• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın eniştesinin benim için ettiği laf

Bence ayse'ye sadece enistesiyle gorusmek istemedigini, onun oldugu ortamlara seni davet etmemesini soyle.
Eger bu eniste esinin kardesi dolayisiyla tanidigi kadina bile boyle dusunceler besliyorsa ve acikca belli ediyorsa kim bilir daha ne vukuatlari vardir ve eminim esi de biliyordur.
Onlara bir sey olmaz, onlar yine iyi olur sen kotu olursun.

Aysede zaten ne var bunda canım diyecek hava var

Bence ayse'ye sadece enistesiyle gorusmek istemedigini, onun oldugu ortamlara seni davet etmemesini soyle.
Eger bu eniste esinin kardesi dolayisiyla tanidigi kadina bile boyle dusunceler besliyorsa ve acikca belli ediyorsa kim bilir daha ne vukuatlari vardir ve eminim esi de biliyordur.
Onlara bir sey olmaz, onlar yine iyi olur sen kotu olursun.
Bence de..bu tip adamlarin eşlerinin durumun farkinda olmamasi imkansiz

ahah:) yaa herkes bana aşık olmuyor da buraya açtığım konular bu tarz olduğu için okuyanlara öyle geliyor bence

Keşke avrupada olsam.
Dikkat çekerim evet. inkar etmicem.
Ama.sonuçta dunya güzeli de degilim. Beni begenmeyen bir suru insan olabilir.

Bence burda mesele şu. Uzun boylu olmak, göğüslü kalcali olmak, şişman degil ama kivrimli olmak, kızıl saçlı olmak zaten türkiyede değişik gelebiliyor insanlarA. Yoksa bi monica bellucci degilim ve insanlar bana öyle ćok çirkin diyemese de tarzımı begenmeyip, benim tipim degil diyebilirler

Dikkat çekici bir diger konu güleryüzlü esprili ve pozitif kadına alışkın olmamalari. Bu şehir tipik Ortadoğu şehri ve kadınlar burda suratsiz olmayi erdem sayıyor. Erkekler de suratsiz olmayan kadın 0görünce ilgi duyuyorlar. Sevgilim de dahil bir kac kisi "merhaba deyisin, gulumseyisin çok etkili" dediler. Oysa normal. Burdakiler alışkın değil
Merhaba deyişin gülümseyişin çok etkili diyorlar. Site yöneticisi kadınların kocalarıyla sizin yüzünüzden kavga ettiğini söylüyor. Enişteler yok böyle birşey yaaaaaa diyor. Uzun boylu,kalçalı göğüslü kıvrımlı he birde şen kahkahalısınız. Hımm peki

Sevgilinin adamin o laflarını duyup hem cafeye geldiğinde hem de kalkarken selam vermesi bi bana mi itici geldi?
O kısımları biraz ozet anlattim. Bunlar yüzyüze gelince böyle sert el sıkmali, garip gerilimli bi tokalasma oldu. Hani ortada bisey yoktur ama gerilimi hissedersin ya öyle

Evli barklı adamın yaptığına bak sen!!! Kızlar kimse kusura bakmasın ama spor salonuna eşsiz yazılan erkeği at çöpe, merdiven altı erkek salonlarından bahsetmiyorum. Karısı evde çocuk baksın, bunun spor kıyafetini yıkasın, bu da kızlara baksın, pis köpek. Görüşme canım bunlarla iftira Bile atar bu adam, bana göz kırptı salonda buluştuk vb vb vb ergen beyinli sinir oldum!!!

