• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar acıl annemle kaynanam arasında kaldım?

Çok hızlısınız babanız ölmüş 40 o çıkmadan evlenmişsiniz daha evliliğin oturmadan hamilesin . Bu kadar kısa sürede bu kadar değişiklik fazla gelmiş kadına belli. Psikoloğa götürün, benek doğunca daha beter oluryıksa
alakası yok evlenmemızı o ıstedı zaten bana bısey olursa kızıma sahıp cık dedı bebegı oda ıstıyordu basında 1 ay 1 bucuk ay one de boyleydı hamıle oldugumu ogrenmeden oncde boyleydı

Bizi soruyosan evden cenaze ciktiginda 40 gun yas ilan edilir kostur kostur evlenilmez biz boyle yasiyoruz bahsettigimiz kisi babasi komsusu degil 🙏🏻
bence sız bıseyı anlamdan konusuyorsunuz nıkah konusunu annem dedı aılevı sorunlarım vardı abımlerle ablamla onlar esımı ıstemıyordu sebebsızce hıc bıseye ınanmıyorlardır sıze sadece soru sordum hayatımı yargıayın demedım sızınde ocugunuz olucak o zaman aynı durum basınıza gelıcek o zamanda dersınız boyle

Kv ile kalınmasına karşı olduğum gibi anne ile olmasınada karşıyım . Zor durumdasiniz anlıyorum ama çok yakın 2 farklı. Evde yasasaniz boyle mutlu olamazsınız çünkü . Ayrıca annenizi psikoloğa götürün ve esaslica konuşun .bu şekilde evliliginizde zarar görür

Kv ile kalınmasına karşı olduğum gibi anne ile olmasınada karşıyım . Zor durumdasiniz anlıyorum ama çok yakın 2 farklı. Evde yasasaniz boyle mutlu olamazsınız çünkü . Ayrıca annenizi psikoloğa götürün ve esaslica konuşun .bu şekilde evliliginizde zarar görür
sonunda benı anlıyan bırısı cıktı normalde ıyıdı 1 aydır boyle

bence sız bıseyı anlamdan konusuyorsunuz nıkah konusunu annem dedı aılevı sorunlarım vardı abımlerle ablamla onlar esımı ıstemıyordu sebebsızce hıc bıseye ınanmıyorlardır sıze sadece soru sordum hayatımı yargıayın demedım sızınde ocugunuz olucak o zaman aynı durum basınıza gelıcek o zamanda dersınız boyle
Ahh be canım sen niye 17 yaşında evlendin, babanın 40 cikmadan evlendin bunları yaptın üstüne niye koştur koştur hamile kaldın . Cocuksun daha ya çocuk elinde bir işin gücün olsaydı önce . Ne diyelim allah yardimcin olsun ama annenle net bi şekilde konuş bari bu sorun çözüme ulaşsın. Evlendirmis madem seni Kvye göndermeyide bilecek damadıda ağaçtan çıkmadi sonuçta

Ahh be canım sen niye 17 yaşında evlendin, babanın 40 cikmadan evlendin bunları yaptın üstüne niye koştur koştur hamile kaldın . Cocuksun daha ya çocuk elinde bir işin gücün olsaydı önce . Ne diyelim allah yardimcin olsun ama annenle net bi şekilde konuş bari bu sorun çözüme ulaşsın. Evlendirmis madem seni Kvye göndermeyide bilecek damadıda ağaçtan çıkmadi sonuçta
hıc sorunumuz yoktu yenı babamı kaybetmısım bıde bu olay tamamen kafayı ydırcekler

Üstte bir üye yaşını yazınca inanamadım girip baktım profiline. Gerçekten yargılamak istemiyorum ama nereden baksam bana tutarsız geliyor dedikleriniz.
Babanız ölmüş 1 ay sonra evlenmişsiniz üstelik 17 yaşındasınız. Bir de üstüne 3 aylık evlilikte hamile kalmışsınız. Kvnizi çok iyi görüp onunla birlikte kalacaktık ama annem kötü kalamıyorum diye dert yanıyorsunuz. Sizin akli dengeniz yerinde mi?
Annenle yeri gelir kavga edersin iki dakika sonra barışırsın. Kv aynı mı? Uzaktan davulun sesi hoş gelir, sen bi yaşa bakalım kv ile daha mı mutlu olacaksın görelim.

arkadaslar ben 3 aylık evlıyım babamı 4 ay once kaybettım annem o zamndan berı cok degıstı benı hıc bırakmıyor tek baba vefat etmeden once kaynanmla bırlıkte oturcaktık sımdı annemı bırakamıyorum tek basına bısı olur dıye ama kaynanamla aramıza tartıssak bıle annem gırıyor araya esımle kavga edıyorum hemen araya gırıyor esımın aılesınden sogutmaya calısıyor annem hep esımı ezıyor oda altan alıyor ama nereye kadar boyle olucakkı esımınn annesı cagırıyor gelın ozledım gıdemıyorum hemen laf soyluyor kızıyor napıcagımı sasırdım boyle olan var mı aranızda
Bin tane iyi kaynanayı bir kötü anneye değişmem ben ya

