- 22 Temmuz 2014
- 30.104
- 26.863
- 798
AYNEN DARISI BENİM DE BAŞIMAtbrk ederim cnm..resmen yarıya bölünmüş 2 insan çıkmış :) darısı başıma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AYNEN DARISI BENİM DE BAŞIMAtbrk ederim cnm..resmen yarıya bölünmüş 2 insan çıkmış :) darısı başıma
yanındaki annen mi? ne kadar gençç
Evet masallah diyelim lutfen :)) kendileri benden daha daha guzel kiz gibi benim melegimyanındaki annen mi? ne kadar gençç
Insallah cnm isteyen herkes diledigi kiloya ulasir insallahAYNEN DARISI BENİM DE BAŞIMA
Tesekkur ederim guzel yorumun icin :)tbrk ederim cnm..resmen yarıya bölünmüş 2 insan çıkmış :) darısı başıma
maşallah cnm allah nazardan saklasınEvet masallah diyelim lutfen :)) kendileri benden daha daha guzel kiz gibi benim melegim
ANNEN DE ÇITIR VALLAHA CANIM MAŞALLAH NE GÜZEL AY BENİM DE KIZIM OLUNCA BÖYLE RESİMLER ÇEKİNECEĞİM :)
canım yürüyüş bandına mı devam ediyorsunInsallah cnm isteyen herkes diledigi kiloya ulasir insallah
aynen bende cok gectim öyle piskolojilerden. Okulda dalga gecerlerdi. Akrabalarim dalga gecerdi bayramlar bile zehir olurdu. Hic unutmam annemin arkadasi. Bunu neyle besliyosunuz bu kadar demisti herkesin icinde yerin dibine girdim. Ahh canim ah. Ama inan simdi kendime ozguvenim geldi istedigim kiyafeti buluyorum 50 beden giyodum simdi 38 bol geliyo 36 giyiyorum nerden nereye. Bende kendime inanamiyorum. Bogazima cok duskundum çünkü bi gun zayiflayabilcegimi hic dusunmuyodumyanındaki annen mi? ne kadar gençç
insan şişmanken ( kendi adıma) saçını bile yapmak istemiyor değil mi?
zaten yakışmıyor ki bişey diyip üzerine ne buluyorsa atyr
sonra dışarı çıkıyor
hopp fıstık gibi kızlar
kokuş kokuş geziyolar :)
tamda bu psikolojinin içindeyim..
Hayir tavsanim kablosunu kemirmis malesef calismio yapilcak :))canım yürüyüş bandına mı devam ediyorsun
ilk başta onunla kilo vermeye başladın değil mi canımHayir tavsanim kablosunu kemirmis malesef calismio yapilcak :))
ay evetaynen bende cok gectim öyle piskolojilerden. Okulda dalga gecerlerdi. Akrabalarim dalga gecerdi bayramlar bile zehir olurdu. Hic unutmam annemin arkadasi. Bunu neyle besliyosunuz bu kadar demisti herkesin icinde yerin dibine girdim. Ahh canim ah. Ama inan simdi kendime ozguvenim geldi istedigim kiyafeti buluyorum 50 beden giyodum simdi 38 bol geliyo 36 giyiyorum nerden nereye. Bende kendime inanamiyorum. Bogazima cok duskundum çünkü bi gun zayiflayabilcegimi hic dusunmuyodum
Evet 7.0 da 35 dk kostum yoruldugum zamanlar yürüyordunilk başta onunla kilo vermeye başladın değil mi canım
insan bazen dışarı çıkıp yürüyüş spor yapamıyor eriniyor ama evde öyle bir şey olsa çok daha iyi olrEvet 7.0 da 35 dk kostum yoruldugum zamanlar yürüyordun
Hayir malesef canim hic bisey istemiyor fazla yiyemiyorum yani eskiden 3 bütün ekmegi yerdim benpeki hiç böyle gözün dönerek yedigin oluyormu zayıfladıktan sonra??
kıloluyken yarın dıyete baslıycam dur bugun ne bulursam yiyim dediğimiz günler olur ya,şuankı kılonda ve mide kapasitende yine böyle coşkulu yediğin oluyormu?:)