arkadaşımın yaptığı şey

Bence çok abartmışsınız belli ki hassas birisiniz, ama yurt hayatı böyle maalesef..
Sevdiğiniz ve hijyen kurallarına dikkat eden bir arkadaşınızla ayrı eve çıkmaktan başka çözümü yok bu işin.

Evlendiginizde inşallah;burnunu karıştıran,gegiren,dislerini fircalamayan,banyo yapmayı sevmeyen ve gaz çıkaran bir esin olmaz.Bu sitede neler okuduk.çok yakışıklı olupta evlendikten sonra canavara dönüşen erkekler.Genelde sizin gibi takıntılı bayanlara düşer zaten.dışarida yemek yiyor musunuz?

"X sen ne yapıyorsun!" dan sonrasını okumadım. Biri gece burnumu karıştırdığım için bana böyle seslense "manyak bu ayol" der geçerim karşıya. Tamam oh mis denicek bir durum yok ama böyle öcü görmüşe dönmeyede gerek yok. Bazı insanlar çok tuhaf gerçekten ya.

Geçen gün bir programda izlemistim vcudumuzun %90' i bakterilerden oluyormus, tabi yararlı bakteriler. Gorevleri ise dış dunyadaki zararlı bakterilere karşı vücudu korumakmis. Ben de temizlik konusunda oldukça hassas biriyim ama bu derece takinti yapma, bu senin gozunle gordugun kısmı. Izledigim programı izleseydin nefes bile almak istemezdin o derece yani bakteriler her yerde. Kendini alistirmaya calis, yoksa yurtta kalmak senin için bir iskenceye donusur

Kızcaaz uykusunda huylanmış burnunu karıştırmış zavallım, duyan da başka bi tarafını kurcalamış sanır. Bu kadar abartmaya gerek yok.
Çamaşır konusu ayrı bi mesele, ben iç çamaşırımı şartlamadan kendi kıyafetlerimin arasına dahi atmam.

Kocan klasik geğiren , burnunu karıştıran , çorabını oraya buraya atan erkeklerden olursa sen yandın
Kendini kasma bu kadar bende hassasımdır sevmem öyle şeyleri ama yüzüne karşı kimseyi rencide etmem . O an görürüm sonra unuturum gider .

Yani tabiki itici bi durum ama bunu oturduğu yerde yapmamış uykusunda yapmış o yüzden fark etmemiş olabilir.Sabah kalktığında elini yüzünü mutlaka yıkıyordur.Neden bu kadar abarttınki?

Burada da konu sahibi yine yerden yere vurulmuş, arkadaşlar burun karıştırmak, tuvaletten sonra el yıkamamak falan bu kadar normal şeyler mi? Kız gözünün önünde yapınca o da belki şok olmuştur da "sen ne yapıyorsun" diye bir tepki vermiştir. Burnunu karıştıran insan başka yerini de karıştırıyordur emin olun. Hepinizin çevresinde sürekli burun karıştıran insanlar var herhalde ki çok normalleştirmişsiniz bu olayı. Koskoca insan çocuk gibi burun karıştırıyor. Normal zamanda karıştırmıyor olsa uykusunda da yapmazdı bence. Tamam yurt ortamı falan temiz değil en alasından ben de biliyorum ama yapılan bu hareketi bu kadar normal karşılamanız da bana anormal geldi, kıza doktora görün diyen bile var. Anca burnunu karıştıranlar bunu normal karşılar bence. Herhalde siz de karıştırıyorsunuz ki bu kadar normal olduğunu düşünüyorsunuz. Kızın bundan tiksinmesi neden bu kadar tuhaf geldi size?

Ben de bazen tuvaletten çıkınca ellerimi yıkamam çünkü bazen tuvaletimi yapmam.Ic camasirimi kontrol ederim,didardaysam belimi duzeltirim,aynaya bakarim disimde burnumda bir sakatlik var mi diye.Yani her tuvalete girenin elleri kirlenmiyor o kabinin icinde naptiklarini bilmiyoruz sonucta...

ayy ne güldüm yaaa...
X gözümde canlandı bi an.
Kız Allah iyiliğini versin, iyce bunalıma sokmuş seni.
umarım X'in başka pisliğini görmezsin ne deyim...

Allah askina sumukle mi dolasiyorsunuz siz burnunuzda?Ulu orta demiyorum ama banyoda tuvalette burnunu karistirmayan temizlemeyen insan mi var ya nasil bi mantık bu?

Vaktiyle tuvaletten çıkmış ve ellerini yikamamis bir sahisa "tuvaletten çıktın ellerini yikamadin lutfen yikar misin" demistim de, "neden elini g.tune mi sokuyorsun da her seferinde elini yikiyorsun" demisti

Dusunmeyin bunlari, marketten aldiginiz ekmekler, disarda yediginiz yemekler ne ortamda yapiliyor bilseniz anoreksiya olursunuz. Ne malum adamin sagini solunu kurcalayip ellerini yemege daldirmadigi tamam yeterince igrenclestim susuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…