• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar 21 Martta Başlayan Sabrım İşte size Fotosu..!

Bu da yeni resmim bugün cekilde taze taze ;))
photostudio_1467235912101.jpg

Masallah ben 90 kilo insanlari bliyorum nerdeyse senin ilk halin gibiler:) benim kuzenim 61 kilo olmasina ragmen seninle ayni duruyo:))) bnde 76 kiloyum 1.62 boyum var. Ama vermek istiyorum bi 10 kilo veremiyorum. Gogus kucultme ameliyati olucam 1 hafta sonra sonrasinda 2 ay spor yasak. Sporsuzda kilo verebilir miyim acaba tavsiyeleriniz varmi?

canım tebriklerr. şu an boyun ve kilon haç acaba?

Azim
göstermen çok güzel tebrik ederim keşke bende azım olsa ama bıktım eleştirilerden

h
ELEŞTİRİ yapanlar kendilerine baksinlar cnm takma kafana . Benle cok dalga gectiler simdi o insanlarla karsilasiyorum benden daha sismanlar ama yinede ben onlarin bana yaptigini yapmiorum herkrs allahindan bulsun

varr yaa resimleri gördümmm ilk ağzımdan dökülen :oha::oha::oha: fıstık gibi olmuşşşş aman tanrımmm bayıldddıımmmmmm
yemin ederim ilk mesajından son mesajına resim var mı başka diye atladım
aayy harikasınnn enfesssiinnn tütütütü nazar değmesinn bayılddıımmm:nazar::nazar::nazar:

yaa şimdi sayfalar arasında bulamıycam o kesin
ne tür spor yapıyorsun
ağırlıkla mı yoksa kardiyo mu?

varr yaa resimleri gördümmm ilk ağzımdan dökülen :oha::oha::oha: fıstık gibi olmuşşşş aman tanrımmm bayıldddıımmmmmm
yemin ederim ilk mesajından son mesajına resim var mı başka diye atladım
aayy harikasınnn enfesssiinnn tütütütü nazar değmesinn bayılddıımmm:nazar::nazar::nazar:

yaa şimdi sayfalar arasında bulamıycam o kesin
ne tür spor yapıyorsun
ağırlıkla mı yoksa kardiyo mu?
Sadece kosu yaptim ve yediklerime dikkat ettim kendimi oyle asiri derecede yormadim kilo vermek tabiki zor ama benim bunyem hemen verdi inan bana ben bile.anlayamadim :)+ hala kendime alisamadim sisman hissediyorum

Sadece kosu yaptim ve yediklerime dikkat ettim kendimi oyle asiri derecede yormadim kilo vermek tabiki zor ama benim bunyem hemen verdi inan bana ben bile.anlayamadim :)+ hala kendime alisamadim sisman hissediyorum
tbrk ederim cnm..resmen yarıya bölünmüş 2 insan çıkmış :) darısı başıma

Back