• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın nişanlısı

Yorumlar için teşekkürler.. arkadaşıma gösterdim.. ben de söyleyeceğimi söyledim..ama sanırım barisacak gibi ( yanının azından onu tanıdığım için sonucun bu olacağını soylebilirim) ben de çocuğun düzeleceğini düşünmüyorum gorumceden de hiç hoşlanmadım zaten. Tek teselli düğüne daha çok var o zamana kadar daha çok kriz yaşanır gibime geliyor... kimsenin hayatına çok fazla müdahil olmak istemem o yüzden söylenebilecek her şeyi söyledim dost acı söyler misali.. bir daha tekrarlanması durumunda ki tekrarlanacak o zaman bizzat tüm bunları babasına ben anlatacağım... çünkü gerçektenböyle krizleri hakedecek biri değil...

evlendikten yakin bir zaman sonra ana haber bultenlerinde goruruz bu anlattiginiz hikayedeki kahramanlari .ama bir taraf buyuk ihtimalle bicaklanip sokak ortasinda oldurulmus olur ve bu taraf erkek olmaz.

he canım he hata yapıyor ayrılmasın daha çok küfür yer yakında dayak da yer

Ayrılmalısın kesinlikle. İleride annem babam haklıymış dıyecegın evlılık olur. Yüzün olmaz dönemezsen eve onun her türlü zulumune katlanmak zorundasın.
Şuanda bir şeyler yaparsan ıkı gün ağlarsın uc gun susarsın. Sen ayrıldıktan sonra da o zaten pişman olacaktır. Ama affetme. Bak evlilik ilişki durumunda olduğun kadar basit değil. Her gün yüzyüze bakmak zorunda olduğun, aynı yatağa girdiğin kurumdur evlilik.

Pişmanlık yaşama hayatına bak.

Slm bayanlar. Konu en yakın arkadaşım ve nişanlısı ile ilgili. Kendisinin üyeliği olmadığı için benim sormamı istedi..olayı tam olarak anlatabilmek doğru yorum alabilmek için biraz uzun anlatacağım okursanız sevinirim. en başından anlatayım. 2 senelik beraberlikleri var bu yaz nisan yaptılar.çocuk askerden yeni geldi maddi durumunu tahmin edersiniz.. kendisi öğretmen ama atanmadığı için canlı müzik yapıyor babasının da ekmek fabrikası var. Neyse çocuğun maddi durumu yüzünden arkadasm nişanı kendi imkanlariyla yapmak istedi falan kurabiyeler süslemeler müzik vs her şeyi biz kendimiz yaptik çocuğun ailesi misafir gibi davrandı. Bizimki seviyor annesi falan ses çıkarmadı. Sonra taki mevzusu çıktı nisana birkaç gün kala arkadaşımın annesi bir yüzükle nisan yaptırmam deyince kriz çıktı ( bu arada arkadaşımın altınla falan hiç ilgisi yoktur o annesini ikna etmeye çok uğraştı ) çocuk bu kriz sırasında arkadaşıma ağzına gelen her küfürü saymış oraya gelip hepinizi.... vb. Bir sürü küfür. Neyse sonra sorun çözüldü özürler dilendi cocugun annesi 1 bilezik taktı nisan yapıldı. Asıl konu şu bir kaç gün önce bunlar beraber çocuğun evinde otururken arkadaşımın hiç hoşlanmadığı akşam beraber sahne yaptıkları kız( zaten onunla sahne yapması da kriz yaratmış anladığım kadarıyla ) daha sahne yapmalarına 2 3 saat varken nerdesin falan filan diye arıyor arkadaşım soruyor ne diyor abi kaçta geleceksin diye soruyor demiş bizimki de duydum abı demedi demiş hiçbir şey demeden evden çıkmış. Çocuk arkasından koşup sokak ortasında bağıra çağıra arkasindan küfür etmiş aklınıza gelen her küfür var soylediklerinde... akşam o eve gelip... vs iğrenç kelimeler. Arkadaşım diyor ki cadde de kim varsa dönüp bana baktı kafami kaldiramadim.. sonra bir bankamtikte sinir krizi geçirmiş kardeşi gelip almış vs... şimdi çocuk hic ses çıkarmıyor aramıyor mesaj yok.. görümce de der ki sen abimi biliyorsun damarına basmissin saçma bir şey yapmışsın abime saygısızlık yapmışsın.. arkadasim da çok duygusal bir tip melankolik yani çalışıyor ama hiçbir şey yapamıyorum diyor kaç gündür uyuyamıyor çünkü.. ayrılmayı düşünüyor ama acaba hata mı yapıyorum diyor çok seviyorum diyor.. şimdi depresyonda kimseye anlatamıyor ailesinden anlatırsa babası nişanı bozar çünkü emin olması lazım.. sizce ne yapmalı.. çok uzun oldu galiBa :110: teşekkür simdiden
Bu iğrenç yaratık arkadaşını ağır psikolojik şiddete maruz bırakıyor. Sen azıcık arkadaş ol da gözünü açmaya çalış arkadaşının. Nişanda böyle yapan evlendiğinde fiziksel şiddet uygular. Ayrıca o çocuk arkadaşını aldatıyordur demedi deme. AYRILSIN ACİLEN zaten atlatması uzun sürecek hemen başlasın bu sürece. Sen de bu durumları normal falan sanıyorsan sen de kendine gel derim

