- 13 Eylül 2015
- 21.885
- 68.756
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben heryerımden orantılı olarak verdim kilomu ama sunu söyleyebilirimki gögüslerinden bile veriosun kiloCnm bisey daha sorabilirmiyim. Suan kilomla alakali botlar bilegime dar geliyor gitmekte zorlaniyorum. Zayifladiginda bu sorunda ortadan kalkiyor mu?
Umarım verebilirsin önce inan sonra başar. görüşürüzSizi tebrik ediyorum,10 kg versem iyi,15 versem süper olacak,cesaretim yoktu pek,fakat hikayeniz iyi geldi,teşekkür ederim
Tebrikler canim cok guzel olmussun :)BU arada yeni resimlerimede bakmayı unutmayın hoscakalın
Yaklasık 1 yıl veya 1 bucuk yılda 50 55 kilo verdim suan kilo aldım 68 kiloymCnm kac ayda kac kilo vermis oldun simdi toplamda? Orasini tam hesaplayamadim da...
Sadece kostum ve yememe dikkat ettim 114 ten susn 68 kiloyum
Canım maşallah tebrik ediyorum. Termal eşofman dediğiniz şu sauna eşofman mı acaba?BU arada yeni resimlerimede bakmayı unutmayın hoscakalın
Olmadı ama göbek kısmımda ister istemez var biraz cok belli olmuyor ve kollarımdada öyleŞuanki kilonuz kadar vermişsiniz neredeyse maşaAllah
sarkma olmadı sanırım
Yaaa harikasınız gerçekten. Su an daha motivé hissediyorum kendimiBU arada yeni resimlerimede bakmayı unutmayın hoscakalın
göğüsleriniz sarktı mı peki?Ben heryerımden orantılı olarak verdim kilomu ama sunu söyleyebilirimki gögüslerinden bile veriosun kilo
Boyum 1:70 eger merak edenler varsa
Nasıl verdin o kadar kiloyu ya bende 100 kiloyum yeni doğum yaptım acil kilo vermem lazım anlatırmışın ne yaptınArkadaşlar Biliyosunuzki ben buraya konu açtıgımda 21 martda diyete başlamıştım.. Ve dedimki Eger basarırsam size fotolarımı paylaşıcam e işte Bugün Büyük gün..! Ve 18 Kiloya bye byee..
İŞTEE: 113 KİLOOLU HALİM