Arkadaşımla aramda geçen olay moralimi bozdu.Annemle bana ayıp edildiğini düşünüyorum.Özellikle anneme..Siz ne yapardınız ?Annenize bu yapılsa ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesaj attım. Kıza

COPY PASTE YAPTIM, İSTEYENE ÖZELDEN ATABİLİRİM EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ.SONRA KALDIRICAM BİR KAÇ SAATE.
''
Telefonlarini acmadim cunku ofkeliyim. Kirgin degilim.
Seninle cok uzun zamandir arkadasiz. Guzel anlarimiz tabiki oldu ama son olaydan ben cok rahatsiz oldum fakat bu telafi edilecek bir konu degil. Sen buraya gelecegini yazdin ama bana musaitmisin diye sormadin. Isim basimdan askin, 1 sene olmadi bile ise gireli yinede senin icin izin aldim yaniniza geldim. Hava soguk yagmurlu , taa lobiye kadar beni cagirdin halbuki direkt bir cafe vs belirleyip orada bulusabilirdik ki onda da beni beklettin her zaman yaptigin gibi. Sana gec kalma saatinde besiktas meydanda ol dememe ragmen telefon acip “beni acele ettirme” diye sitem ettin. Hepsini gectim ben senin annene saygida kusur etmedim ama sen, o gun annemle beni ayagina kadar cagirdin ve sonra musait degiliz diye reddettin bunun farkinda misin? Bu normal mi sence ? Ben sana sordum. Eger musait degiliz deseydin gelmezdik. Her seyi gectim magazada kasadayiz ayagina 20 dakika beklettin bizi. Ben bu arkadasligin saglikli oldugunu dusunmuyorum. Asla hemde .
Yolun acik olsun. Bundan sonra bu noktadan sonra toparlanabilecegini dusunmedigim icin mesaj atmak istedim. Sana tek tavsiyem narsisizm nedir bunu bir arastirman. Kotulugun icin demiyorum, sonra bana gelip nazarin degiyor sevgilim terketti deme. Neden sevgilimi aldattim neden etrafimda bir kisi yok bunu dusun. Can yakici olduysa affola. Bu mesajlari ben degil sen yazdirdin. Kendine iyi bak.''

Ben konuyu takipteyim merak ediyorum lütfen bizimle de paylasın
COPY PASTE YAPTIM, İSTEYENE ÖZELDEN ATABİLİRİM EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ.SONRA KALDIRICAM BİR KAÇ SAATE.
''
Telefonlarini acmadim cunku ofkeliyim. Kirgin degilim.
Seninle cok uzun zamandir arkadasiz. Guzel anlarimiz tabiki oldu ama son olaydan ben cok rahatsiz oldum fakat bu telafi edilecek bir konu degil. Sen buraya gelecegini yazdin ama bana musaitmisin diye sormadin. Isim basimdan askin, 1 sene olmadi bile ise gireli yinede senin icin izin aldim yaniniza geldim. Hava soguk yagmurlu , taa lobiye kadar beni cagirdin halbuki direkt bir cafe vs belirleyip orada bulusabilirdik ki onda da beni beklettin her zaman yaptigin gibi. Sana gec kalma saatinde besiktas meydanda ol dememe ragmen telefon acip “beni acele ettirme” diye sitem ettin. Hepsini gectim ben senin annene saygida kusur etmedim ama sen, o gun annemle beni ayagina kadar cagirdin ve sonra musait degiliz diye reddettin bunun farkinda misin? Bu normal mi sence ? Ben sana sordum. Eger musait degiliz deseydin gelmezdik. Her seyi gectim magazada kasadayiz ayagina 20 dakika beklettin bizi. Ben bu arkadasligin saglikli oldugunu dusunmuyorum. Asla hemde .
Yolun acik olsun. Bundan sonra bu noktadan sonra toparlanabilecegini dusunmedigim icin mesaj atmak istedim. Sana tek tavsiyem narsisizm nedir bunu bir arastirman. Kotulugun icin demiyorum, sonra bana gelip nazarin degiyor sevgilim terketti deme. Neden sevgilimi aldattim neden etrafimda bir kisi yok bunu dusun. Can yakici olduysa affola. Bu mesajlari ben degil sen yazdirdin. Kendine iyi bak.''

Cevap yazdı mı mesajınıza?

