• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın nişanlısı

Saygı yok bi kere.
Ne demek her küfür ediliyor? Öyle bi dünya yok. Arkadaşın bitirsin bence.

Eger bu sündük ile evlenirse coooook üzülür. Eşlerin birbirine karşı saygısı olmalı. Atsın nişanı başka erkek mi yok.

Arkadaşına söyle şimdiden sana küfür eden insan Allah bilir ilerde ne yapar yol yakınken dönsün kararından bir gün üzülür iki gün üzülür sonra geçer ama evlenirse bir ömür üzülür bence sen arkadaşını vazgeçirmeye çalış iyi bir arkadaş olarak :KK19:

Bu işin sonu maalesef kötü; şuan sevdiği için kararsız; ama inanın evlenince işler daha da zor olucak.

Slm bayanlar. Konu en yakın arkadaşım ve nişanlısı ile ilgili. Kendisinin üyeliği olmadığı için benim sormamı istedi..olayı tam olarak anlatabilmek doğru yorum alabilmek için biraz uzun anlatacağım okursanız sevinirim. en başından anlatayım. 2 senelik beraberlikleri var bu yaz nisan yaptılar.çocuk askerden yeni geldi maddi durumunu tahmin edersiniz.. kendisi öğretmen ama atanmadığı için canlı müzik yapıyor babasının da ekmek fabrikası var. Neyse çocuğun maddi durumu yüzünden arkadasm nişanı kendi imkanlariyla yapmak istedi falan kurabiyeler süslemeler müzik vs her şeyi biz kendimiz yaptik çocuğun ailesi misafir gibi davrandı. Bizimki seviyor annesi falan ses çıkarmadı. Sonra taki mevzusu çıktı nisana birkaç gün kala arkadaşımın annesi bir yüzükle nisan yaptırmam deyince kriz çıktı ( bu arada arkadaşımın altınla falan hiç ilgisi yoktur o annesini ikna etmeye çok uğraştı ) çocuk bu kriz sırasında arkadaşıma ağzına gelen her küfürü saymış oraya gelip hepinizi.... vb. Bir sürü küfür. Neyse sonra sorun çözüldü özürler dilendi cocugun annesi 1 bilezik taktı nisan yapıldı. Asıl konu şu bir kaç gün önce bunlar beraber çocuğun evinde otururken arkadaşımın hiç hoşlanmadığı akşam beraber sahne yaptıkları kız( zaten onunla sahne yapması da kriz yaratmış anladığım kadarıyla ) daha sahne yapmalarına 2 3 saat varken nerdesin falan filan diye arıyor arkadaşım soruyor ne diyor abi kaçta geleceksin diye soruyor demiş bizimki de duydum abı demedi demiş hiçbir şey demeden evden çıkmış. Çocuk arkasından koşup sokak ortasında bağıra çağıra arkasindan küfür etmiş aklınıza gelen her küfür var soylediklerinde... akşam o eve gelip... vs iğrenç kelimeler. Arkadaşım diyor ki cadde de kim varsa dönüp bana baktı kafami kaldiramadim.. sonra bir bankamtikte sinir krizi geçirmiş kardeşi gelip almış vs... şimdi çocuk hic ses çıkarmıyor aramıyor mesaj yok.. görümce de der ki sen abimi biliyorsun damarına basmissin saçma bir şey yapmışsın abime saygısızlık yapmışsın.. arkadasim da çok duygusal bir tip melankolik yani çalışıyor ama hiçbir şey yapamıyorum diyor kaç gündür uyuyamıyor çünkü.. ayrılmayı düşünüyor ama acaba hata mı yapıyorum diyor çok seviyorum diyor.. şimdi depresyonda kimseye anlatamıyor ailesinden anlatırsa babası nişanı bozar çünkü emin olması lazım.. sizce ne yapmalı.. çok uzun oldu galiBa :110: teşekkür simdiden
Direkt babasına anlatsın , o , bu işi hakkıyla çözer .. arkadaşının mantığı devreden çıkmış, duygusal davranıp pişman olacağı işler yapacak gibi görünüyor. .

hepsini geçtim daha en başında bu ne kadar vericilik böle masraf yaptırmamak ne yaa.adamı şimdiden vermeden almaya alıştırmışsınız.alışmış kudurmuştan beter misali kudurup kudurup saldıracak arkadaşına ve ailesine.

