• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın eniştesinin benim için ettiği laf

Bence ayşeye anlat.Eniştene hiç yakıştıramadım.Ayrıca ablanı hiç haketmeyen biri bu adam de.Senin daha önce birkaç konunu okumuştum arkadaşım.Bu insanlardan herşey beklenir.Benim korkum sen şimdi bu adamla selamı sabahı keseceğini duşununce bu pislikler iftira atmaya kalkarlar.Allahın cezası zihniyetleri!!!

G.doğuda hangi il deli gibi merak ettim,bu konudaki herkes başka memleketli dimi, yoksa Ayşe de ablasına eniştede hiç oralı havası yok kafeler at yarışları spor salonları sevgilin gibi bir sevgili...olay İstanbulda geçiyo demiştim ben
Cidden herkes baska memleketli sanirim ama eniste oraya kamp kurmus.
G.doguda hipodrum nere de var:deli:
Hatunlu erkekli karma spor salonu filan oldukca gelismis bir yer olmali ama baska konusun da herkes cahil ne giysem bakiyorlar filan demistio_O
Ayy kendi fikrimi soylemeden gecemicem bana bu ve diger konular hayal urunu gibi geliyor.
Guzelim, herkes begeniyor,kiskaniyor cunku guzelim ,alimliyim,hosum cunku guzelim:halay:

Yani düşündüm de yerinde olmak istemezdim lou salome...Her taraf hayran dolu adamı katil edeceksin benden demesi,acilen operasyon geçir burnunu eğdir,yada fazla ye kilo al,saç boyaysa dip boyası yapma bir sürü tedbir olabilüüüürrr......
Niye kız. Daha çok mu var böyle konuları:))))

Kesinlikle bunu anlatmalısın hatta sevgilini de yanına al o da duyduklarını anlatsın yani arkadasının ablasına yazık böyle bir adamla ömür geçmez bence anlat kurrar kadını

Yani güzel kadın severim her türlü feminen unsuru severim, başarılı güçlü kadın hele bayıldığım şey, ama bazı şeyleri rahatsızmış gibi anlatmak...nasıl desem, tüm konularında bariz bi şekilde güzelim dikkat çekiyorum özgürüm havası var, insanlar buna odaklanmaktan konuya odaklanamıyo, ben hepinizden farklıyım siz ortadoğulusunuz ben avrupaiyim alt mesajı cıkk olmuyo, o maya bulunduğun ilde tutmaz,doğru ise, şiirde yazılır taciz de olur

Cidden herkes baska memleketli sanirim ama eniste oraya kamp kurmus.
G.doguda hipodrum nere de var:deli:
Hatunlu erkekli karma spor salonu filan oldukca gelismis bir yer olmali ama baska konusun da herkes cahil ne giysem bakiyorlar filan demistio_O
Ayy kendi fikrimi soylemeden gecemicem bana bu ve diger konular hayal urunu gibi geliyor.
Guzelim, herkes begeniyor,kiskaniyor cunku guzelim ,alimliyim,hosum cunku guzelim:halay:

Diyarbakır'da var, batmanda karma salon yoktu ama diyarbakirda olabilir

ben de tuhaf buldum açıkcası.
bazı detaylara gerek varmıydı ki acaba:))

Kendisi eksi sozluk yazariymis. Hikaye tadinda yazmasi o yuzden.

Yani sozlukte erkeklerin asiri ilgisini gormek ozguvenine yansimis olabilir.

Kadinlar kulubunde guzel kadinlari pek takmayiz biz .Hayaller hayatlar.

Yine de severim yorumlarini.Hikaye okumayi da severim.

Eniste ile arkadaş degilim. Ama ayşe ve ablası ile kahvaltiya gidince o da geliyor. Ya da ayseyi iş yerinde ziyarete geliyor. Sinemaya gidersek bi bakiyorum o da gelmiş. Yoksa arkadaş olup bi yerlere çağırıyor degilim tabii
Hayır anlamadım .sen arkadaşınla bulusunca ablası niye hep yanınızda .gerek yok fazla samimiyete .böyle oluyor sonuçları işte .yüz vermiceksin bu tipler böyle sert durursan birsey diyemezler .hadi bi kere olur anlarım adam resmen kuyruk gibi peşinizde .

Kendisi eksi sozluk yazariymis. Hikaye tadinda yazmasi o yuzden.

Yani sozlukte erkeklerin asiri ilgisini gormek ozguvenine yansimis olabilir.

Kadinlar kulubunde guzel kadinlari pek takmayiz biz .Hayaller hayatlar.

Yine de severim yorumlarini.Hikaye okumayi da severim.
özgüven iyidir elbet.
özgüvenli kadınlara hayranımdır.
ama burada bir tuhaflık var hepimizce farkedilen.
vücut hatlarını betimlemesinin konuyla ne alakası var ki.
hımm okuyanlar kimi okuyorlar bilsin diye yazmışssa bence küçük bir foto iliştirebilir yorumlara:))
daha pratik olur,her konudabetimlemek zorunda kalmaz:))

özgüven iyidir elbet.
hımm okuyanlar kimi okuyorlar bilsin diye yazmışssa bence küçük bir foto iliştirebilir yorumlara:))
Aslında göze batan özgüven değil,bu kadar güzel dikkat çekici ve alımlı bayansan,modern bir hayatın varsa bundan muzdarip olman ve sürekli eleştirmen ve sürekli şikayetçi olman.....

özgüven iyidir elbet.

Guzellik ve mutevazilik dogru orantili olmali. Guzel olsa bile, bunu her lafinda dile getirmemeli.

Garip evet BDV icin garip . Bir suru konu okuyoruz. Kisa konulari tercih ediyoruz . O yuzden iki bilemedin uc paragraf yeterli oluyor. Konuyla ilgili olmayan detaylari okumak da ayri bir boguyor insani.

ben sevgilinin dönüp aa ahmet abi merhaba dememesine şaştım

valla adam şey gibi kalırdı

sonra adam seni tanıdığı halde neden arkandan laf atsın ki

direkt yanındakilere seni tanıdığı için senden bahsedip hava atar

yani onlar uzaktan bakarken o seninle konuşma tanışma şerefine erişmiş

bir arkadaşımız vardı yine böyle bir spor salonu macerasında X kişisi bana o altı kırmızı olan ayakkabılı kız sen misin demişti

adama bak ayakkabımın altına bile bakmış demişti

Back