arkadaşımın yaptığı şey

Konu sahibi, öyle ya da böyle sen rahatsız olmuşsun ve bunu sorgulamak kimseye düşmez. Anlayışla karşılamak zorunda değilsin aynı odadasın diye. Benim sana tavsiyem, koy arana mesafeni. Konuyu sakın gündeme getirme ama. Sana ne der geçer yani söylersen. Pis bir insansa arkadaşın ondan uzak durmak zorundasın. Yurt ortamı böyle işte, ne ayılara dayı diyoruz... Herkes sana tepki göstermiş ama kıza söylediğin şey de tam yerinde olmuş bence. Her zaman böyle lafını sakınmayan dobra bir insan ol. Kırmayayım diye uğraştıkça onlar seni kırıyor bu kez emin ol. Kırılırsa kırılsın yani salla. Çok üzerinde durma. Okul bitince herkes bi tarafa gittiği için sadece kaybetmekten korktuğun insanları önemsemelisin. Sana dokunmasını istememek senin en doğal hakkın bence. Koskoca insan, gelmiş kaç yaşına, bunu yapıyorsa diyecek söz bulamıyorum ben. Sakınma sözünü, hep böyle ol. Ama dediğim gibi sakın gündeme getirme, zararlı çıkarsın.

gerçekten
sonuna kadar haklısın
kız tuvaletten çıksa elini yıkamasa, iki haftada bir yıkansa falan titizliğini onun dokunmaması isteğini anlayacağım
ama uyku halindeyken büyük ihtimal bilinçsizce yaptığı bir şey ve sabah uyandığında da elini yıkamıştır
kıza pislik gibi davranmalar
ben kızın yerinde olsam ayağımla dürteyim ister misin derdim

zaten bu en birinci ortamlarda en temiz benim diyenlerden çıkıyor en çok pisliklerde
bizim yurtta da bir kız vardı sanki biz bilmiyor muşuz gibi meyveyi yıkadınız mı yok masayı ıslak mendille silmeyin
yok şu yok bu
sonra biz haftada bir defa oda temizliği yaparız işte kutuları çeker yerleri sileriz vs. kız hep ortadan toz olur gelmez
biz orası tozlu kalmasın diye sileriz ama istisnasız her temizlikte kaçar bu çok temiz vatandaş
bir gün ben dayanamayıp söyledim madem bu kadar temizsin al eline viledayı ne kadar temiz olduğunu görelim dedim

bu ortamlarda ben en temizimcilere, klavye arkasına saklananlara vs. inanmıyorum
insan o insanla iki gün aynı yerde yaşamayınca anlayamaz ne kadar temiz titiz
ayrıca insan uyku halinde belki konu sahibi nerelerini kaşıdı sabah uyandığında ıyyy seni karantinaya almamız lazım çık git eşyalarımıza dokunma vs. dese ne derdi acaba

Okurken fenalıklar bastı resmen bu nasıl bir abartmadır ya cok titizsen git tek başına kalabilecegin bir ev tut ayrıca kız uykusunda ne yaptığının farkındamı acaba? Kimbilir sen uykunda neler yapıyorsun? Insanları bu şekilde rencide edemessin yok elinle degil dirseginle dürt falan insallah o kız senin bu takıntılı hasta ruhundan kurtulur yani yazık ona okumaya gidip bide elin kızının kaprislerini cekicem oldu orası yurt o zaman yapılan yemekleride yeme kimbilir ne ellerle dokunuyolar lavaboya girme o pis dedigin ellerle heryere dokunuyolar sen en iyisi eline eldiven yüzüne maske tak öyle gez bacım

Kesinlikle ve yazılanları okuduktan sonra cok cok cok daha dıkkat etmem gerektiğini anladım, insan bazen diğer insanların da kendı gıbı olduğunu düşünebiliyor ama değil

Ay öyle bi abartmissin ki görende kız sicip b.kunu yiyo sancak. Kilot konusunda haklısın ama burun onun burnu gece napcagini sana mi sorcak. Keske şu yazdıklarını kız okusa anında oda değiştirir senle kimse bi odada kalmak istemez aşırı takintilisin

Soruldu mu bilmiyorum hic mi burnunu kurcalamiyosun arkadaşım? Okulda tuvalettennciktiktan sonra kesinlikle ellerimi yikarim cunku pis oldugunu dusunuyorum tuvaletlerin. Ama gece burnumu kurcaladiysam kalkip elimi yikamam uykum kacar sabah elini yüzünü yikamistir zaten abartma

Aynende oyle tipki boyle dusunuyorum. Uslubuda hic hos degil ben o kizin yerinde olsan cok sert cikardim temizmiste titizmiste bence temiz titiz degil sadece kaba bi insana biyle davranilmaz. Benim bi arkadasim vardi hic banyo yapmiyidu saclari cok yagli olurdu ve girdigi yeri kokuturdu ve surekli kiyafetlerimi isterdi ben insanlari kiramam verirdim getirdiginde poseti actigimda odayi fena koku alirdi. Annem ve babam cok rahatsiz olmuslarfi ama gercekten normal bi koku degildi bida gorusme ve kiyafetlerini verme dediler normalde kimse icin demezler boyle ama dayanamamislar ben yinede oyle demeyin ama dedim o zaman arkasuna soylr guzellikle o senin arkadasin onun iyiligi icin soyle dedi annem ama ben diyemem kokuyosun diye nasil deyim kimseye demem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…