Arkadaşımın kocasının sex partneri var

Valla ilginç ya eşim dewamlı beni annemlerin ewine göndericek,
ben işkinlenirdim açıkcası..
Genellikle bayanlar der çünkü, aileme gidip kalabilir miyim diye!
Burda tam tersi kadın demeden kocası git git aileni gör kal orda
1 hafta falan diyor..
Allah kimsenin başına vermesin ama benim dikkatimi çekerdi bu durum..

hı hı evet kalite ne demek bilmiyorum ben...tühh yaa ne büyük eksiklik!
sex yapmaktan zevk alan bireyler...ve mallar...kalite...
Siz şuna adam sex manyağı olmuş desenize...karısıyla yaptığı sex olmuyormu !
hayret bişey kaliteli sex miş..
beklentisini karşılamıyorsa çok çok problemse bu boşansın adam aldatacağına...
Ama dur bak adam kaliteli sex yapmak istiyormuş !!
ne güzel sebep..

sen kalitesiz bir seks mahsülü olabilirsin

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya benı yanlıs anlamayın ama konuda arkadasınızın aldatılmıslıgını degılde daha cok adamın sex hayatını dınledım yok soyle boyle zevk alıyor gıbı , bılmıyorum banamı oyle geldı yanlıs anlaydıysam ozur dılerım fakat benım esım arkadamdan ıs cevırdıkten sonra mukemmel otesı olsa ne olur , yazının sonundakı smıleyede bır haylı takıldım sylemelımıyım derken tuhaf kacmıs sankı bıraz

Arkadaşının eşi ne iş yapıyor?
Polis yada asker sanırım lojman dediğinize göre.
Buna 10 Katı daha şaşırdım ya.
Allah akıl fikir versin :50:
Bence arkadaşınıza anlatmamalısınız.
Çünkü Mustafa ile eşinizin arası berbat bi boyut alabilir.
Aynı zamanda eşinizde siz söylediğiniz için size tavır takınıp ilişkinizi zedeleyebilir.
Elbet bir şekilde öğrenilir ihanet dert etmeyin ..:ssz:

Empati yapıyorum
Allah korusun benim başıma gelse bilmek isterdim! Her ne olursa olsun bilmek isterdim.
Aptal gibi mutluyum zannetmek istemezdim..

Çünkü sonrasında yaşaacağı travma daha büyük arkadaşlarım bile saklamış benden ne biçim bir dünya..diye düşünüp düşünüp üzülürdüm valla kimseye de güvenip kalmazdı dostmuş arkadaşmış eşmiş..doğruya doğru...

Bir şekilde söyleyin ya da aklına sokun kendi devam ettirsin bulsun ve ona destek olun..

Eşim o arkadaşıyla görüşmeyi 1,5 sene önce bu olayları öğrendikten sonra
kesti. gidip gelmemeye başladık onlara . ve ben her seferinde niye gitmiyoruz dedim eşime. nolduda
iş yerinde bişey mi yaşadınız dedim vs. bunu bana anlatması 1,5 sene sonra arkadaşı tekrar arayıp
eşim meşgule atınca işin özünü iyice didiklememden gün yüzüne çıktı.
ama keşke de didiklemeseydim. benim yaptığım bir hata varsa evet bu :
neden biz bu insanlarla aramıza mesafe koyduk görünürde hiçbirşey yokken .

beni çekememezlikle itham etmişsiniz şahane bir evliliğim var şöyle böyle demicem . bunun
yarın benim başıma gelmeyeceği ne malum . belkide ben neden yetemedim eşime
diye kendimi suçlayacağım. bir testi bir kere su sızdırmaya başladımı
o tamir olmaz ..kadın kadının kurdudur derler .. arkadaşımın her ortamda evliliğine
dair dile getirdği şeyleri örnek verdim ben.hala da sözlerimin arkasındayım.
buradan benim ruh halimi çözümleyebilen
insanlara da diyecek lafım yok. beni iyi tanıyın kötü haset tanıyın burda bu benden bişey götürmez.

ortada olan gerçek bir adamın gerçekten sinsice planlar kurabildiği ve güzel
olanın da aldatılabileceği gerçeği. ben kendi adıma çok ders çıkardım bu olaydan ve yazdıklarınızdan.
Eşiminde sakladığı birşeyler olabileceğini yazmşısınız. kimbilir belkide vardır ama
bunu hissedersem üstüne düşerim. ve kesinlikle çevremde bilen
olursa söylenmesini isterim. barışıp barışmayacağım bana kalmış ama evladımın
rızkını elaleme yediren adamın buna devam etmesine izin vermem.

