- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
ben yine de konu sahibinin kocasından karşı bir atak bekliyorum :)
Katil bence de uşak

Cok daha ayrıntı biliyordur ama nasıl karısına söyledi onu anlamıyorum kadınlar susamaz neticede

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yine de konu sahibinin kocasından karşı bir atak bekliyorum :)
Kızlar arkadaşım ebrunun eşi her kadının sahip olmayı isteyeceği ideal eş profilinde bir adam.
Eşine yardım eden eşinin uykusu bölünmesin diye kahvaltısız işe giden çocuğun mamasını yapan bezini alan
2. çocuyk olsun ebruya yardımcı olurum diyen , nöbet çıkışında eve gelince evi derleyip toparlayan bir eşti.
Eşimle ebrunun eşi mustafanın arası açıktı 1 senedir. önceleri çok iyyiken eşim ona mesafe koymuştu. birlikte pikniklere gezilere gidilirken böyle bir moda girmesi eşimin beni şaşırttı. oysa mustafa hala eşimi çağırrdı eşlerimizide alalım şuraya gidelim vs diye.
Eşimle konuşurken dün akşam işin aslını öğrendim.
mustafa aman ebru yorulmasın ben evi taşırım eşyaları yerleştirrir evi temizlerim bu sıradada ebru 4 saat uzaklıktaki ailesinde tatil yapar derdi.Yada eşine sevgililer günü sürprizi hediye vs ailesinin yanına bilet alırdı. ebru havalara uçardı kocam mutluluğum için çırpınıyor diye.,
geçen sene ebru ailesinin yanına gittiğinde mustafa iş yerinden 4 günlüğüne rapor almış. döndüğünde eşim bi bakmış boynunda tırnak ve diş izleri. kolundan çekmiş odasına ne bunlar anlat diye . Mustafa sıcaktan oldu vs demiş ama eşimde o sıcak bize gelmiyormu bende niye yok demiş. mustafa herşeyi anlatmış. dul bir kadınla ilişkisin olduğunu ebruyu sık sık çeşitli bahanelerle memleketine gönderdiğini ebru gidince kızla gece gündüz doyasıya seviştiğini aklını uçurma derecesinde zevk aldığını anlatmış. ebru farketmesin diye de kadına verdiği paraların üstünü ört bas etmek için izin dönüşünde ebrua hediyeler kıyafetler vs alırdı. özledim ebrum feda olsun sana derdi.
Hattta işten çıkarılan ebrunun eşine 1000 lira para göndermişti. bende derdim ya ne kadar iyi adam pikniğe gitsek sofra kurmak salata yapmak vs eşinin eline birşeyi sürdürmezdi. tüm lojmandaki kadınlar kocamız nazik değil bize karşı diye yakınırlardı ama ebru hep övünürdü eşiyle.
Dün akşam ebru aradı ve beni eşi sıcaklarda sıkılmasın diye ebrıuyu yine ailesine yollamış. kendiside 1 hafta sonra işleri düzene sokunca gelicekmiş yanlarına. yani yine o kızla birlikte olmak için ortam ayarladı mustafa. eşim kesinlikle ğzını açmayacaksın dedi ama arkadaşım resmen aptal yerine konuluyor. Böyle bir şey benim başıma gelse aptal gibi dolaşmaktansa söylenilmesini isterdim. off napıcam kızlar![]()
Kocanın fark ettiği adamın boynundaki ısırık ve tırnak izlerini Ebru fark edememiş mi o zamanyoksa karısına kedidir kedi mi demiş
![]()
kalite ne demek bilmiyor musun yoksa ?işletmeci mantığı: eğer bir mal tüketiciyi tatmin ediyorsa o mal kalitelidir. yani seks yapan bireylerden biri için eğer seks gereken zevki veriyorsa o seks kalitelidir.