Ben sordugunuz soruya cevap vermek istiyorum sadece ozel hayatiniz beni ilgilendirmiyor acikcasi durumunuz vqrsa kaynanizlada yasamayin annenizlede annenizi de alip kayannaiza gidin biraz annenize zaman taniyiniz kendini toparlar biraz disari cikarin kaynanizla zamam gecirsin esit davranin anneniz daha sizi paylasmaya alisamamissiniz birazda kucuk oldugunuz icin sizi hala cocuk olarak goruyordur. Ayri eve cikamiyorsaniz bir sure annenizle kalin bir sure kayin validenizle temelli bir yerde kalmayin bunu anneniz icin yapin

kendinize ait bir eviniz olsun ve herkes kendi evinde otursun , annenize psikolojik destek aldirabilirsiniz , yurt ici turlar hediye edin gidip gezsin kafasi dagilsin biraz. hayattan yeniden keyif alabilcegini gördügünde düzelmeye baslayacaktir . babanizdan sonra hayatiniza devam edebilmenizide saygi duyuyorum , herkes yasini ve acisini farkli yasar kimisi ayni gün icinde hayatina geri dönebilir kimisi yillarca yas tutar. bunlar sahip oldugumuz kisisel özelliklerimizle ilgilidir. kimseye kendinizi savunmak zorunda degilsiniz. zaten haddini bilen insan da yorum yapmaz. yalnis birsey yapmadiniz, yasamaya devam ettiniz sadece.

o olabılır kaynanamı kıskanıyor olabılır cunku esımı cok sevıyordu bı anda boyle oldu babamı kaybedıncede hep dedı o sana emanet dıye hep dedı hemde 1 1 bucuk aydan berı boyle bız annesıne gıdıp kalıyorduk 1 gun aksam gıdıp sabah gelıyorduk gerıye
Tek elinde kalan sevdiği sensin paylaşmak istemiyodur

aılevı sorunlarımız vardı sadecenıkah kıydık dugun olmadı zaten annemleyım suanda elımden geldıgınce destek olmaya calısıyorum ama nereye kadar

Nerelisin,kocamköylü...

Nereye kadar'mış?! Pehh.. Vicdanlı evlat olsan ölünceye kadar derdim de sen baba ocağından kopmuşsun tamamen.

Yangından mal kaçırır gibi evlenmişsin üstüne bebek.. Annen bilmem kaç yıllık hayat arkadaşını kaybetmiş tutarsız ve agresif olması çok normal. Empati yaparsan anlarsın durumu.

17 yaşında babayı kaybettilten bir ay sonra evlenmek mi? Sen daha ana kuzusun zaten be. Pes yani kaçıyor muydu koca? Ne meraklısınız arkadaş ya.

arkadaşlar evli olabilir hemde babasının 40 ı çıkmadan, annesinden de bıkmış olabilir kayınvalidesi pek iyi ya , hamile de kalabilir kocasının aklı fikri şeyde ya cenaze evinden almış zaten
17 yaşında bu kız yani ergen. Kadınlık rolü oynuyor ama farkında değil hayatin.oyle evlenip hamile kalınca bi kayinvaliden olunca kadın olmuyorsun evlat olmayı bile başaramamışsın. Ahh kuzum ahh akıl dağıtılırken sen nerdeydin ? anne olunca anlarsın derdi rahmetlik anam , henüz anne olmaya hazır değilim ama allah vere ki çocuğun olacak sen hicccc hazır değilsin
annene üzülüyorum başka kimseye değil
bu kadar kişi seni yargılıyor dimi ablacım herkes yanlış sen doğrusun. Anneni kaybedince anlarsın inş ama o zaman da cooook geç olur kuzum.

Ya anneyle ya kaynanayla mı yaşamak zorundasınız? Niye üçüncü en normal seçenek yalnız yaşamak yok?

17 yaş nedir yahu.
Ben de diyorum niye ayrı ev seçeneği yok, ya kayinvalide, ya anne konuşuluyor.
Sizinki evlilik olmamış, evcilik olmuş.
Üstüne de çocuk
Çok akıllıca gerçekten
Kardeşleriniz eşinizi istememekte haklı.
Çocuk evliliği bu.
Çağırın abiyi ablayı, onlar ilgilensin bir muddet.
O sırada ayrı eve çıkın düzeninizi kurun.

Hakikatten babası yeni ölmüş bir insan nasıl hamile kalabilmiş ben orayı atlamışım 😂 anne haklı galiba size kızmakta

Back