Ve ben dünde deiğim gibi bu olayı arkadaşım benden öğrenmeyecek.
yeterince anlattığımı fikirler aldığımı ve herkesinde fikrini söylediğini düşünüyorum.
yöneticilerden ricam konum kapatılabilir.
ben yine yaşadığım herşeyde iyi veya kötü buraya yazmaya
sizlere danışmaya devam edeceğim.
herkese teşekkürler

canım düşündüm öyle yapmayı ama ebrunun egosu tavan yapmış durumda kocam bana şunu aldı kocam bana şöyle iyi aileme karşı şöyle sıcak ve samimi diyip duruyor. inanın eşimden duymaam başkasından duyam adama iftira atıyorlar çekemiyorlar derdim. ama eşim bu yüzden mesafe koymuş araya bu yüğzden uzaklamşmış. 1,5 senedir yeni anlattı bana . burdan tayinleri çıkıp 2 saat uzaklıktaki başka bir ile gittikleri için. ebruyu hamileyken yemke yapmasın krliçeler gibi doğursun şehzademi diye yine annesine göndermişti batmanda iken. acaba o sıralardada mı aldatıyodu. ebru 4 ay ailesinde kalmıştı . Prensesler gibi davranıyor eşim bana diyordu. eşinin tek eleştirsi ebrunun kilolarıydı. :26:
Ben ebruya söylesem şimdi bilemiyorum inanırmı .

sen olayı arkadaşına anlatsan bu sefer kız iftira atttın sanar bırak saflığına yansn

sen olayı arkadaşına anlatsan bu sefer kız iftira atttın sanar bırak saflığına yansn

Anlatmayacağım hanımefendi .az önce aradı beni okuldaydım derse giricem dedim kapadım.
belki eşiyle bişeyleri yoluna koyar ama ben yetemedim eşime diyede düşünüp üzülebilir. her kadın gibi öfkesini önce eşinden çıkarıcak sonra kendisini suçlayacak
hamile kalmayı planlıyordu bebek düşünüyorlar.

Eşinizin yapması gereken tek şey arkadaşı ile iletişimini -tamamen- kesmesiydi, hatta gizli kapaklı değil açık açık ebruya herşeyi anlatmasıydı...

siz araya mesafe koydu diyorsunuz ama, arkadaşı mesafenin farkına varamamış demek ki, hala gelip sevgilisini özlediğini kocanıza söyleyebiliyor...

Hanımefendi yenge dediği insana nasıl anlatsın bu durumu .
siz kendiniizi bi bizim yerinize koyun böyle bi olay nasıl
anlatılır. hele bir erkek bi kadına devrem seni aldatıyor diyecek .
ben dahi ufacık çıtlatayım diyordum ama
arkadaşların yorumlarından sonra vazgeçtim.
bu dünyada hiçbirşey gizli kalmaz eninde sonunda çıkıcaktır ortaya .
ama bunu çıkaran ben olmayacağım.

Bir zaman sonra ebru kocasiyla adini googleye yazip arattiginda bu konu sayesinde öğrenir siz de bu yükten kurtulursunuz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

isimler sahte öğreniceksede googledan öğrensin .
biz kadınlar aman bişeylerin sahibi olalım yatırım yapalım deriz erkekler 3
kuruş kazandığını orda burda aşiftelerle yerler .

bencede söyleme sen ve eşin suçlu çıkarsınız...

Kızlar arkadaşım ebrunun eşi her kadının sahip olmayı isteyeceği ideal eş profilinde bir adam.
Eşine yardım eden eşinin uykusu bölünmesin diye kahvaltısız işe giden çocuğun mamasını yapan bezini alan
2. çocuyk olsun ebruya yardımcı olurum diyen , nöbet çıkışında eve gelince evi derleyip toparlayan bir eşti.

Eşimle ebrunun eşi mustafanın arası açıktı 1 senedir. önceleri çok iyyiken eşim ona mesafe koymuştu. birlikte pikniklere gezilere gidilirken böyle bir moda girmesi eşimin beni şaşırttı. oysa mustafa hala eşimi çağırrdı eşlerimizide alalım şuraya gidelim vs diye.

Eşimle konuşurken dün akşam işin aslını öğrendim.
mustafa aman ebru yorulmasın ben evi taşırım eşyaları yerleştirrir evi temizlerim bu sıradada ebru 4 saat uzaklıktaki ailesinde tatil yapar derdi.Yada eşine sevgililer günü sürprizi hediye vs ailesinin yanına bilet alırdı. ebru havalara uçardı kocam mutluluğum için çırpınıyor diye.,

geçen sene ebru ailesinin yanına gittiğinde mustafa iş yerinden 4 günlüğüne rapor almış. döndüğünde eşim bi bakmış boynunda tırnak ve diş izleri. kolundan çekmiş odasına ne bunlar anlat diye . Mustafa sıcaktan oldu vs demiş ama eşimde o sıcak bize gelmiyormu bende niye yok demiş. mustafa herşeyi anlatmış. dul bir kadınla ilişkisin olduğunu ebruyu sık sık çeşitli bahanelerle memleketine gönderdiğini ebru gidince kızla gece gündüz doyasıya seviştiğini aklını uçurma derecesinde zevk aldığını anlatmış. ebru farketmesin diye de kadına verdiği paraların üstünü ört bas etmek için izin dönüşünde ebrua hediyeler kıyafetler vs alırdı. özledim ebrum feda olsun sana derdi.
Hattta işten çıkarılan ebrunun eşine 1000 lira para göndermişti. bende derdim ya ne kadar iyi adam pikniğe gitsek sofra kurmak salata yapmak vs eşinin eline birşeyi sürdürmezdi. tüm lojmandaki kadınlar kocamız nazik değil bize karşı diye yakınırlardı ama ebru hep övünürdü eşiyle.