Ayıbı yapmışlar hala son son gitmeden ayağına çağırıyor bir de. :)
Uşağınız mı var hayırdır der arkadaşlığı bitirirdim.
Resmen şu yazdıklarınızda sınıf farkını gördüm yaa.
Hadi siz bu yapılanlara katlanmışsınız sizin tercihiniz ama sizin yüzünüzden annenizin bu insanlarla muhatap
olmak zorunda kalması üzücü olmuş.
Sezarın hakkı sezara dediğiniz samimiyet tam olarak konunun neresinde orayı kaçırdım sanırım.
Böyle arkadaşlıklar düşmanlarımın başına olsun. :)

Evet ayıp etmişler, hatta bilmeyerek değil baya bilerek bu ayıbı ettiklerini düşünüyorum.
Peki sen hiç arkadaşını ve annesini kendi evine ya da kendi seçtiğin bir yere davet edip çağırdın mı? Sonuçta orada yaşayan sensin. Sen de ufak bütçene uygun bir planlama yapmayı denedin mi. Sanki sürekli ayaklarına çağırılıp asistanı gibi gitmişsiniz gibi duruyor burdan.

Abartmıyorsun istanbula seni görmeye değil gezmeye gelmiş canı sıkıldıkça da sana sarmış başka bir şey değil annene yapılan ayıbı yutma muhatap olma bence

Abartmıyorsun istanbula seni görmeye değil gezmeye gelmiş canı sıkıldıkça da sana sarmış başka bir şey değil annene yapılan ayıbı yutma muhatap olma bence
Bitti zaten.mesaj attım yukarıda var.Hala cevap atmadı atmazsada sorun degil

Bazı şeylere zamanında çok müsamaha gösterip sessiz kalmış, kendinizden ödün vermişsiniz. Ekonomik durumu ile övünen, sevgilisini aldatıp sonra ayrılınca senin nazarın değdi diyen sizi sürekli ayağına çağıran kendi istediği olsun isteyen, annenize de saygısızlık eden birisi hiçbir şekilde samimi, yakın bir arkadaş olamaz. İçinizi döküp ona mesaj atmanız iyi olmuş.

kendisi cevap atmadı.sorun degil daha iyi oldu yazmaması yazarsada cevap atmıcam

Hoş bir mesaj olmamış. Arkadaşlığı bitirmek için bile hoş değil.
İyi arkadaşız, samimiyiz vs diye başladınız konuya da. Sonra zaten şöyleydi zaten böyleydi oldu. Bahsettiğiniz şeyler eminim ki doğrudur ama siz de belli ki yakın arkadaşken de içinizde tutmuşsunuz hepsini fırsat ele geçince yapıştırmışsınız.

Bu mesajdan da belli ki konu sırf anneniz de varken saygısızlık etmesi değil. Zira verdiğiniz tavsiye de tavsiye değil. Gülmüştür ilgili kişi, hırstan tırnak yiyerek, karşı tarafı vurma amaçlı yazıldığı belli.

Bazı ilişkiler, arkadaşlıklar böyledir. Siz 10 kere gidersiniz o 1 kere gelmez. Baştan kurulur yani dengeler 5-5 olmaz her şey. Bundan sonraki arkadaşlıklarınızda dengeli olmaya, aldığınız madar vermeye çalışın.

Mükemmel bir mesaj . Ağzınıza elinize sağlık .

Kesinlikle görüşmeye gitmiyorsun. O kızla da arana mesafe koyuyorsun. Gerçekten arkadaşın olsaydı sana böyle davranmazdı. Pislikler.

İşler nasıl bu hale gelebildi, siz hiç anlamlandırabiliyor musunuz? Bana hiç normal gelmedi bi durum. Bir soru sordum belki önceki sayfalarda cevap verdiğiniz için mi görmezden geldiniz anlamadım. Ama sanki arkadaşlığınızda siz hep pasif konumda olan, arkadaşınız ne derse ona uyum sağlayan durumda olmuşsunuz. Bunu şurdan anlıyorum; sizin yaşadığınız yere gelen yakın arkadaşınız var siz bir plan bile yapmıyorsunuz. Üstelik işinizden izin alacak kadar ona önem de veriyorsunuz, ama bir davetiniz bir planınız yok. Gel diyo geliyosunuz, git diyo gidiyorsunuz.

Bu arada ben son attığınız mesajı doğru ve olgun bulmadım. Annenize yaptığının sizin için kırmızı çizgi olduğunu, çok ayıp ettiklerini, annesine de kendisine çok kızdığını belirtseydin OKdi. Ama sen narsizmden bahsetmişsin, erkek arkadaşını aldatmış olmasını belirtmişsin, bir de senin iyiliğin için demişsin :) Ne alaka? E arkadaşlık etmeseydin böyle biriyle ozaman. Yok samimi arkadaşım diyorsan da arkadaşlıklar bu şekilde bitirilmez. Seni yakın bilmiş, içini paylaşmış. Sonradan ona karşı bunları yüzüne vur diye değil...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…