- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
- 598
- Konu Sahibi lou salome
-
Çözemediğim ve çözmek istemediğim bir şey ama sanırım beklenen son yakın:))))
Diğer konularına gözat mecalin varsa,bana nedense herşey tuhaf geliyor,oturmuyor kafamda...Normalde ozguvenli , isveli kadinlari severim de bu konu tuhaf bir sekilde asiri ozguven iceriyor. O yuzden konudaki basrol oyuncusu ve figuranlari tuhaf gelmis olabilir.
ben de tuhaf buldum açıkcası.Normalde ozguvenli , isveli kadinlari severim de bu konu tuhaf bir sekilde asiri ozguven iceriyor. O yuzden konudaki basrol oyuncusu ve figuranlari tuhaf gelmis olabilir.
Cidden herkes baska memleketli sanirim ama eniste oraya kamp kurmus.G.doğuda hangi il deli gibi merak ettim,bu konudaki herkes başka memleketli dimi, yoksa Ayşe de ablasına eniştede hiç oralı havası yok kafeler at yarışları spor salonları sevgilin gibi bir sevgili...olay İstanbulda geçiyo demiştim ben
Niye kız. Daha çok mu var böyle konuları:))))Yani düşündüm de yerinde olmak istemezdim lou salome...Her taraf hayran dolu adamı katil edeceksin benden demesi,acilen operasyon geçir burnunu eğdir,yada fazla ye kilo al,saç boyaysa dip boyası yapma bir sürü tedbir olabilüüüürrr......
Cidden herkes baska memleketli sanirim ama eniste oraya kamp kurmus.
G.doguda hipodrum nere de var
Hatunlu erkekli karma spor salonu filan oldukca gelismis bir yer olmali ama baska konusun da herkes cahil ne giysem bakiyorlar filan demisti
Ayy kendi fikrimi soylemeden gecemicem bana bu ve diger konular hayal urunu gibi geliyor.
Guzelim, herkes begeniyor,kiskaniyor cunku guzelim ,alimliyim,hosum cunku guzelim
ben de tuhaf buldum açıkcası.
bazı detaylara gerek varmıydı ki acaba:))
Hayır anlamadım .sen arkadaşınla bulusunca ablası niye hep yanınızda .gerek yok fazla samimiyete .böyle oluyor sonuçları işte .yüz vermiceksin bu tipler böyle sert durursan birsey diyemezler .hadi bi kere olur anlarım adam resmen kuyruk gibi peşinizde .Eniste ile arkadaş degilim. Ama ayşe ve ablası ile kahvaltiya gidince o da geliyor. Ya da ayseyi iş yerinde ziyarete geliyor. Sinemaya gidersek bi bakiyorum o da gelmiş. Yoksa arkadaş olup bi yerlere çağırıyor degilim tabii
özgüven iyidir elbet.Kendisi eksi sozluk yazariymis. Hikaye tadinda yazmasi o yuzden.
Yani sozlukte erkeklerin asiri ilgisini gormek ozguvenine yansimis olabilir.
Kadinlar kulubunde guzel kadinlari pek takmayiz biz .Hayaller hayatlar.
Yine de severim yorumlarini.Hikaye okumayi da severim.
Aslında göze batan özgüven değil,bu kadar güzel dikkat çekici ve alımlı bayansan,modern bir hayatın varsa bundan muzdarip olman ve sürekli eleştirmen ve sürekli şikayetçi olman.....özgüven iyidir elbet.
özgüvenli kadınlara hayranımdır.
ama burada bir tuhaflık var hepimizce farkedilen.
vücut hatlarını betimlemesinin konuyla ne alakası var ki.
hımm okuyanlar kimi okuyorlar bilsin diye yazmışssa bence küçük bir foto iliştirebilir yorumlara:))
daha pratik olur,her konudabetimlemek zorunda kalmaz:))
özgüven iyidir elbet.
özgüvenli kadınlara hayranımdır.
ama burada bir tuhaflık var hepimizce farkedilen.
vücut hatlarını betimlemesinin konuyla ne alakası var ki.
hımm okuyanlar kimi okuyorlar bilsin diye yazmışssa bence küçük bir foto iliştirebilir yorumlara:))
daha pratik olur,her konudabetimlemek zorunda kalmaz:))
muzdarip mi sence:))Aslında göze batan özgüven değil,bu kadar güzel dikkat çekici ve alımlı bayansan,modern bir hayatın varsa bundan muzdarip olman ve sürekli eleştirmen ve sürekli şikayetçi olman.....
Bilemiyorum ama umarım keklemiyordur bdv yi....muzdarip mi sence:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?