Dün akşam ebru aradı ve beni eşi sıcaklarda sıkılmasın diye ebrıuyu yine ailesine yollamış. kendiside 1 hafta sonra işleri düzene sokunca gelicekmiş yanlarına. yani yine o kızla birlikte olmak için ortam ayarladı mustafa. eşim kesinlikle ğzını açmayacaksın dedi ama arkadaşım resmen aptal yerine konuluyor. Böyle bir şey benim başıma gelse aptal gibi dolaşmaktansa söylenilmesini isterdim. off napıcam kızlar :ssz:

fotosunu cek kanıtla !//////kanıtlama durumun yoksa karısma sakın

Son düzenleme:
Merhaba...
Burada senin kurdugun ccümlelerden haset olduğunkonusuna varmis ya bazi arkadaşlar.
Boşver onları.
Ayni cümleleri oonların geyik topiklerinde yazsan aman canim cicim sen haklisin bi tanesin olur.
Ama burada akbaba gibi cokuyorlar insanin üstüne
Burasi derdim var topigi ddeğil de derdim var gelin bir de siz dert katin bölümü..

teşekkürler hanımefendi övgüler kdar yergileride kabulleniyorum ben.
bırakın öyle tanısınlar bilsinler gerçek olan
şey aldatılan bir kadın.
ay hiç tahammülüm yok ya
Allah böyle bişeyi yaşatmasın bana . en korktuğum şey .

Siz söylemeyeceksiniz zaten eşiniz söyleyecekti.. İlk duyduğu zaman söyleyecekti..

Şimdi ne zamandır biliyor kimbilir, niye sakladın der yenge dediği insan haklı olarak...

bence ebruya söyleme, karışma derim. söyler ve karışırsan mutluluğu bozarsın, yuvayı yıkarsın, eburunun o zaman gireceği psikolojiyi bir düşün. başına gelecek daha kötü felaketleri düşün. bunu asla ebruya söyleme, ona hissetirme. kocasına gelince, insandır sonuçta hata yapabilir, büyük ihtimalle hevesini alınca eşine geri dönecektir. eğer ebruya yardımcı olmak istiyorsan, senin eşin mustafa ile konuşsun. ona yaptığının doğru olmadığını, ebrunun durumu öğrenmesi halinde yuvasının yıkılacağını söylesin. çocuğunun ortada kalacağını söylesin. nasihat etsin. ama sen bunu ebruya söyleme bence. söylersen yuvası yıkılabilir. sen de sorumluluk altına girmiş olursun.

Siz söylemeyeceksiniz zaten eşiniz söyleyecekti.. İlk duyduğu zaman söyleyecekti..

Şimdi ne zamandır biliyor kimbilir, niye sakladın der yenge dediği insan haklı olarak...

Eşim söylemez erkekleri bilirsiniz veya benim eşim öyle bilmiyorum ama
bana ne dedim geçtim ben . herkes kendi evini yuvasını düşünsün
allah herkese akıl vermiş der.

en iyisi aslında benim buraya bu konuyu açmam dahi hataydı.
herkes kendi işine baksın arkadaşlarında dediği gibi .
kimsenin hayatı dört dörtlük değil işte.
benim bu olaya karışmaya çalışmam ufacık çıtlatsaammı diye buraya sormam
en baştan yapılmış en büyük aptallık aslında.

Bir bayanın başına gelebilecek en kötü şey.. O adama sormak lazım '' o kadında olupta eşinde olmayan şey ne diye? '' Boşan sonra ne halt edersen et yazık o kadına yazık o çocuklara...

Anlatmayacağım hanımefendi .az önce aradı beni okuldaydım derse giricem dedim kapadım.
belki eşiyle bişeyleri yoluna koyar ama ben yetemedim eşime diyede düşünüp üzülebilir. her kadın gibi öfkesini önce eşinden çıkarıcak sonra kendisini suçlayacak
hamile kalmayı planlıyordu bebek düşünüyorlar.

benim başıma gelse allah korusun ben öğrenmek isterdim ama öğrenip bitireceksen öğrenmek iyi yoksa devam edeceksen adam nasıl olsa alıştı der devam eder iki gün sonra onlar iyi olur sen yuvamızı yıktın derler boşverin bencede siz evliliğinize bakın allah size böyle bişey göstermesin tabi bizlerede hiç bir kadın aldatılmayı haketmez birde kocasının başını okadar boş bırkmayacaktı adamında istekleri var 4 ay ortada yoksa adam napsn

Back
X