- 3 Haziran 2016
- 28
- 13
- 3
ya ben çok araştırdım ama resmen çözümü yokkilo verdikçe daha ortaya çıkıyorlar benimkiler de beyazları çok moralimi bozuluyorlar.sanki 3 çocuk doğurmuşum gibi
Ben de aynaya bakmak istemiyorum yaAynen benim de öyle kendimden soğudum resmen hergün neredeyse araştırıyorum bi çözüm var mı diye ama yok yani
eyvah sarkma da mı oluyor? ben de kilo vermeye yeni yeni başladım başlangıç kilom size yakın ama ben dert ediyorum,çatlaklarım cidden çok bir de sarkarsam cidden kaldıramam.kızlar bence çatlakları problem yapmamak lazım bende 25 kilo verdim daha tabi vermem gereken bi 10 kilo daha var çatlaklarda var, sarkmada var ama bunların hiçbiri eski şişman halimden daha kötü görünmüyozayıflayalımda tek derdimiz çatlak olsun
Ben de aynaya bakmak istemiyorum yasizinkiler nasıl geniş büyük mü yoksa ince ince sık sık mı? kilo almaktan falan mı oldu acaba
Off resmen aynı durumdayız benim de göbeğimde yanlarımda kalçamda çok belirgin var geniş ve yarık resmen.kollarımda göğsümde falan da var ama o kadar rahatsız edici değil,doğum yapanlarda bile bendeki kadar yok yaGöbeğim de belimde göğüsumun bazı yerlerinde kollarimda var sadece gobektekiler rahatsız edici beyaz ve genişlerve kilo almaktan oldu (
Off resmen aynı durumdayız benim de göbeğimde yanlarımda kalçamda çok belirgin var geniş ve yarık resmen.kollarımda göğsümde falan da var ama o kadar rahatsız edici değil,doğum yapanlarda bile bendeki kadar yok yadövme yaptırsam hangi birini kapatayım.bir çözüm bulmam lazım artık çok mutsuzum
aynen şu an 81 kiloyum 52'den çıktım ve çatladım.şu an diyetteyim veririm bu kiloları umarım ama vücudum kaldırmadı işteBir ara bende dövme düşündümde dediğin gibi hangi birini kapaticam kaç kilosun şuan sen ve kilo aldığın için mi oluştu
aynen şu an 81 kiloyum 52'den çıktım ve çatladım.şu an diyetteyim veririm bu kiloları umarım ama vücudum kaldırmadı işte
Bende de koşu bandı var hem onda hem de dışarı yürümeye çalışıyorum kilo gidiyor bir şekilde ama çatlaklar çaresiz ne yazık kiBende 100 kiloyum diyete girdim ramazan olduğu için herşeyi yiyorum malum oruç tutuyoruz bıraktım koşu bandi var akşamları da bi anda yemek yediğim için ağırlık biniyor sanki üzerime koşmak istemiyorum diyete ara verdim
Bende de koşu bandı var hem onda hem de dışarı yürümeye çalışıyorum kilo gidiyor bir şekilde ama çatlaklar çaresiz ne yazık ki
Ben barışamayacağım ya,cidden psikolojimi bile etkiliyor.90 kilodan indim ben de canım 1.takımdayım zayıflama grupları var ya,istersen sen de gel disiplin oluyor kilo verirken.80 kilosun en azından sükür et şanslısın şuan bana göre çatlaklarla da barışık olmak zorundaymışız gibime geliyor ama her akşam çatlak olan bölgeye bebek yağı sür daha fazla çatlamayi önlüyormuş nemlendirici özelliği olduğu için ben öyle yapıyorum çatlamış en azından daha fazlasını önlemiş oluruz ve hamile olsam düşünemiyorum çatlakları cidden çok kötü
Ben barışamayacağım ya,cidden psikolojimi bile etkiliyor.90 kilodan indim ben de canım 1.takımdayım zayıflama grupları var ya,istersen sen de gel disiplin oluyor kilo verirken.
Neden atılmıyor acabacanım mesaj atılmıyor sana
senin profil kısmına yazdım canım :) durum oluyor ya,bildirim gelmiştirNeden atılmıyor acaba
Yazayım oradansenin profil kısmına yazdım canım :) durum oluyor ya,bildirim gelmiştir
Bencede katılıyorum ama sarkma da kötü bisey ya benimde gobegimin alt bolgesinde biraz var allahtan asiri derece felan degil. Ne yaparsaniz yapib sporla yapin guzellerimkızlar bence çatlakları problem yapmamak lazım bende 25 kilo verdim daha tabi vermem gereken bi 10 kilo daha var çatlaklarda var, sarkmada var ama bunların hiçbiri eski şişman halimden daha kötü görünmüyozayıflayalımda tek derdimiz çatlak olsun
Tabiki cnm. Yediklerime dikkat ediyorum. Sende et emin ol kilo almazsin birazda spor yap olaninida eritirsinTebrikler hayran kaldım azminize.Ben 70 kiloyun 10 kilo vermek istiyorum ama maalesef sizin kadar azimli değilim ve çabuk vazgeçiyorum.Keşke ben de zayıflayabilsem.Yediklerinize de dikkat ediyor musunuz?
Benim catlaklar kayboldu cok dikkat ederek bakarsak çizgi cizgi belli oluoya ben çok araştırdım ama resmen çözümü yokkilo verdikçe daha ortaya çıkıyorlar benimkiler de beyazları çok moralimi bozuluyorlar.sanki 3 çocuk doğurmuşum gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?