• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın eniştesinin benim için ettiği laf

Kızlar siz bu konuya inandınız mı ya :)) ?

Sahte konular kendini rezil ettiğiyle kalıyor, herkes arkasından "Kimbilir ne kompleksi vardı da burada hayalini yazdı yazık" diyor. O yüzden ben reel gibi düşünerek yazdım, sahteyse benim değil onun problemi.

Bence rahatsız eden şey konu sahibinin güzelliğinden ziyade bu olaylardan (gerçekten yaşandıysa) rahatsızlık duyuyormuş gibi yapması. Oysa içten içe hatta bariz şekilde o eniştenin ve arkadaşlarının üfff yok böyle bir şey yaa yok böyle bir şey yaaa demesinden hoşlanıyor. Rahatsızlık veren kısım bu. Bence. :KK76:
Bunun adına kompleks diyorlar ama:))))Bu kadar güzelsen niye kompleks o zaman dişleri eğri muhtemelen:))))

Ne yalan söyleyeyim hayır ama inanmak istiyorum bir merveokan bir viyolette daha kaldıramam:)))
Viyoletadami yalanmis:KK57:
Ay ben cok uzulmustim o kiza:KK57:
Bu kon uyada inanmadim kk kariyerim de insan sarrafi olmayi ogredim artik:KK14:
Celiskiler asil anlatilanla alt metin de anlatilmak istenen arasin daki farklar hemen goze carpiyor ben kul yutmam.:KK45:
Merveokan issiz oldugunu ve o surede burada boyle fake konularla vakit gecirdigini yazmisti.fake konular genelde issiz gucsuz insanlarin sanal da hayaller hayatlar karmasini yansitigi yer oluyor malesef.
Gercek derdi olan insnalar yazsa bdv yede yardimci olabilecek insanlar bosa meskul edilmese:sinirli:

Bence rahatsız eden şey konu sahibinin güzelliğinden ziyade bu olaylardan (gerçekten yaşandıysa) rahatsızlık duyuyormuş gibi yapması. Oysa içten içe hatta bariz şekilde o eniştenin ve arkadaşlarının üfff yok böyle bir şey yaa yok böyle bir şey yaaa demesinden hoşlanıyor. Rahatsızlık veren kısım bu. Bence. :KK76:

Aynen

Rahatsız mış gibi...hayır yani güzelim bekarım tozunu da attırıyorum de, kime ne

Güzelliğini vurgulayan çok üye var ama onlar tam da dediğim gibi güzelim böyle de yaşıyorum diyolar helal olsun, güzel kalsınlar ama sanki muzdarip gibi yazınca tuhaf oluyo sanal da olsa hissediliyo

Ben yabancı kadınlar güzeldir demedim, sadece dışarda insanlar gördüğünde yüz tipimi değişik buluyor anlamında anlattım ki kütükte bağlı olduğum yeri görünce de sen cidden oralı mısın da diyorlar. Hani bu hanım çok dikkat çekiyorum dedi ya olağanüstü çekiciliği de olsa, garip geldi bana. Istanbul-izmir vs olsa yaşadığı yer ok; ama Güneydoğuymuş yaşadığı yer. Ya abartıyor ya da kekliyor.
Evet değişik bulabilirler .avrupai bir tipin de olabilir.benide Latinlere benzetirler .birde bu yabancılar bizdeki bu zaafı farketmiş her gören bana sen İtalyanlara benziyorsun diyordu .yahu diyorum İtalyanlar zaten Türk'lere benziyor .sen italyanlara benziyorsun deyince ben gurur mu duyacağım bundan .hep bozarım mesela insanları yabancı kadınlsra benziyorsun dediklerinde .çünkü bilerek yapıyorlar .iltifat ettiklerini sanıyorlar.italyan istiyorsan İtalya orda yani git bul .ben Türk'üm derim .
Senin güzelliğin için birsey demiyorum yanlış anlama sadece bu konu hakkında yorum yapmak istedim ..

Bunun adına kompleks diyorlar ama:))))Bu kadar güzelsen niye kompleks o zaman dişleri eğri muhtemelen:))))
31 yaşında niye evlenmedin baskısı kadınları bu tarz psikolojik sorunlara itiyor. Kızmıyorum hep toplumun suçu bunlar. Çok güzelim duygusunu bi yerlerde parlatmak istiyor kadınlar.

31 yaşında niye evlenmedin baskısı kadınları bu tarz psikolojik sorunlara itiyor. Kızmıyorum hep toplumun suçu bunlar. Çok güzelim duygusunu bi yerlerde parlatmak istiyor kadınlar.
Merveokan da da işsiz kilolu takıntılı bir kadındı sanırım,hep kilolu biri vardı konularında burada da hep güzel ve modern?bilemedim...

Aynen

Rahatsız mış gibi...hayır yani güzelim bekarım tozunu da attırıyorum de, kime ne

Güzelliğini vurgulayan çok üye var ama onlar tam da dediğim gibi güzelim böyle de yaşıyorum diyolar helal olsun, güzel kalsınlar ama sanki muzdarip gibi yazınca tuhaf oluyo sanal da olsa hissediliyo
Böyle bir mağduriyet(!) ballandıra ballandıra anlatılır mı? Anlatılıyormuş demek.. :süslü:(yersen)

Kesinlikle

Merhaba deyişin gülümseyişin çok etkili diyorlar. Site yöneticisi kadınların kocalarıyla sizin yüzünüzden kavga ettiğini söylüyor. Enişteler yok böyle birşey yaaaaaa diyor. Uzun boylu,kalçalı göğüslü kıvrımlı he birde şen kahkahalısınız. Hımm peki
Edit: şiirler yazan ev sahiplerini unutmuşum

Ben olsam anlatirdim. O sapikla ne sen ne Ayse ayni ortamda bulunmak zorunda degilsin. Asla selam vermemesini de eklerdim. Ne tekken ne erkek arkadasim varken. Adam resmen sapik.

Ayrica erkek arkadasinizin bu kadar sinirli olup kufur etmenize ragmen bu kadar sakin kalmaniza anlam veremedim. Erkek arkadasiniz adamlara kufur ediyor siz iyi aksamlar deme derdindesiniz. Tanidiksa tanidik alinirsa alinsin. Birsey bilmeseniz de biseyler olmuski kufur ediyor benimki der insan.

Valla bu konu bile evliliğe bağlanmış pes ..

Bu eniste gozumde recep ivedik gibi birini canlandirdi.herseyi betimlemis te enisteyi hayal gucumuze birakmis:deli:
Sevgilide dislerini ve yumruklarini sikmis tokalasirken de restlesmis sevgiliye sahip cikalim:KK48: arada buz gibi ruzgar esmis ama.konu sahibi bu olayi daha sonra arabada ogrenmsio_O
Aman felan filan istee

Back