• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın eniştesinin benim için ettiği laf

Topa tutulmayacaksam eğer ben de kendimden bahsetmek istiyorum; çünkü konu hafiften bana da saçma geldi, ben ne bu durumdan şimdiye kadar şikayette bulundum ne de ego kastım böyle kadın kadına olan bir yerde, erkeklere karşı bazen belki "ben güzelim." alt mesajını vermedim desen yalan olacak. Belki çirkin de bulan vardır; ama daha kimse öyle bir şey demedi.
Saçım siyahken fransız kadınlarına benzeten insanlar vardı. Iki kere yabancı uyruklu (biri Kanadalı, biri Slav kökenli) kişi tarafından yabancı sanılıp yoldan çevrilmişliğim var. Saçımı kızıla boyattıktan sonra Avm'de yabancı sanıp, ingilizce konuşmaya çalışan Türkler var ki şu an küçük bir şehirde yaşıyorum; ama ona rağmen böyle olaylar yaşamadım, anlatılan yer bana da büyük şehirde yaşıyormuş hissi verdi aslında.

Topa tutulmayacaksam eğer ben de kendimden bahsetmek istiyorum; çünkü konu hafiften bana da saçma geldi, ben ne bu durumdan şimdiye kadar şikayette bulundum ne de ego kastım böyle kadın kadına olan bir yerde, erkeklere karşı bazen belki "ben güzelim." alt mesajını vermedim desen yalan olacak. Belki çirkin de bulan vardır; ama daha kimse öyle bir şey demedi.
Saçım siyahken fransız kadınlarına benzeten insanlar vardı. Iki kere yabancı uyruklu (biri Kanadalı, biri Slav kökenli) kişi tarafından yabancı sanılıp yoldan çevrilmişliğim var. Saçımı kızıla boyattıktan sonra Avm'de yabancı sanıp, ingilizce konuşmaya çalışan Türkler var ki şu an küçük bir şehirde yaşıyorum; ama ona rağmen böyle olaylar yaşamadım, anlatılan yer bana da büyük şehirde yaşıyormuş hissi verdi aslında.
Güzelsen güzelsindir de lütfen şu yabancı kadınlsra benzetiliyorum edebiyatından kurtulun .bütün dünyayı gezdim orda güzelide var çirkinide .yani yabancı kadın eşittir güzel kadın demek değildir .
Polemik için söylemedim ..alınma ..

Bu hikyede bana nedense hickimse norma gelmed.
Ayse:enistem guzel kizlari kiskanir dyecek kdr midesi konya ovasi genisligin de.
Eniste:kartzampar ve ahlaksiz hemde yapiskan bnce konu sahibini takip ediyo:eek:
Sevgili:kiz arkadsna uff su kiza bak diyorlar yok ortm gerlirmis yemisim ortami.:bicak:
Konu sahibi: her ortamda enistenin de oldugu aktiviteler.erkek arkadasinizdan hoslamiyormus sifir tepki tavir.
susurluk mersedesnin arka koltugu gibi olmus ortaminiz:halay:

Olay Güneydoğu'da geçiyorsa ben sevgilisine hak verdim ama. Adam Diyarbakırlı müteahhitse mafya kılıklı bir şey olabilir, korkmuş olabilir bulaşmasından.

aslında banada saçma geldi şimdi .bu kadın bekar kardeşi ve arkadaslarıyla neden sürekli geziyor hadi geziyor kocası ne alaka yani .konu sahibi çok güzel olduğunu belirtmiş .ben olsam kardesiimin bu kadar güzel arkadasıyla kocamla sürekli buluşmam .ne gerek var yani .,

Olay Güneydoğu'da geçiyorsa ben sevgilisine hak verdim ama. Adam Diyarbakırlı müteahhitse mafya kılıklı bir şey olabilir, korkmuş olabilir bulaşmasından.

Arkadas , siddet gostermesin de siz erkek olup spor yapmaya cikar misiniz. Ben erkek olsam kalk gidiyoruz derim sevgilime , sonra da uygun bir dille durumu anlatirdim.

Güzelsen güzelsindir de lütfen şu yabancı kadınlsra benzetiliyorum edebiyatından kurtulun .bütün dünyayı gezdim orda güzelide var çirkinide .yani yabancı kadın eşittir güzel kadın demek değildir .
Polemik için söylemedim ..alınma ..
Ben yabancı kadınlar güzeldir demedim, sadece dışarda insanlar gördüğünde yüz tipimi değişik buluyor anlamında anlattım ki kütükte bağlı olduğum yeri görünce de sen cidden oralı mısın da diyorlar. Hani bu hanım çok dikkat çekiyorum dedi ya olağanüstü çekiciliği de olsa, garip geldi bana. Istanbul-izmir vs olsa yaşadığı yer ok; ama Güneydoğuymuş yaşadığı yer. Ya abartıyor ya da kekliyor.

Bence rahatsız eden şey konu sahibinin güzelliğinden ziyade bu olaylardan (gerçekten yaşandıysa) rahatsızlık duyuyormuş gibi yapması. Oysa içten içe hatta bariz şekilde o eniştenin ve arkadaşlarının üfff yok böyle bir şey yaa yok böyle bir şey yaaa demesinden hoşlanıyor. Rahatsızlık veren kısım bu. Bence. :KK76:

Back