- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
- Konu Sahibi lou salome
-
Kızlar siz bu konuya inandınız mı ya :)) ?
Bunun adına kompleks diyorlar ama:))))Bu kadar güzelsen niye kompleks o zaman dişleri eğri muhtemelen:))))Bence rahatsız eden şey konu sahibinin güzelliğinden ziyade bu olaylardan (gerçekten yaşandıysa) rahatsızlık duyuyormuş gibi yapması. Oysa içten içe hatta bariz şekilde o eniştenin ve arkadaşlarının üfff yok böyle bir şey yaa yok böyle bir şey yaaa demesinden hoşlanıyor. Rahatsızlık veren kısım bu. Bence.
Hahkkhgfdcvg :)))) random gülmek bile kesmedi. Yaş on yedi ipek ongun tarzında yazmış bravo:) profesyonelliğe vursa ergenler iyi okur parayı gömer aslında:)Ne yalan söyleyeyim hayır ama inanmak istiyorum bir merveokan bir viyolette daha kaldıramam:)))
Arkadas , siddet gostermesin de siz erkek olup spor yapmaya cikar misiniz. Ben erkek olsam kalk gidiyoruz derim sevgilime , sonra da uygun bir dille durumu anlatirdim.
Viyoletadami yalanmisNe yalan söyleyeyim hayır ama inanmak istiyorum bir merveokan bir viyolette daha kaldıramam:)))
Bence rahatsız eden şey konu sahibinin güzelliğinden ziyade bu olaylardan (gerçekten yaşandıysa) rahatsızlık duyuyormuş gibi yapması. Oysa içten içe hatta bariz şekilde o eniştenin ve arkadaşlarının üfff yok böyle bir şey yaa yok böyle bir şey yaaa demesinden hoşlanıyor. Rahatsızlık veren kısım bu. Bence.
Evet değişik bulabilirler .avrupai bir tipin de olabilir.benide Latinlere benzetirler .birde bu yabancılar bizdeki bu zaafı farketmiş her gören bana sen İtalyanlara benziyorsun diyordu .yahu diyorum İtalyanlar zaten Türk'lere benziyor .sen italyanlara benziyorsun deyince ben gurur mu duyacağım bundan .hep bozarım mesela insanları yabancı kadınlsra benziyorsun dediklerinde .çünkü bilerek yapıyorlar .iltifat ettiklerini sanıyorlar.italyan istiyorsan İtalya orda yani git bul .ben Türk'üm derim .Ben yabancı kadınlar güzeldir demedim, sadece dışarda insanlar gördüğünde yüz tipimi değişik buluyor anlamında anlattım ki kütükte bağlı olduğum yeri görünce de sen cidden oralı mısın da diyorlar. Hani bu hanım çok dikkat çekiyorum dedi ya olağanüstü çekiciliği de olsa, garip geldi bana. Istanbul-izmir vs olsa yaşadığı yer ok; ama Güneydoğuymuş yaşadığı yer. Ya abartıyor ya da kekliyor.
31 yaşında niye evlenmedin baskısı kadınları bu tarz psikolojik sorunlara itiyor. Kızmıyorum hep toplumun suçu bunlar. Çok güzelim duygusunu bi yerlerde parlatmak istiyor kadınlar.Bunun adına kompleks diyorlar ama:))))Bu kadar güzelsen niye kompleks o zaman dişleri eğri muhtemelen:))))
Pasif demek ki bunun sevgilisi. Bana kızma. :)
Merveokan da da işsiz kilolu takıntılı bir kadındı sanırım,hep kilolu biri vardı konularında burada da hep güzel ve modern?bilemedim...31 yaşında niye evlenmedin baskısı kadınları bu tarz psikolojik sorunlara itiyor. Kızmıyorum hep toplumun suçu bunlar. Çok güzelim duygusunu bi yerlerde parlatmak istiyor kadınlar.
Böyle bir mağduriyet(!) ballandıra ballandıra anlatılır mı? Anlatılıyormuş demek..Aynen
Rahatsız mış gibi...hayır yani güzelim bekarım tozunu da attırıyorum de, kime ne
Güzelliğini vurgulayan çok üye var ama onlar tam da dediğim gibi güzelim böyle de yaşıyorum diyolar helal olsun, güzel kalsınlar ama sanki muzdarip gibi yazınca tuhaf oluyo sanal da olsa hissediliyo
KesinlikleBence rahatsız eden şey konu sahibinin güzelliğinden ziyade bu olaylardan (gerçekten yaşandıysa) rahatsızlık duyuyormuş gibi yapması. Oysa içten içe hatta bariz şekilde o eniştenin ve arkadaşlarının üfff yok böyle bir şey yaa yok böyle bir şey yaaa demesinden hoşlanıyor. Rahatsızlık veren kısım bu. Bence.
Edit: şiirler yazan ev sahiplerini unutmuşumMerhaba deyişin gülümseyişin çok etkili diyorlar. Site yöneticisi kadınların kocalarıyla sizin yüzünüzden kavga ettiğini söylüyor. Enişteler yok böyle birşey yaaaaaa diyor. Uzun boylu,kalçalı göğüslü kıvrımlı he birde şen kahkahalısınız. Hımm peki
Daha önce açtığı konuların çoğu bu mağduriyet bir de!Böyle bir mağduriyet(!) ballandıra ballandıra anlatılır mı? Anlatılıyormuş demek..(yersen)
Böyle bir mağduriyet(!) ballandıra ballandıra anlatılır mı? Anlatılıyormuş demek..(yersen)
Ayakkabının pardon sandaletin tıkırtısına kadar
Valla bu konu bile evliliğe bağlanmış pes ..31 yaşında niye evlenmedin baskısı kadınları bu tarz psikolojik sorunlara itiyor. Kızmıyorum hep toplumun suçu bunlar. Çok güzelim duygusunu bi yerlerde parlatmak istiyor kadınlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?