Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet çok başarılısın maşallah diyeyim. iki sorum olacak size.
en cok hangi sporu tercih ettiniz ve sizi gaza getiren bişey oldu mu?
Bende şimdi mercımek köftesi yaptim67.5 olmusum mercimek koftesine dayanamamki bennn ((
herkesin ablası olmakDaha 18 yasinda felandim hastaneye gittik mide yanmam icin..ordaki kadinda direk geldi karnimi sevdi kac aylik abla dedi. Abla demesine mi bozulursunnnn hamile dedigine miii .. nasil cvp vercem dusundum valla o geldi aklimaaa :))))
Tebrik ediyorum 50 kiloya yakın çok çok büyük bir başarı vücudunuzda hiç sarkma olmamış bunu nasıl başardınız çok merak ediyorum gerçekten :)
Gobegimde malesef var ve bacaklarimin ic kisminda neredeyse 50 kilo evet ve sarkmalarda yinede iyi verdigim kiloya gore fazla olmadi.. sporla verdigim icin olmadi galiba bilmiyorum ama surekli kpsu yaptigim icin ayaklarimda varisler cikti ((Tebrik ediyorum 50 kiloya yakın çok çok büyük bir başarı vücudunuzda hiç sarkma olmamış bunu nasıl başardınız çok merak ediyorum gerçekten :)
Offf canim istedi :)Bende şimdi mercımek köftesi yaptim
Verebilirmiyim ne demek tabiki verirsin. Benim gibi tembl vrdiyse herkes verir :))Gerçekten Tebrikler buyuk basari.. bende kilo vermeye calusiyorum 82.5 kg dim. Suan kendi cabamla 75 kg a indim. Boyum 174 cm. Hedefim 65 kg. Verebilir miyim bilmiyorum. Ama sizi gorunce umutlandim. Suan 42 beden giyiyorum 38 olsam kafii
Tesekkur ederim yorumun icin :))maşallah diyeyimde, fazla paylaşma nazara geleceksin:))
Tesekkur ederim canim ins sende diledigin kiloya kavusursun. Moralini yuksek tut. Ne varki kilo vermedee ohoo ben basaririm de :)Bayıldım sana canım idolümsün. Nasıl değişiyor insanın siması bile umut oldun bana iyi ki paylaşmışsın. Tebrik ediyorum seni.
Ac rihanna man down sarkisini aynanin karsisina gec oyna ve titre :)pemBeci_ canım gobegını nasıl erıttın benim göbek masallah 5 aylik hamile gıbı