Arkadaşımın kocasının sex partneri var

ben olsam hiç bişey demem:19::19: çünkü kadın eşinin onu aldattığına asla inanmak istemeyecek ve sizi eşinin ona karşı olan jestlerini kıskanmakla suçlayacak:4::4:
ama yinede iyi düşünün ona göre karar verin:18:

Son düzenleme:
Kesinlikle soylemeyn; siz kotu olursunuz. Arkadasinizi ya da sizin ifadenizle "hanfendiyi" de gozleri gormuyor diye bu kadar kinamayin. Belki o da anliyor icten ice kendini yiyor ama "elaleme" karsi "mutluyu" oynuyodur.. Bi de kocaniz madem mustafadan bu kadar rahatsiz bu erkek muhabbetlerini yapmasina izin vermemenizi oneririm. Bknz: atesli hatun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mustafa herşeyi anlatmış. dul bir kadınla ilişkisin olduğunu ebruyu sık sık çeşitli bahanelerle memleketine gönderdiğini ebru gidince kızla gece gündüz doyasıya seviştiğini aklını uçurma derecesinde zevk aldığını anlatmış.

Hadi herşey bir tarafa da bu insanlar nasıl evlilik yaşıyor yahu?
Yaşadıklarını noktasına virgülüne anlatmış rezil! :37:
Arkadaşın da hala koca diye onunla aynı yatağa girebiliyor.
Kusura bakmayın ama iki taraf için de midesizlik... :31:

Anlatma,ama anlamasına sebep ol.NAsıl yaparsın bilmem ama bence bir yolunu bul.
Şerefsize bak yaaa.Şu ortalık karıştıran dul karıları da bir yerlerinden tutup sallandırmak lazım ki ateşleri düşsün.

​Eşiniz arkadaşının boyun kısmındaki tırnak izlerini ve diş izlerini görüyorda adamın karısı görmüyor mu gözüne perde mi inmiş kadının, eğer böyle bir aldatma varsa kadın zaten hisseder diye düşünüyorum.

mustafa herşeyi anlatmış. dul bir kadınla ilişkisin olduğunu ebruyu sık sık çeşitli bahanelerle memleketine gönderdiğini ebru gidince kızla gece gündüz doyasıya seviştiğini aklını uçurma derecesinde zevk aldığını anlatmış.

belki inanırdım ama hem konu başlığı hem şu sevinir gibi anlatılan açık seçik ayrıntı beni benden aldı
üzgünüm kötü senaryo :ssz:

Hadi herşey bir tarafa da bu insanlar nasıl evlilik yaşıyor yahu?
Yaşadıklarını noktasına virgülüne anlatmış rezil! :37:
Arkadaşın da hala koca diye onunla aynı yatağa girebiliyor.
Kusura bakmayın ama iki taraf için de midesizlik... :31:

Kafa gitmiş yalnız benim ben o diyalogları eşinize değil de kendi eşine anlattı sandım :52:
Karışmayın derim, kendisi anlarsa anlar anlamazsa ileride iftira bile derler size kalır ihale.

egosu tavan yapmış bir bayansa sakın söyleme kötü sen olursun kıskanıyorsun çekemiyorsun beni der bence sanki başka bir arkadaşının başına gelmiş gibi yanında muhabbet aç tepkisini ölç adamları evde yalnız bırakmamak lazım hemen gözleri dışarıya kayıyor gibi sözler söyle bakalım ne diyecek hatta evlerimize gizli kamera koyduralım falan de ay ne bileyim yazık kadının gerçekleri görmesi lazım belki senin aklına uyarda kamera falan koyar evine herşeyi görür:31:

kafama takıldı.siz bu arkadaşınızla aynı lojmanda ikamet ediyorsunuz anladığım kadarıyla ya da aynı apartman.yani diyeceğim o ki arkadaşınızın eşi asker polis vs ise lojman ortamına sevgilisii getiremez.bi kere bu yalan.otelde kalıyolar desem.memur maaşı nereye kadar otellere para dayanmaz.arkadaşınız aldatılıyor mu bilmem ama siz de eşinize dikkat edin.eşiniz de bu konulara meyilli ki arkadaşı böyle rahat rahat sohbet edebiliyor.erkek gibi adam gibi delikanlı bi adam olan karrdeşim sen nasıl olur karını aldatırsın.ebru yengeye bunu yapamazsın der ağzını kapatır.o da ayrıntı veremez.yok zevk alıyormuş da uçuyormuş da.yuva yıkanın yuvası olmaz.ben böyle bi şey duysam asla söylemezdim ve eşim bana böyle bi sırla gelse.sen nasıl ağzının payını vermedin de bu pis iğrenç ayrıntıları dinledin derdim...

Bizim samimi bi arkadaşımız var oda aynı bu durumda kocası aldatıyo biz bi kaç arkadaş biliyoruz uzun zamandır.kesinlikle söylemedikte söylenmezde. Bizi ilgilendirmez sonra biz kötü oluruz yuva yıkan oluruz böyle şeyler söylenmez.

Kocanın fark ettiği adamın boynundaki ısırık ve tırnak izlerini Ebru fark edememiş mi o zaman :51::51: yoksa karısına kedidir kedi mi demiş :ssz:

Neden arkadaşınızın adını eşinin adını ve detayları verdiniz bukadar kk ya üyemi yoksa bence adlarını söylemeniz hoş değil ayrıca ne olursa olsun belliki sizde kıskanıyomuşsunuz arkadaşınızı hemen laf sokma derdine düşmüşsünüz kadın ne bilsin aldattiğini da kocasıyla övünmesin kim bòyle kocası olsa övünmez :ssz:
Söyleyip söylememek size kalmış ama bende inanacağını pek düşünmüyorum

Kesinlikle söylemezdim yerinde olsam hiç karışma bence öğreneceği varsa kendi öğrensin insan hiç mi hiissetmez canım :26:
Hem affederse napıcaksın sen kötü olucaksın açık ve net hiç duymamış gibi davran bence

Yorumların tamamını okumadım ama keşke isim vermeseydiniz,etik olmamış pek.Bir de o diş,tırnak izlerini karısı nasıl fark etmemiş?Yani adam seni dil dökerek tatile yolluyor,her tatilden dönüşünde adamın vücudunda tırnak izleri,kızarıklıklar...Yani bir erkek olan kocanız bile bunu fark ettiyse karısı nasıl etmez diye düşündüm açıkçası ilk okuyunca?
Eğer dediğniz gibiyse arkadaşınız farkındadır zaten,ya da bilmezden geliyordur.

Son düzenleme:
Back
X