Arkadaşlar 21 Martta Başlayan Sabrım İşte size Fotosu..!

Daha 18 yasinda felandim hastaneye gittik mide yanmam icin..ordaki kadinda direk geldi karnimi sevdi kac aylik abla dedi. Abla demesine mi bozulursunnnn hamile dedigine miii .. nasil cvp vercem dusundum valla o geldi aklimaaa :))))
herkesin ablası olmak

maşallah sana ne zaman irademi kaybetsem. senin resimlerine bakıyorum. kilolu bi insanın neler yaşadığını ancak kilolu insanlar anlar.. zayıflamak insanların size bakışını değiştirdimi

Bayıldım sana canım idolümsün. Nasıl değişiyor insanın siması bile umut oldun bana iyi ki paylaşmışsın. Tebrik ediyorum seni.

Gerçekten Tebrikler buyuk basari.. bende kilo vermeye calusiyorum 82.5 kg dim. Suan kendi cabamla 75 kg a indim. Boyum 174 cm. Hedefim 65 kg. Verebilir miyim bilmiyorum. Ama sizi gorunce umutlandim. Suan 42 beden giyiyorum 38 olsam kafii

Tebrik ediyorum 50 kiloya yakın çok çok büyük bir başarı vücudunuzda hiç sarkma olmamış bunu nasıl başardınız çok merak ediyorum gerçekten :)
Gobegimde malesef var ve bacaklarimin ic kisminda neredeyse 50 kilo evet ve sarkmalarda yinede iyi verdigim kiloya gore fazla olmadi.. sporla verdigim icin olmadi galiba bilmiyorum ama surekli kpsu yaptigim icin ayaklarimda varisler cikti ((

Gerçekten Tebrikler buyuk basari.. bende kilo vermeye calusiyorum 82.5 kg dim. Suan kendi cabamla 75 kg a indim. Boyum 174 cm. Hedefim 65 kg. Verebilir miyim bilmiyorum. Ama sizi gorunce umutlandim. Suan 42 beden giyiyorum 38 olsam kafii
Verebilirmiyim ne demek tabiki verirsin. Benim gibi tembl vrdiyse herkes verir :))

Bayıldım sana canım idolümsün. Nasıl değişiyor insanın siması bile umut oldun bana iyi ki paylaşmışsın. Tebrik ediyorum seni.
Tesekkur ederim canim ins sende diledigin kiloya kavusursun. Moralini yuksek tut. Ne varki kilo vermedee ohoo ben basaririm de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…