Arkadaşlar 21 Martta Başlayan Sabrım İşte size Fotosu..!

Bunlarda yeni dün cektim kızlar simdilik hoscakalin optm :)

maşallah sana ne cok kilo vermişsin azmine hayran kaldım3 senedir 55 den 50 ye düşmek isitiyorum ve veremiyorumm daha doğrusu boğazımı tutmuyorumm düşük yapmıssın daha önce şimdi bebeğin var mı evli misin hakla bilmiyorum ama

pembecii merhaba benimde hayalimdeki gelinliği giymem için zayıflamam lazım. boyum 1.63 kilom 75 ağustos da düğünüm var acil zayıflamam lazım aslında 55 kilo istiyorum ama kısa zamanda zor sanırım lütfen bana da bi yol göster iftar ve sahurda ne yapmam lazım seni tebrik ederim muhteşemsin

Canim ekmeği kes ne sabah ye ne aksam. Birazcikta az ye. Yani eritebilcegin sekilde ye eger eritemezsen hepsi kilo olarak kalir. Ac muzigi aynanin karsisinda oyna her yerini titreterek salla ve ip atlar gibi yap eger ipin varsa ip atla

Canim ekmeği kes ne sabah ye ne aksam. Birazcikta az ye. Yani eritebilcegin sekilde ye eger eritemezsen hepsi kilo olarak kalir. Ac muzigi aynanin karsisinda oyna her yerini titreterek salla ve ip atlar gibi yap eger ipin varsa ip atla
teşekkür ederim pempeci süpersin sen :)

selam :) bayıldım,hayran kaldım size.kaç ayda kaç kilo verdiniz toplamda acaba ben de çok çatladım ve kollarım biraz sarktı selülit de kalmamış gibi görünüyor sizde,ayrı bir şey yaptınız mı yoksa kilo verince gitti mi

Evet malesef var onlar bende kendimi bildim bileli var zaten Gobegimde simdi tenimle ayni renk oldular onceden kirmizi kirmiziydi kiloluyken

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bende de var ve dediğiniz gibi tenimle aynı renk oldular ama herşey gelişiyor artık insallah bunu da bir çözümü bulunur

Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bende de var ve dediğiniz gibi tenimle aynı renk oldular ama herşey gelişiyor artık insallah bunu da bir çözümü bulunur
ya ben çok araştırdım ama resmen çözümü yok kilo verdikçe daha ortaya çıkıyorlar benimkiler de beyazları çok moralimi bozuluyorlar.sanki 3 çocuk doğurmuşum gibi

ya ben çok araştırdım ama resmen çözümü yok kilo verdikçe daha ortaya çıkıyorlar benimkiler de beyazları çok moralimi bozuluyorlar.sanki 3 çocuk doğurmuşum gibi

kızlar bence çatlakları problem yapmamak lazım bende 25 kilo verdim daha tabi vermem gereken bi 10 kilo daha var çatlaklarda var, sarkmada var ama bunların hiçbiri eski şişman halimden daha kötü görünmüyo zayıflayalımda tek derdimiz çatlak olsun

Tebrikler hayran kaldım azminize.Ben 70 kiloyun 10 kilo vermek istiyorum ama maalesef sizin kadar azimli değilim ve çabuk vazgeçiyorum.Keşke ben de zayıflayabilsem.Yediklerinize de dikkat ediyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…