• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar 21 Martta Başlayan Sabrım İşte size Fotosu..!

kızlar bence çatlakları problem yapmamak lazım bende 25 kilo verdim daha tabi vermem gereken bi 10 kilo daha var çatlaklarda var, sarkmada var ama bunların hiçbiri eski şişman halimden daha kötü görünmüyo :KK66: zayıflayalımda tek derdimiz çatlak olsun
eyvah sarkma da mı oluyor? ben de kilo vermeye yeni yeni başladım başlangıç kilom size yakın ama ben dert ediyorum,çatlaklarım cidden çok bir de sarkarsam cidden kaldıramam.

Göbeğim de belimde göğüsumun bazı yerlerinde kollarimda var sadece gobektekiler rahatsız edici beyaz ve genişler :KK43: ve kilo almaktan oldu :KK43:(
Off resmen aynı durumdayız benim de göbeğimde yanlarımda kalçamda çok belirgin var geniş ve yarık resmen.kollarımda göğsümde falan da var ama o kadar rahatsız edici değil,doğum yapanlarda bile bendeki kadar yok ya:110: dövme yaptırsam hangi birini kapatayım.bir çözüm bulmam lazım artık çok mutsuzum

Off resmen aynı durumdayız benim de göbeğimde yanlarımda kalçamda çok belirgin var geniş ve yarık resmen.kollarımda göğsümde falan da var ama o kadar rahatsız edici değil,doğum yapanlarda bile bendeki kadar yok ya:110: dövme yaptırsam hangi birini kapatayım.bir çözüm bulmam lazım artık çok mutsuzum

Bir ara bende dövme düşündümde dediğin gibi hangi birini kapaticam kaç kilosun şuan sen ve kilo aldığın için mi oluştu

aynen şu an 81 kiloyum 52'den çıktım ve çatladım.şu an diyetteyim veririm bu kiloları umarım ama vücudum kaldırmadı işte :KK43:

Bende 100 kiloyum diyete girdim ramazan olduğu için herşeyi yiyorum malum oruç tutuyoruz bıraktım koşu bandi var akşamları da bi anda yemek yediğim için ağırlık biniyor sanki üzerime koşmak istemiyorum diyete ara verdim

Bende 100 kiloyum diyete girdim ramazan olduğu için herşeyi yiyorum malum oruç tutuyoruz bıraktım koşu bandi var akşamları da bi anda yemek yediğim için ağırlık biniyor sanki üzerime koşmak istemiyorum diyete ara verdim
Bende de koşu bandı var hem onda hem de dışarı yürümeye çalışıyorum kilo gidiyor bir şekilde ama çatlaklar çaresiz ne yazık ki

Bende de koşu bandı var hem onda hem de dışarı yürümeye çalışıyorum kilo gidiyor bir şekilde ama çatlaklar çaresiz ne yazık ki

80 kilosun en azından sükür et şanslısın şuan bana göre çatlaklarla da barışık olmak zorundaymışız gibime geliyor ama her akşam çatlak olan bölgeye bebek yağı sür daha fazla çatlamayi önlüyormuş nemlendirici özelliği olduğu için ben öyle yapıyorum çatlamış en azından daha fazlasını önlemiş oluruz ve hamile olsam düşünemiyorum çatlakları cidden çok kötü :110:

80 kilosun en azından sükür et şanslısın şuan bana göre çatlaklarla da barışık olmak zorundaymışız gibime geliyor ama her akşam çatlak olan bölgeye bebek yağı sür daha fazla çatlamayi önlüyormuş nemlendirici özelliği olduğu için ben öyle yapıyorum çatlamış en azından daha fazlasını önlemiş oluruz ve hamile olsam düşünemiyorum çatlakları cidden çok kötü :110:
Ben barışamayacağım ya,cidden psikolojimi bile etkiliyor.90 kilodan indim ben de canım 1.takımdayım zayıflama grupları var ya,istersen sen de gel disiplin oluyor kilo verirken.

Ben barışamayacağım ya,cidden psikolojimi bile etkiliyor.90 kilodan indim ben de canım 1.takımdayım zayıflama grupları var ya,istersen sen de gel disiplin oluyor kilo verirken.

Nasıl gelişen ben yeni üye olduğum için pek bilmiyorum ve bende öyleyim aynanın karşısına geçip çok iğrençsin diyorum kendime asla baş edemezsin diyorum her dakika araştırma yapıyorum sonuç olmadığıni bile bile yani aşırı psıkolojim bozuk ve gerçekten azmin çok güzel 9 kilo vermişsin mükemmel birsey

Tebrik ederim Can'ım Nasıl zayıfladın biraz anlatır mısın ben de çok zor durumdayım bayağı kilo aldım

kızlar bence çatlakları problem yapmamak lazım bende 25 kilo verdim daha tabi vermem gereken bi 10 kilo daha var çatlaklarda var, sarkmada var ama bunların hiçbiri eski şişman halimden daha kötü görünmüyo :KK66: zayıflayalımda tek derdimiz çatlak olsun
Bencede katılıyorum ama sarkma da kötü bisey ya benimde gobegimin alt bolgesinde biraz var allahtan asiri derece felan degil. Ne yaparsaniz yapib sporla yapin guzellerim

Tebrikler hayran kaldım azminize.Ben 70 kiloyun 10 kilo vermek istiyorum ama maalesef sizin kadar azimli değilim ve çabuk vazgeçiyorum.Keşke ben de zayıflayabilsem.Yediklerinize de dikkat ediyor musunuz?
Tabiki cnm. Yediklerime dikkat ediyorum. Sende et emin ol kilo almazsin birazda spor yap olaninida eritirsin

Back