Arkadaşınız kendine kötülük yaptığını evlendikten hemen sonra anlayacak .Şimdiden önlemini almalı kısacası ayrılsın

Saygisini bu kadar kisa surede kaybetmis, tartismayi beceremeyen, sinirlenince kendini duzgun uslupla ifade etmek yerine sınırlı kelime dağarcığına doldurduğu küfürleri savuran bir adamla evlenmemeli.
Gozlemleerime gore kendini ifade etmeyi beceremeyen insanlar siddete eğilimli oluyor. Yol yakinken geri dönsün arkadaşın

Bu iğrenç yaratık arkadaşını ağır psikolojik şiddete maruz bırakıyor. Sen azıcık arkadaş ol da gözünü açmaya çalış arkadaşının. Nişanda böyle yapan evlendiğinde fiziksel şiddet uygular. Ayrıca o çocuk arkadaşını aldatıyordur demedi deme. AYRILSIN ACİLEN zaten atlatması uzun sürecek hemen başlasın bu sürece. Sen de bu durumları normal falan sanıyorsan sen de kendine gel derim
Ben tabi ki bu durumu normal karşılamiyorum.. ben elimden geleni yaptım emin olun. Hatta şu an barıştı ve benim tepkimden korktugu için bana söylemediğini düşünüyorum. Ben gerekeni söylerim kardeşim de olsa gerisi ona kalır yetiskin bir insan sonuçta ben her türlü yanında olurum..

Ben tabi ki bu durumu normal karşılamiyorum.. ben elimden geleni yaptım emin olun. Hatta şu an barıştı ve benim tepkimden korktugu için bana söylemediğini düşünüyorum. Ben gerekeni söylerim kardeşim de olsa gerisi ona kalır yetiskin bir insan sonuçta ben her türlü yanında olurum..
Buradakileri okusun lütfen. Sonra bir ömür psikolojik fiziksel şiddet görecek belki de o adam birgün ağır bir cinnet geçirip arkadaşının canını bile alabilir. Abartıyormuşum gibi düşünmesin bunun milyon tane örneği var. Aynı böyle adamlar bir ömür haraket küfür şiddet sonra bir gün haberlerde "kadın cinayeti zanlısı"
Azıcık kendine değer versin o arkadaşın böyle çok arkadaşım oldu benim de yemin ederim adamdan önce benim bir tane çakasım geliyor

Buradakileri okusun lütfen. Sonra bir ömür psikolojik fiziksel şiddet görecek belki de o adam birgün ağır bir cinnet geçirip arkadaşının canını bile alabilir. Abartıyormuşum gibi düşünmesin bunun milyon tane örneği var. Aynı böyle adamlar bir ömür haraket küfür şiddet sonra bir gün haberlerde "kadın cinayeti zanlısı"
Azıcık kendine değer versin o arkadaşın böyle çok arkadaşım oldu benim de yemin ederim adamdan önce benim bir tane çakasım geliyor
Burda yazan tüm yorumları gönderdim hepsini okudu. Ben de ki rahatlık daha evlilik için zamanları olmasından geliyor..

Back