• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın nişanlısı

Bu kadar kufure hakarete ragmen nasil yaninda kalabiliyor arkadasiniz ben onu anlamadim

Evliliği boyunca küfür yiyecek kapasite varsa arkadaşınzda evlensin.. huylu huyundan vazgeçmiyor. İlerde Çocuğunun yanındada küfredecek belki .. anlattığınız kadarıyla şiddetede eğilimi var.. yol yakınken dönsün

Oraya gelip hepinizi... ne demek ya.
Arkadaşınıza değil ailesine de küfür ediyor zerre kadar saygı yok bu ilişkide.
Adam değil de kız istiyor gibi geldi evlenmeyi.
Hem para yok sap gibi kıza yüklüyor maddiyatı, hem de işine geldi mi erkek kesilip küfürü basıyor.
Ben böylelerine erkek de demem.
Yol yakınken dönsün evlenince iyi olmuor bilakis sorunlar daha da çoğalacak
Bir zaman sonra küfürle yetinmeyecek şiddete başvuracak.

Nişanlısından bir cacık olmaz, yolun başındayken kurtarsın kendisini.

Evlenip,bir de bebeği olursa ayrılması daha zor olur. Ha bile bile lades yapmak istiyorsa, o ,onun bileceği iş.

Arkadaşınız yol yakınken bu işten vazgeçsin. Nişanlılık döneminde bu kadar küfür eden biri, düğünden sonra fiziksel şiddette gösterir. Ailesi yine arkadaşınızı haksız bulacak hepsi birden üstüne gelecek bu sefer.

Bu tarz durumlarda erkek tarafı her konuyu en ince ayrıntısına kadar bilirken, kız tarafının hiçbirşeyden haberi olmamasına üzülüyorum. Babasının bu işi bozacağından emin olduğuna göre demekki arkadaşınız da yaşadıklarının normal olmadıgının farkında

Küfürden sonrasını okumadım. Perşembenin gelişi çarşambadan bellidir diye bir laf vardır, tam o hesap.Arkadaşınız mazoşist falan değilse yol yakınken ayrılsın.

İnsanlar birbirini daha iyi tanımak için nişanlanır e tanıdığına göre böyle öfke kontrolü olmayan birini evlenmesin tabii ki bile bile. Sevgi her zaman iyi şeyler getirmez.

Evlenince en iyi ihtimal sadece bol bol küfür yemek istiyosa devam etsin.

Bu aile arkadasinin mezarini kazicak bak burya yaziyorum.
Eger sen iyi bi arkadassan gider arkdasinin babasina bu serefsiz aileden bahsedersin. Katiyen o hataya dusemesin babasi engel olsun diye. Belki senden nefret edicek arkadasin bi kac sene. Ama sonra anlayacak degrini.

Hemen evlensin... Hala bir umut var demek ki içinde sorduğunda göre ...

Adam adam olarak değilde küfür olarak doğmuş...Koşarak uzaklaşsın...

Sakın ama sakın evlenince düzelir ben adam ederim gibi masallara da inanmasın.

Aksi takdirde buranın müdavimi olup ömür boyu fiziksel ve sözel şiddet yaşayıp gözyaşı dökecek.. Ömür boyu ağlamaktan ise 3 gün ağlasın...

evlenir onlar yinede aksi olsaydi simdiye ayrilirdi. devam ettigine gore rahatsiz olan yok bence :)

Slm bayanlar. Konu en yakın arkadaşım ve nişanlısı ile ilgili. Kendisinin üyeliği olmadığı için benim sormamı istedi..olayı tam olarak anlatabilmek doğru yorum alabilmek için biraz uzun anlatacağım okursanız sevinirim. en başından anlatayım. 2 senelik beraberlikleri var bu yaz nisan yaptılar.çocuk askerden yeni geldi maddi durumunu tahmin edersiniz.. kendisi öğretmen ama atanmadığı için canlı müzik yapıyor babasının da ekmek fabrikası var. Neyse çocuğun maddi durumu yüzünden arkadasm nişanı kendi imkanlariyla yapmak istedi falan kurabiyeler süslemeler müzik vs her şeyi biz kendimiz yaptik çocuğun ailesi misafir gibi davrandı. Bizimki seviyor annesi falan ses çıkarmadı. Sonra taki mevzusu çıktı nisana birkaç gün kala arkadaşımın annesi bir yüzükle nisan yaptırmam deyince kriz çıktı ( bu arada arkadaşımın altınla falan hiç ilgisi yoktur o annesini ikna etmeye çok uğraştı ) çocuk bu kriz sırasında arkadaşıma ağzına gelen her küfürü saymış oraya gelip hepinizi.... vb. Bir sürü küfür. Neyse sonra sorun çözüldü özürler dilendi cocugun annesi 1 bilezik taktı nisan yapıldı. Asıl konu şu bir kaç gün önce bunlar beraber çocuğun evinde otururken arkadaşımın hiç hoşlanmadığı akşam beraber sahne yaptıkları kız( zaten onunla sahne yapması da kriz yaratmış anladığım kadarıyla ) daha sahne yapmalarına 2 3 saat varken nerdesin falan filan diye arıyor arkadaşım soruyor ne diyor abi kaçta geleceksin diye soruyor demiş bizimki de duydum abı demedi demiş hiçbir şey demeden evden çıkmış. Çocuk arkasından koşup sokak ortasında bağıra çağıra arkasindan küfür etmiş aklınıza gelen her küfür var soylediklerinde... akşam o eve gelip... vs iğrenç kelimeler. Arkadaşım diyor ki cadde de kim varsa dönüp bana baktı kafami kaldiramadim.. sonra bir bankamtikte sinir krizi geçirmiş kardeşi gelip almış vs... şimdi çocuk hic ses çıkarmıyor aramıyor mesaj yok.. görümce de der ki sen abimi biliyorsun damarına basmissin saçma bir şey yapmışsın abime saygısızlık yapmışsın.. arkadasim da çok duygusal bir tip melankolik yani çalışıyor ama hiçbir şey yapamıyorum diyor kaç gündür uyuyamıyor çünkü.. ayrılmayı düşünüyor ama acaba hata mı yapıyorum diyor çok seviyorum diyor.. şimdi depresyonda kimseye anlatamıyor ailesinden anlatırsa babası nişanı bozar çünkü emin olması lazım.. sizce ne yapmalı.. çok uzun oldu galiBa :110: teşekkür simdiden
Şimdiden o lafları işittiyse evlenince vay haline kat kat artarak devam edecek o laflar ve her tartışmada adam çekinmeden ağzına geleni sayacak, sevgi herşey değil önce eşlerin birbirine saygılı olması lazım, arkadaşın arkasında bakmadan kaçıp gitsin, yok o kadar masraf ettik nişan yaptık bilmem ne demesin bir ömre bedel bu kararı..her seferinde hakarete maruz kalıp yine kovandır seviyorum deyip ezdirecekse kendi bilir..

