- 12 Ocak 2012
- 2.946
- 5.312
- 358
- Konu Sahibi lou salome
Ay herkes kıskandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ozaman olay diyarbakir da geciyorDiyarbakır'da var, batmanda karma salon yoktu ama diyarbakirda olabilir
Kiskandik tabi bdv de kac kisiye nasip olur derdim:guzelim,hosum,modernim vs turevleri konu acmak cok kiskaniyoruzAy herkes kıskandı
Güzelsen güzelsindir de lütfen şu yabancı kadınlsra benzetiliyorum edebiyatından kurtulun .bütün dünyayı gezdim orda güzelide var çirkinide .yani yabancı kadın eşittir güzel kadın demek değildir .Topa tutulmayacaksam eğer ben de kendimden bahsetmek istiyorum; çünkü konu hafiften bana da saçma geldi, ben ne bu durumdan şimdiye kadar şikayette bulundum ne de ego kastım böyle kadın kadına olan bir yerde, erkeklere karşı bazen belki "ben güzelim." alt mesajını vermedim desen yalan olacak. Belki çirkin de bulan vardır; ama daha kimse öyle bir şey demedi.
Saçım siyahken fransız kadınlarına benzeten insanlar vardı. Iki kere yabancı uyruklu (biri Kanadalı, biri Slav kökenli) kişi tarafından yabancı sanılıp yoldan çevrilmişliğim var. Saçımı kızıla boyattıktan sonra Avm'de yabancı sanıp, ingilizce konuşmaya çalışan Türkler var ki şu an küçük bir şehirde yaşıyorum; ama ona rağmen böyle olaylar yaşamadım, anlatılan yer bana da büyük şehirde yaşıyormuş hissi verdi aslında.
Bu hikyede bana nedense hickimse norma gelmed.
Ayse:enistem guzel kizlari kiskanir dyecek kdr midesi konya ovasi genisligin de.
Eniste:kartzampar ve ahlaksiz hemde yapiskan bnce konu sahibini takip ediyo
Sevgili:kiz arkadsna uff su kiza bak diyorlar yok ortm gerlirmis yemisim ortami.
Konu sahibi: her ortamda enistenin de oldugu aktiviteler.erkek arkadasinizdan hoslamiyormus sifir tepki tavir.
susurluk mersedesnin arka koltugu gibi olmus ortaminiz
Iyi de sevgilisi de orali baska konu da soylemisti.Olay Güneydoğu'da geçiyorsa ben sevgilisine hak verdim ama. Adam Diyarbakırlı müteahhitse mafya kılıklı bir şey olabilir, korkmuş olabilir bulaşmasından.
Ne tesadüftür ki aynı spor salonu:)mafya müteahhit de sportmen:)Olay Güneydoğu'da geçiyorsa ben sevgilisine hak verdim ama. Adam Diyarbakırlı müteahhitse mafya kılıklı bir şey olabilir, korkmuş olabilir bulaşmasından.
Kızlar siz bu konuya inandınız mı ya :)) ?Bilemiyorum ama umarım keklemiyordur bdv yi....
Iyi de sevgilisi de orali baska konu da soylemisti.
Ne tesadüftür ki aynı spor salonu:)mafya müteahhit de sportmen:)
Ne yalan söyleyeyim hayır ama inanmak istiyorum bir merveokan bir viyolette daha kaldıramam:)))Kızlar siz bu konuya inandınız mı ya :)) ?
Olay Güneydoğu'da geçiyorsa ben sevgilisine hak verdim ama. Adam Diyarbakırlı müteahhitse mafya kılıklı bir şey olabilir, korkmuş olabilir bulaşmasından.
Ben yabancı kadınlar güzeldir demedim, sadece dışarda insanlar gördüğünde yüz tipimi değişik buluyor anlamında anlattım ki kütükte bağlı olduğum yeri görünce de sen cidden oralı mısın da diyorlar. Hani bu hanım çok dikkat çekiyorum dedi ya olağanüstü çekiciliği de olsa, garip geldi bana. Istanbul-izmir vs olsa yaşadığı yer ok; ama Güneydoğuymuş yaşadığı yer. Ya abartıyor ya da kekliyor.Güzelsen güzelsindir de lütfen şu yabancı kadınlsra benzetiliyorum edebiyatından kurtulun .bütün dünyayı gezdim orda güzelide var çirkinide .yani yabancı kadın eşittir güzel kadın demek değildir .
Polemik için söylemedim ..alınma ..