• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar 21 Martta Başlayan Sabrım İşte size Fotosu..!

Screenshot_2016-08-16-21-17-57.png
eskilerdenn...
IMG_20160816_214848.jpg

Bu da annemle ben (Yeni)

yanındaki annen mi? ne kadar gençç
insan şişmanken ( kendi adıma) saçını bile yapmak istemiyor değil mi?
zaten yakışmıyor ki bişey diyip üzerine ne buluyorsa atyr
sonra dışarı çıkıyor
hopp fıstık gibi kızlar
kokuş kokuş geziyolar :)
tamda bu psikolojinin içindeyim..
aynen bende cok gectim öyle piskolojilerden. Okulda dalga gecerlerdi. Akrabalarim dalga gecerdi bayramlar bile zehir olurdu. Hic unutmam annemin arkadasi. Bunu neyle besliyosunuz bu kadar demisti herkesin icinde yerin dibine girdim. Ahh canim ah. Ama inan simdi kendime ozguvenim geldi istedigim kiyafeti buluyorum 50 beden giyodum simdi 38 bol geliyo 36 giyiyorum nerden nereye. Bende kendime inanamiyorum. Bogazima cok duskundum çünkü bi gun zayiflayabilcegimi hic dusunmuyodum

aynen bende cok gectim öyle piskolojilerden. Okulda dalga gecerlerdi. Akrabalarim dalga gecerdi bayramlar bile zehir olurdu. Hic unutmam annemin arkadasi. Bunu neyle besliyosunuz bu kadar demisti herkesin icinde yerin dibine girdim. Ahh canim ah. Ama inan simdi kendime ozguvenim geldi istedigim kiyafeti buluyorum 50 beden giyodum simdi 38 bol geliyo 36 giyiyorum nerden nereye. Bende kendime inanamiyorum. Bogazima cok duskundum çünkü bi gun zayiflayabilcegimi hic dusunmuyodum
ay evet
bi de herkes başına diyetisyen sporcu kesiliyor
aman onu yeme aman bunu yeme yok şöyle yap böyle yap
mutfağı yemek yemeyi bende acaip seviyorum
ama şuan kilo veriyorum
daha başındayım önümde 4-5 ay var
hepsini vermem lazım
yaş geçtikçe kilo vermekte zorlaşıyor
bi de bunun evliliği-doğumu var yine kilo alma süreci yani..

peki hiç böyle gözün dönerek yedigin oluyormu zayıfladıktan sonra??
kıloluyken yarın dıyete baslıycam dur bugun ne bulursam yiyim dediğimiz günler olur ya,şuankı kılonda ve mide kapasitende yine böyle coşkulu yediğin oluyormu?:)

peki hiç böyle gözün dönerek yedigin oluyormu zayıfladıktan sonra??
kıloluyken yarın dıyete baslıycam dur bugun ne bulursam yiyim dediğimiz günler olur ya,şuankı kılonda ve mide kapasitende yine böyle coşkulu yediğin oluyormu?:)
Hayir malesef canim hic bisey istemiyor fazla yiyemiyorum yani eskiden 3 bütün ekmegi yerdim ben

Back