- 3 Haziran 2016
- 28
- 13
- 3
Çok tatlısın ama ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlarda yeni dün cektim kızlar simdilik hoscakalin optm :)
Tesekkur ederim canım benim esimden ayrıldım ben eger karsima evlenebilcegim guvenebilcegim biriisi cikarsa bu sefer hayalideki gelinligi giycem
Canim ekmeği kes ne sabah ye ne aksam. Birazcikta az ye. Yani eritebilcegin sekilde ye eger eritemezsen hepsi kilo olarak kalir. Ac muzigi aynanin karsisinda oyna her yerini titreterek salla ve ip atlar gibi yap eger ipin varsa ip atlapembecii merhaba benimde hayalimdeki gelinliği giymem için zayıflamam lazım. boyum 1.63 kilom 75 ağustos da düğünüm var acil zayıflamam lazım aslında 55 kilo istiyorum ama kısa zamanda zor sanırım lütfen bana da bi yol göster iftar ve sahurda ne yapmam lazım seni tebrik ederim muhteşemsin
Teşekkür ederim cnmÇok tatlısın ama ya
Evet malesef var onlar bende kendimi bildim bileli var zaten Gobegimde simdi tenimle ayni renk oldular onceden kirmizi kirmiziydi kiloluykenÇatlaklariniz var mı peki
Teşekkür ederimm 45 olmak istemem ama kadin dedigin birazda etli butlu olcak bence 60 en ideal suan 67 kiloyum malesefFotolarda 45 kilo görünüyorsun muhtesemsin penbeci
Teşekkürler hepimiz icin insşimdi okudum hakkında hayırlısı olsun
MasaALLAH subhanALLAH. azmine bayikdim.. burada 85 kilomusun? Sanki 60-65 kilo gibisin. Boyun mu uzin acaba?ßu da bugünlük son fotom arkadaşlar ama pes etmicem hedef 85 :)
teşekkür ederim pempeci süpersin sen :)Canim ekmeği kes ne sabah ye ne aksam. Birazcikta az ye. Yani eritebilcegin sekilde ye eger eritemezsen hepsi kilo olarak kalir. Ac muzigi aynanin karsisinda oyna her yerini titreterek salla ve ip atlar gibi yap eger ipin varsa ip atla
Evet malesef var onlar bende kendimi bildim bileli var zaten Gobegimde simdi tenimle ayni renk oldular onceden kirmizi kirmiziydi kiloluyken
ya ben çok araştırdım ama resmen çözümü yok kilo verdikçe daha ortaya çıkıyorlar benimkiler de beyazları çok moralimi bozuluyorlar.sanki 3 çocuk doğurmuşum gibiÇok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için bende de var ve dediğiniz gibi tenimle aynı renk oldular ama herşey gelişiyor artık insallah bunu da bir çözümü bulunur
ya ben çok araştırdım ama resmen çözümü yok kilo verdikçe daha ortaya çıkıyorlar benimkiler de beyazları çok moralimi bozuluyorlar.sanki 3 çocuk doğurmuşum gibi