Ayrılsın bence. Yıllarca ağlayacağına azcık üzülür ağlar geçer. Sadece nişanlısıyla değil komple görümcesi kayınvalidesi falan sorunlu.hiç yazık etmesin kendine

Aman evlenmemiş bile böle saygısı insanla ne işi var arkadaşının yanlıştan dönsün bi an önce

Ayrılsın.simdilik sinirlendikçe küfürü basıyor.ilerde ne olacak Allah bilir.ama sırf küfür için bile.ayrilinir

Daha simdiden aralarindaki saygi sifir. Aptallik yapip seviyorum diyip evlenmesin bari. Kimse nisan atti ayiplamaz merak etmesin.. kac yillik evliyim esimden salk kelimesi duymamisim... bune boyle yahu. Zaten bunca kufurun ustune bu kadar yasanilanin ustune hala seviyorum diyorsa birak o arkadastan sanada hayir gelmez az grurlu olsun arkadasin da nisani atsin. Yada seviyorum ben aci da cekerim diyorsa evlensin ama evlendikten sonra burada konu acmasin bi zahmet...

Kaynana herşeyi bilirken kızın anasının babasının haberi yok, kız neden zorla kendini sahipsiz göstermeye çalışıyor? Yarın birgün nişanlısı destek olmuyorlar kızın arkası boş diye iliğini sömürecek, kızın ailesi öğrenince de iş işten geçmiş olacak. Evet herşey aileye taşınmaz ama bu kadar da olmamalı ortada kızı geçtim aileye çok büyük saygısızlık var o kız nasıl o çocuğu ailesiyle görüştürecek hiç utanmayacak mı her fırsatta küfür?
Çocuk kapağı atmış, atanamamış canlı müzikte takılıyor, arkadaşının gözünde flörtöz benim gözümde umutsuz vaka. Kız herşeyi yapsın sineye çeksin adam bi yerlerini yaya yaya sefasını sürsün.. Arkadaşınız ne ilk ne de son değil ama köprüden önceki son çıkışlarda ve inatla gitmeye çalışıyor.. Erkekler için aileye küfür kavga dövüş sebebidir, onlar için daha önemli ama bu çocuk buna rağmen yapıyorsa nasıl saymadığını kız düşünsün bu kadar kör olmasın. O çocuk evlenince tapusu bende zihniyetine girip daha da kötü olacak o çocuk arkadaşınızla evliliğe hazır değil ve benim görüşüm arkadaşınız için doğru insan değil..

Arkadaşınız her evlilikte olduğu gibi tartışma vs yaşayacak ancak o her seferinde küfür işitip saygısızlık görecek. Bunu kaldırabilirse evlensin

küfür etmesi her şeyi götürüyor, bence ayrılsın.

ama konu özetinde bakarsak, nişana erkek tarafının misafir gibi gelmesi normal, genelde nişanı kız düğünü erkek yapar denir. Nişanda bilezik vs istenmesi hoş değil. Bu konularda kız tarafı haksız.

İş arkadaşlarını kıskanmak da bana hoş gelmiyor, o konuda da arkadaşınız hatalı.

Ama hatalı bile olsa o şekilde muameleyi hem haketmiyor, hem de bu mevzulardan böyle davranan adam, evlendikten sonra iyice şiddete meyilli hale gelebilir, canını seviyorsa arkadaşınız uzak dursun.

İnşallah arkadaşınız şuan yaptığının farkına varır ve nişanı atar
Yol ortasında küfür eden adam evliyken neler yapmaz
Sevgi saygı sadakat bu ilişkide bunlar yok evlilik nasıl olacak

Yemin ederim delirttiniz beni haa daha ne bekliyon gulum. Ben anlamiyom erkek nesline kiranmi girdi baska erkekmi yok. S,...r etsin onu hayatindan(kufur seviyo arkadasin diye oyle yazdim)

O kadar küfür yiyeceğim. Karşılığında 1 bilezik aldılar diye de nişan yapacağım. Bu çok ama çok ucuz bir hareket.

Arkadaşın ailesine durumu anlatsın, onlar zaten gereğini yaparlar :) (umarım)

Back