Kendisine zerre değer vermeyen nişanlısından ve ailesinden bir an önce kurtulmalı. Her şey apaçık ortada. Bile bile evlenirse daha çok sinir krizleri geçirir.

Slm bayanlar. Konu en yakın arkadaşım ve nişanlısı ile ilgili. Kendisinin üyeliği olmadığı için benim sormamı istedi..olayı tam olarak anlatabilmek doğru yorum alabilmek için biraz uzun anlatacağım okursanız sevinirim. en başından anlatayım. 2 senelik beraberlikleri var bu yaz nisan yaptılar.çocuk askerden yeni geldi maddi durumunu tahmin edersiniz.. kendisi öğretmen ama atanmadığı için canlı müzik yapıyor babasının da ekmek fabrikası var. Neyse çocuğun maddi durumu yüzünden arkadasm nişanı kendi imkanlariyla yapmak istedi falan kurabiyeler süslemeler müzik vs her şeyi biz kendimiz yaptik çocuğun ailesi misafir gibi davrandı. Bizimki seviyor annesi falan ses çıkarmadı. Sonra taki mevzusu çıktı nisana birkaç gün kala arkadaşımın annesi bir yüzükle nisan yaptırmam deyince kriz çıktı ( bu arada arkadaşımın altınla falan hiç ilgisi yoktur o annesini ikna etmeye çok uğraştı ) çocuk bu kriz sırasında arkadaşıma ağzına gelen her küfürü saymış oraya gelip hepinizi.... vb. Bir sürü küfür. Neyse sonra sorun çözüldü özürler dilendi cocugun annesi 1 bilezik taktı nisan yapıldı. Asıl konu şu bir kaç gün önce bunlar beraber çocuğun evinde otururken arkadaşımın hiç hoşlanmadığı akşam beraber sahne yaptıkları kız( zaten onunla sahne yapması da kriz yaratmış anladığım kadarıyla ) daha sahne yapmalarına 2 3 saat varken nerdesin falan filan diye arıyor arkadaşım soruyor ne diyor abi kaçta geleceksin diye soruyor demiş bizimki de duydum abı demedi demiş hiçbir şey demeden evden çıkmış. Çocuk arkasından koşup sokak ortasında bağıra çağıra arkasindan küfür etmiş aklınıza gelen her küfür var soylediklerinde... akşam o eve gelip... vs iğrenç kelimeler. Arkadaşım diyor ki cadde de kim varsa dönüp bana baktı kafami kaldiramadim.. sonra bir bankamtikte sinir krizi geçirmiş kardeşi gelip almış vs... şimdi çocuk hic ses çıkarmıyor aramıyor mesaj yok.. görümce de der ki sen abimi biliyorsun damarına basmissin saçma bir şey yapmışsın abime saygısızlık yapmışsın.. arkadasim da çok duygusal bir tip melankolik yani çalışıyor ama hiçbir şey yapamıyorum diyor kaç gündür uyuyamıyor çünkü.. ayrılmayı düşünüyor ama acaba hata mı yapıyorum diyor çok seviyorum diyor.. şimdi depresyonda kimseye anlatamıyor ailesinden anlatırsa babası nişanı bozar çünkü emin olması lazım.. sizce ne yapmalı.. çok uzun oldu galiBa :110: teşekkür simdiden

KONUNUN başı küfür SONU küfür,
Sağlıklı bir ilişki gelmedi bana ,uzarsa üzülür gibi.....

Back