- 13 Eylül 2015
- 21.782
- 68.455
Siz sezmediniz ama ben sezdim valla bir kıskançlık.Ya anlayamadım. Ben biri numaramı isteyince söyledim böyle böyle diye oda evet öyle birşey var nişanlım bana da dedi. Bir konuşsunlar diye ben yok olmaz dedim. Oda sen yine bir numarayı ver olursa olur dedi ama ben olmaz dedim kanka dedi bana. Sonra gelip işte senin numaranı ablamdan almış o tanıdık ben dedim sormadan vermeseydin diye dedi. Bende birşey olmaz dedim numarayı isteyen abiyi bende tanıyorum. Sonra ben belli olmaz belki olur dedim bu çocukla oda öyle ise kimseye söylemeden biz buluşunca buluşutsunuz dedi. Bende niye gizli buluşalım gider şurda kahve içerim sanki ne yapıyoruz dedim güldü. Aradan zaman geçti bir saat kadar başka konuları konuşunca çocuğun galerisi varmış kanka babası vefat etmiş dedi. Bende üzüldüm yazık dedim. Konu bu ama bana neden gelip söylemedi diye takıldım ben kıskançlık sezmedim ama belki karşı tarafı iyi göstermek istiyor olabilir mi burada yazanlar gibi emin değilim. Nişanlısı iyi biri sadece bir o kadını sevmedim.
Ben bile sezdiysem vardır çünkü kiskancta değilim,çok uyanikta sayılmam