Zamanında bi konuma kk ahalisi eşimle konuşmamdan bahsederken çok "Aşkım" dediğim için beni topa tutmuslardi. İçimde kalacak bende yapıcam... "Sevgilim" lerden konuya odaklanamadim. En Büyük KK
Topa tutanlar arasında lou salome de var mıydı yoksa aklına geldi diye mi yazdın kız :D

O kısımları biraz ozet anlattim. Bunlar yüzyüze gelince böyle sert el sıkmali, garip gerilimli bi tokalasma oldu. Hani ortada bisey yoktur ama gerilimi hissedersin ya öyle
Yine sacma. Sevgilisine böyle igrenc salya akitan biriyle tokalasmak yakismamis. Gitsin ağzını burnunu kirsin demiyorum ama kalkarken bile selam vermis. Bana gore degil.

Ben olsam söylemem, Ayşe sizden ziyade eniştesine inanmayı tercih edecektir. Bu test edildi onaylandı, sizin eniştesine asıldığını bile düşünür, eniştesinin bunu yapacağına ihtimal vermez. Görüşürsem Ayşe'yle tek görüşürüm ama abla ve eniştenin dahil olmasına izin vermem, onlara bahane bula bula, eniştenin de gördüğüm yerde suratına bakmayarak muhabbeti keserim. Ha tekken yakalarsa "Arkamdan ne haltlar söylediğini biliyorum kaşınmaya devam edersen herkese rezil ederim seni" der, onun da bulaşmasını engellerim.

Hic bir arkadasimin enistesini tanima geregi duymadim bugune kadar.Bana denk gelmedi heralde.
Karsilastiginizda ciddi mesafeli bir selam verirsiniz,ailecek de icli dıslı olmazsiniz gorusmezsiniz olur biter.
Hayatinizda ne kadar yer kapliyor ki bu insanlar?Gorusmeyin gitsin

Aynen yani ablamın kocası g.vatlık yapacak ben de buna höşgörüyle bakıp yeaaa bizim enişte de güzel kızlara bakar işte dicem ?!!?

Gözünü oyarım

Öyle bir y.vşağa da enişte falan demem

Alırım ayağımın altına
Ehe ben de küfür edecektim de sonradan yorumumu yumuşattım. Çok sinir bozucu bir aile, ben olsam hepsinden uzak dururdum.

Bu hikyede bana nedense hickimse norma gelmed.
Ayse:enistem guzel kizlari kiskanir dyecek kdr midesi konya ovasi genisligin de.
Eniste:kartzampar ve ahlaksiz hemde yapiskan bnce konu sahibini takip ediyo:eek:
Sevgili:kiz arkadsna uff su kiza bak diyorlar yok ortm gerlirmis yemisim ortami.:bicak:
Konu sahibi: her ortamda enistenin de oldugu aktiviteler.erkek arkadasinizdan hoslamiyormus sifir tepki tavir.
susurluk mersedesnin arka koltugu gibi olmus ortaminiz:halay:

ahah:) yaa herkes bana aşık olmuyor da buraya açtığım konular bu tarz olduğu için okuyanlara öyle geliyor bence

Keşke avrupada olsam.
Dikkat çekerim evet. inkar etmicem.
Ama.sonuçta dunya güzeli de degilim. Beni begenmeyen bir suru insan olabilir.

Bence burda mesele şu. Uzun boylu olmak, göğüslü kalcali olmak, şişman degil ama kivrimli olmak, kızıl saçlı olmak zaten türkiyede değişik gelebiliyor insanlarA. Yoksa bi monica bellucci degilim ve insanlar bana öyle ćok çirkin diyemese de tarzımı begenmeyip, benim tipim degil diyebilirler

Dikkat çekici bir diger konu güleryüzlü esprili ve pozitif kadına alışkın olmamalari. Bu şehir tipik Ortadoğu şehri ve kadınlar burda suratsiz olmayi erdem sayıyor. Erkekler de suratsiz olmayan kadın 0görünce ilgi duyuyorlar. Sevgilim de dahil bir kac kisi "merhaba deyisin, gulumseyisin çok etkili" dediler. Oysa normal. Burdakiler alışkın değil
güzellik başa bela diyorsun yanii:))

Back