Kizlar olumlu olumsuz cevap veren herkese tesekkurler ancak girebildim sayfaya, kizlar bazilariniz beni kiskanclikla itham etmissiniz bazilariniz esimi suclamis varsin oyle olsun bunlar beni kasmaz nicin uzuleyim beni yanlis tanidiniz diye● dun aksamdan bu yana kafam allak bullakti yazdiklariniz bana yol gosterdi oncelikle bi arkadasin dedigi gibi esim nasil o adamla gorusmeyerek tavrini koyduysa bende ebruyla telfon gorusmeletime ara vericem cunku esim devresine silah arkadasina o tavri koydu. Bu olaya hic karismicam. Suskunlugumu koruyacagim. Tavsiuelerinize uyup katiyyen bunu dillendirmeyecegim. Asla kinamiyorumcunku kisi kinadigini yasamadan olmezmis..allah o adami islah etsin ayni seyleri brnim esim yaparsa onu kahretsin.. karisinin utulefigi yikadigi kiyafetlerle capkinlik turunda olmak ne aci bir vaziyet. Kendim yasasam bu kadar sarsilirdim . Ki insalllah yasamam. Kimse yasamaz ins.hayatta bir kimseye yuzde yuz guvenip benim kocam yapmaz demiceksin. Demekki firsatini bulan bos anini bulan yapabiliyo bi anlik nefisle. Beni elestirenler olabilir olsunda onlar sayesinde kimsenin isine burnumu sokmamam gerektigini ve bazi gerceklerin dillendirilmemesi gerektigini yoksa haset eden bozguncu damgasi yiyebilecegimi ogrenmis oldum.ve son sozum kocanls cocugunu cok ovmiceksin,ikisi de seni utandirir...
hı hı evet kalite ne demek bilmiyorum ben...tühh yaa ne büyük eksiklik!
sex yapmaktan zevk alan bireyler...ve mallar...kalite...
Siz şuna adam sex manyağı olmuş desenize...karısıyla yaptığı sex olmuyormu !
hayret bişey kaliteli sex miş..
beklentisini karşılamıyorsa çok çok problemse bu boşansın adam aldatacağına...
Ama dur bak adam kaliteli sex yapmak istiyormuş !!
ne güzel sebep..
Biri sormuştu o kadında nasıl biriyse 3 yılda atesli hatuna doymamışmı diye. Sanırım maynett ona cevap verdi adamın dünyasında o kadının vazgeçilmez kadın olma sebebi bu maalesef. Ara sayfalarda yazıyor bu yani adamın bu arayışı aldatması gerektiği anlamına tabiki gelmiyor..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
demekki adam hak yolundan değilde b*k yolundan yapıyo sex partneriyle ki uçmuş havalarahı hı evet kalite ne demek bilmiyorum ben...tühh yaa ne büyük eksiklik!
sex yapmaktan zevk alan bireyler...ve mallar...kalite...
Siz şuna adam sex manyağı olmuş desenize...karısıyla yaptığı sex olmuyormu !
hayret bişey kaliteli sex miş..
beklentisini karşılamıyorsa çok çok problemse bu boşansın adam aldatacağına...
Ama dur bak adam kaliteli sex yapmak istiyormuş !!
ne güzel sebep..
demekki adam hak yolundan değilde b*k yolundan yapıyo sex partneriyle ki uçmuş havalara![]()
hepsi rezil zaten...aklı uçkurunda böyle nice aile yok oluyor...
İyiki ahirette hesabı var bunların iyiki....
yoksa sürsünler şeytanın yolundan sefalarını!
hepsi rezil zaten...aklı uçkurunda böyle nice aile yok oluyor...
İyiki ahirette hesabı var bunların iyiki....
yoksa sürsünler şeytanın yolundan sefalarını!
Matemm mesaj kutun dolu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Böyle olayları gördükçe anlıyorumki fırsatı olan her erkek aldatır
ben kocama hiç yüzdee yüz güvenmedim mesela .
ha tamam eşim 5 vakit namaz kılan birisi değil ama kendime yakıştıramayacağım şeyleri evlenince asla yapmam
bu derece dile düşmek şerefimi zedeler der hep.
Ama yine de eşime yüzde yüz güvenmem . üniformasıyla bir hastaneye markete gittiğimizde
hemen bayanların ilgi odağı olur. erkek sonuçta çok prensipli dahi olsa
yine de güvenmem .![]()
ebrunun esi ne is yapiyor uniforma falan..
Kendimi bi an ebru sandim uniformali es
Bana duskun bende giderm ailemin yanina
EYWAAAAAHHHHHHHHHHHHH:18: