- 19 Nisan 2019
- 3.040
- 8.585
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılıyorum böyle düşündüğüm için de hiç arkadaşım yok zatenA
Ay pardon
Bazı kişiler aynı aileden tanışma olmasın diye böyle yapıyor
Size çoook mutluyus, kaynanam el üstünde tutuyor diyecek, ama siz gerçeği bileceksiniz
Ah ah kimse kimsenin mutluluğunu çekemezaynı ailede sizi istememiş işte arkadaşınız. rekabet ortamından çekinmiştir, arkanızdan laf etmiştir duyulur diye korkuyordur, kuzen daha yakışıklıdır ve zengindir kıskanmıştır. örnek sıralanabilir. 20 yıllık arkadaşız öyle olur mu demeyin neler gördü bu gözler.
Siz bir ortama gittiğinizde tanışmak isteyen biri olduğunda koca aramak için mi gitmiş oluyorsunuz?Siz birbirinizin nişanına koca aramaya mı gidiyorsunuz ? İlginç
Aslında tam söylediğiniz şeye kafam takıldığı için sordum. Benden mi kaynaklanıyor zamanla kafamda soru işareti vardı bu biraz bana acaba dedirtti. İnsanız olabiliyor böyle düşünceler, bana biraz anlattı sanırım aile içini bilmem istemiyor gibi geldi. Hayırlısı olsun ne diyebilirim kiBelki de aracı olmak istemiyorlardır, sizden ötürü değil yanlış anlaşılmasın. Mesela ben de bu tarz konularda aracı olmaktan kaçınırım. Herkes kendi işini kendi görsün düşüncesindeyim. Onlarınki de böyle bişeydir belki
Karşı tarafın tanışmak istemesi değil ki sorun,Siz bir ortama gittiğinizde tanışmak isteyen biri olduğunda koca aramak için mi gitmiş oluyorsunuz?
Sanırım okuduğunuzu anlamıyorsunuz? Nişandan sonra görüştüğümüzde konuşuldu konu bakın ilk cümlelerden biri istemeden 1 ay geçmiş Nişandan 2 hafta diye geçiyor.Karşı tarafın tanışmak istemesi değil ki sorun,
Sorun olan, arkadaşınızın kendi nişanında sizin fikrinizi almadan karşıya cevap vermesini abest bulan sizsiniz.
Kız kendi nişanından fırsat bulamayıp sizi es geçmiş olabilir kiiii en doğalı
Hani nişanı olan O ya bilmem anlatabildim mi?
Sorunuzun cevabına gelecek olursam, ortamlara eş aramak yada koca bulmak umuduyla katılmadığım için cevap veremeyeceğim.
Siz birbirinizin nişanına koca aramaya mı gidiyorsunuz ? İlginç