğünü erteliyor bunu da görüyoruz burda konularda.
Kızlarda kacıracagim gül gibi çocuğu diyip neden evlenmiyor diyordu.
1 ay evlenmek için cok erken bence.
aılevı sorunlarımız vardı sadecenıkah kıydık dugun olmadı zaten annemleyım suanda elımden geldıgınce destek olmaya calısıyorum ama nereye kadar

sadece nıkah kıydık dugun olmadı hıc bı zaman gulemedım esım ısteyınce ne dıyıcektım sımdı olmazmı dıyıcektım
Esin isteyince babam öldü daha 40i cikmadi acelen ne dicektin! Cocuguda bassagligina geldiginde mi yaptiniz tovbe yarabbim tovbee annen hakli bence problem sizde 🤷🏻‍♀️

Ya belki tuhaf gelebilir ama kıskanıyor olabilme ihtimali var mı ??
o olabılır kaynanamı kıskanıyor olabılır cunku esımı cok sevıyordu bı anda boyle oldu babamı kaybedıncede hep dedı o sana emanet dıye hep dedı hemde 1 1 bucuk aydan berı boyle bız annesıne gıdıp kalıyorduk 1 gun aksam gıdıp sabah gelıyorduk gerıye

Ayrı evde yaşayın anneniz kaç yaşında kadın yahu tek yaşayamıycak mı? Yakınında ev tutabilirsiniz kontrol edersiniz sık sık. Herşeyi de annenize söylemezseniz burnunu sokamaz

Ayrı evde yaşayın anneniz kaç yaşında kadın yahu tek yaşayamıycak mı? Yakınında ev tutabilirsiniz kontrol edersiniz sık sık. Herşeyi de annenize söylemezseniz burnunu sokamaz
esımın annesı dıyor ev tutalım sıe dıye ama annem hep tepkılı neden boyle yapuyor cozemıyorum

esımın annesı dıyor ev tutalım sıe dıye ama annem hep tepkılı neden boyle yapuyor cozemıyorum
canım sende bi yerden sonra annenin tepkisine bakmayacaksın, kaç yaşında kadınsın bebeğin olacak sana stres yaşatıyorsa annen de olsa çözümüne bakacaksın. Yakınlarında ev tut bence doğum yapmadan

arkadaslar ben 3 aylık evlıyım babamı 4 ay once kaybettım annem o zamndan berı cok degıstı benı hıc bırakmıyor tek baba vefat etmeden once kaynanmla bırlıkte oturcaktık sımdı annemı bırakamıyorum tek basına bısı olur dıye ama kaynanamla aramıza tartıssak bıle annem gırıyor araya esımle kavga edıyorum hemen araya gırıyor esımın aılesınden sogutmaya calısıyor annem hep esımı ezıyor oda altan alıyor ama nereye kadar boyle olucakkı esımınn annesı cagırıyor gelın ozledım gıdemıyorum hemen laf soyluyor kızıyor napıcagımı sasırdım boyle olan var mı aranızda
Allah rahmet eylesin canim babanin mekani cennet olsun :(

Senden baska kardesin ablan abin falan yok mu ?

aılevı sorunlarımız vardı sadecenıkah kıydık dugun olmadı zaten annemleyım suanda elımden geldıgınce destek olmaya calısıyorum ama nereye kadar
Siz bir an önce kurtulmak istiyorsunuz ama uzaktan davul sesi hoş gelir şimdi kv iyi diyorsunuz ya ilerde ne olacak bilemezsiniz. Kimsi annesi gibi olamaz insanın.
Annenizi doktora götürün bence yardim alsin. İlac konuşma vs

Esin isteyince babam öldü daha 40i cikmadi acelen ne dicektin! Cocuguda bassagligina geldiginde mi yaptiniz tovbe yarabbim tovbee annen hakli bence problem sizde 🤷🏻‍♀️
Ay ne alaka o iş ayrı o iş ayrı. Siz sevdiğiniz biri ölünce su içmiyor musunuz? Yaşamsal faaliyetlerden biri bu da.

Ay ne alaka o iş ayrı o iş ayrı. Siz sevdiğiniz biri ölünce su içmiyor musunuz? Yaşamsal faaliyetlerden biri bu da.
Bizi soruyosan evden cenaze ciktiginda 40 gun yas ilan edilir kostur kostur evlenilmez biz boyle yasiyoruz bahsettigimiz kisi babasi komsusu degil 🙏🏻

Çok hızlısınız babanız ölmüş 40 o çıkmadan evlenmişsiniz daha evliliğin oturmadan hamilesin . Bu kadar kısa sürede bu kadar değişiklik fazla gelmiş kadına belli. Psikoloğa götürün, benek doğunca daha beter oluryıksa

Back