arkadaşımın yaptığı şey

çamaşırda haklısın da bende biraz abartılı buldum diğer mevzuyu.tamam titizlik temizlik güzel de fazla takmamaya çalış ve hakkaten çok güldüm ....kızma hemen güldüm diyince evli bir bayan olarak ilerde eşinden de emin ol eşin olmazsa yakınları vs.. bu tip bir sürü olaylara maruz kalman kesin yani bunu bil...bence sen yurtta kalmamalısın yemek olayını filan napıyorsun merak ettim açıkçası

O.zaman neden abartıyor muyum diye sordun, madem verdiğin tepki yerinde tamam.o zaman konu açmaya ne gerek vardı

Islak mendile mi güveniyorsunuz, tuvaletten önce ve sonra el yıkamak şart, tuvaletteki musluğu peçete ile taharet almadığınız elinizle yavaşça açıp kullanabilirsiniz, tuvaletten çıkınca da aynı şekilde suyu yavaşça açıp yıkayın ellerinizi sabunla, suyun sabunun olduğu yerde ıslak mendil kullanmak mantıksız

Bb

Yok arkadaşım elini şeyine sürüp yikayinca daha pis oluyorsun. Islak mendil daha sagliklisiymis...

Ne kadar abarmissiniz. Bu sekilde takintili olmaya devam ederseniz yanliz kalirsiniz. Camasir konusunda evet haklisiniz ama.bir burun karistirma heleki uykusunda ve bunu bu kadar abartmis olmaniz traji komik.

Evet her daim elimizi yıkamak gerekiyor, suyu sabunu bulunca koş yıka, su var sabun var yıkamayan insanları anlamıyorum

Tuvaletinizi yapınca da aynı şekilde belinizi düzeltiyorsunuz, aynı yere yine eliniz dokunuyor
Ya da kapı arkasındaki kilite dokunuyorsunuz bir yere dokunuyorsunuz illa ki
Dokunmasanız da eliniz o haliyle çok mu temiz ? Yıkayın bence bir şey kaybetmezsiniz

Çok takintilisiniz ya.abartmissiniz.o yikadigi donlar b*klu değil ya makineden yeni çıkmış temiz don. Ondan bile tiksinmissiniz.
Hem bana bidaha dokunma demeniz çok kırıcı olmuş.belki siz onu burun karıştırırken yakaladiginiz için utanmistir?
Bide böyle diyerek iyice ayıp etmişsiniz.Siz dikkat edersiniz rahatsız oluyorsanız.

Evet her daim elimizi yıkamak gerekiyor, suyu sabunu bulunca koş yıka, su var sabun var yıkamayan insanları anlamıyorum
Gün içinde bir dünya yere dokunuyoruz, her zaman el yıkama ve ıslak mendille idare etme imkanımız olmaz ama en azından dışarıdan eve gelindiği zaman ilk girilecek yer lavabo olmalı yani el yıkamak için. Islak mendil benim bildiğim su ve sabunun olmadığı yerde kullanılır yani, su ve sabun varken ıslak mendille idare etmek, ne bileyim...

Yurtta kalıyorsan maalesef bunlara Alışman gerek. Benim dördüncü yılın o kadar alıştım ki görmezden geliyorum ki titiz bi insanım. Öncelikle nerden biliyorsun elini yikamadigini diyen ablalar arkadaşlar maalesef yurtta bu tipler o kadar çok ki. En son bi kizin ped değiştirdiğinini duydum kapılar ince ses geliyor en nihayetinde hasır hudur o paket seslerinden sonra elini yıkamaya tenezzül etmeden çıktı gitti. Çamaşır konusunda hak veriyorum tek yikat. Ama kişisel davranışlara karışma ilk sinifsan çok uzulursun

Bence sen once hitab tarzini degistir. Ben arkadasinin yerinde olsam seni oyle bi terslerdim ki cevap bile veremezdin. Ayrica "burun karistirmak cok kotu bi davranis" ne demek sen karistirmiyor musun?

Ben tuvaletten çıkınca elini yıkamayanı anlamıyorum ama kalabalık yerlerdeki tuvalete girip elini yıkamayanı hiç anlamıyorum. .hadi diyelim kendi evin neyse de öyle yerlerde o kapıları kaç kişi tutmuştur musluğu kaç kişi tutmuştur hem de belli nasıl ellerle tutuldukları. Ben elimi yıkadıktan sonra musluğu bile ellemiyorum peçete vs yoksa musluğuda sabunlayıp öyle kkapatıyorum ve temizlik takıntım falan yok ama kalabalık Tuvaletlerde başka türlü rahat edemiyorum. .bir de minibüs ve otobüslerde oluyor bu. Inince yıkayamazsam bile koşup ıslak mendil alıyorum. Ben böyle olduğum halde size abarymışsınız diyebilirim sözleriniz ağır olmuş

X kız herturlu pasaklı bence cok rahatsız edici noktaya gelmissin o da farkına varmak istemiyor belli çaktırmadan uzaklaş

Üslubun hiç hoş değil arkadaşına karşı . Yurtta kalıyorsun alışmak zorundasın görmezden gelebilirdin. Sen hiç burnunu karıştırmıyor musun çok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…