Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu da yeni resmim bugün cekilde taze taze )Eki Görüntüle 1853926
AzimBu da yeni resmim bugün cekilde taze taze )Eki Görüntüle 1853926
hBu da yeni resmim bugün cekilde taze taze )Eki Görüntüle 1853926
çok şanslısın bende zayıfladıkça daha çok ortaya çıkıyorBenim catlaklar kayboldu cok dikkat ederek bakarsak çizgi cizgi belli oluo
şuan kaç kilosun canımBu da yeni resmim bugün cekilde taze taze )Eki Görüntüle 1853926
ELEŞTİRİ yapanlar kendilerine baksinlar cnm takma kafana . Benle cok dalga gectiler simdi o insanlarla karsilasiyorum benden daha sismanlar ama yinede ben onlarin bana yaptigini yapmiorum herkrs allahindan bulsunAzim
göstermen çok güzel tebrik ederim keşke bende azım olsa ama bıktım eleştirilerden
h
Bakiyorum 1 2 kilo aldim mi kendime dur diyorum.geri veriyorum canim boyleliklebenim en çok merak ettiğim kilonu nasıl koruyorsun?
172 boy 64 kiloyumcanım tebriklerr. şu an boyun ve kilon haç acaba?
varr yaa resimleri gördümmm ilk ağzımdan dökülen fıstık gibi olmuşşşş aman tanrımmm bayıldddıımmmmmm
Teşekkür ederim cnmmaşallah sana ya.. süpersin
Sadece kosu yaptim ve yediklerime dikkat ettim kendimi oyle asiri derecede yormadim kilo vermek tabiki zor ama benim bunyem hemen verdi inan bana ben bile.anlayamadim :)+ hala kendime alisamadim sisman hissediyorumvarr yaa resimleri gördümmm ilk ağzımdan dökülen fıstık gibi olmuşşşş aman tanrımmm bayıldddıımmmmmm
yemin ederim ilk mesajından son mesajına resim var mı başka diye atladım
aayy harikasınnn enfesssiinnn tütütütü nazar değmesinn bayılddıımmm
yaa şimdi sayfalar arasında bulamıycam o kesin
ne tür spor yapıyorsun
ağırlıkla mı yoksa kardiyo mu?
tbrk ederim cnm..resmen yarıya bölünmüş 2 insan çıkmış :) darısı başımaSadece kosu yaptim ve yediklerime dikkat ettim kendimi oyle asiri derecede yormadim kilo vermek tabiki zor ama benim bunyem hemen verdi inan bana ben bile.anlayamadim :)+ hala kendime alisamadim sisman hissediyorum