- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- Konu Sahibi lou salome
-
Bence ayse'ye sadece enistesiyle gorusmek istemedigini, onun oldugu ortamlara seni davet etmemesini soyle.
Eger bu eniste esinin kardesi dolayisiyla tanidigi kadina bile boyle dusunceler besliyorsa ve acikca belli ediyorsa kim bilir daha ne vukuatlari vardir ve eminim esi de biliyordur.
Onlara bir sey olmaz, onlar yine iyi olur sen kotu olursun.
Bence de..bu tip adamlarin eşlerinin durumun farkinda olmamasi imkansizBence ayse'ye sadece enistesiyle gorusmek istemedigini, onun oldugu ortamlara seni davet etmemesini soyle.
Eger bu eniste esinin kardesi dolayisiyla tanidigi kadina bile boyle dusunceler besliyorsa ve acikca belli ediyorsa kim bilir daha ne vukuatlari vardir ve eminim esi de biliyordur.
Onlara bir sey olmaz, onlar yine iyi olur sen kotu olursun.
Merhaba deyişin gülümseyişin çok etkili diyorlar. Site yöneticisi kadınların kocalarıyla sizin yüzünüzden kavga ettiğini söylüyor. Enişteler yok böyle birşey yaaaaaa diyor. Uzun boylu,kalçalı göğüslü kıvrımlı he birde şen kahkahalısınız. Hımm pekiahah:) yaa herkes bana aşık olmuyor da buraya açtığım konular bu tarz olduğu için okuyanlara öyle geliyor bence
Keşke avrupada olsam.
Dikkat çekerim evet. inkar etmicem.
Ama.sonuçta dunya güzeli de degilim. Beni begenmeyen bir suru insan olabilir.
Bence burda mesele şu. Uzun boylu olmak, göğüslü kalcali olmak, şişman degil ama kivrimli olmak, kızıl saçlı olmak zaten türkiyede değişik gelebiliyor insanlarA. Yoksa bi monica bellucci degilim ve insanlar bana öyle ćok çirkin diyemese de tarzımı begenmeyip, benim tipim degil diyebilirler
Dikkat çekici bir diger konu güleryüzlü esprili ve pozitif kadına alışkın olmamalari. Bu şehir tipik Ortadoğu şehri ve kadınlar burda suratsiz olmayi erdem sayıyor. Erkekler de suratsiz olmayan kadın 0görünce ilgi duyuyorlar. Sevgilim de dahil bir kac kisi "merhaba deyisin, gulumseyisin çok etkili" dediler. Oysa normal. Burdakiler alışkın değil
O kısımları biraz ozet anlattim. Bunlar yüzyüze gelince böyle sert el sıkmali, garip gerilimli bi tokalasma oldu. Hani ortada bisey yoktur ama gerilimi hissedersin ya öyleSevgilinin adamin o laflarını duyup hem cafeye geldiğinde hem de kalkarken selam vermesi bi bana mi itici geldi?
Topa tutanlar arasında lou salome de var mıydı yoksa aklına geldi diye mi yazdın kızZamanında bi konuma kk ahalisi eşimle konuşmamdan bahsederken çok "Aşkım" dediğim için beni topa tutmuslardi. İçimde kalacak bende yapıcam... "Sevgilim" lerden konuya odaklanamadim.
Topa tutanlar arasında lou salome de var mıydı yoksa aklına geldi diye mi yazdın kız
Yine sacma. Sevgilisine böyle igrenc salya akitan biriyle tokalasmak yakismamis. Gitsin ağzını burnunu kirsin demiyorum ama kalkarken bile selam vermis. Bana gore degil.O kısımları biraz ozet anlattim. Bunlar yüzyüze gelince böyle sert el sıkmali, garip gerilimli bi tokalasma oldu. Hani ortada bisey yoktur ama gerilimi hissedersin ya öyle
Ben yoktum ama bana kin duymaValla herkes olabilir şuan isim isim hatırlamıyorum herkese kinliyim
Ehe ben de küfür edecektim de sonradan yorumumu yumuşattım. Çok sinir bozucu bir aile, ben olsam hepsinden uzak dururdum.Aynen yani ablamın kocası g.vatlık yapacak ben de buna höşgörüyle bakıp yeaaa bizim enişte de güzel kızlara bakar işte dicem ?!!?
Gözünü oyarım
Öyle bir y.vşağa da enişte falan demem
Alırım ayağımın altına
güzellik başa bela diyorsun yanii:))ahah:) yaa herkes bana aşık olmuyor da buraya açtığım konular bu tarz olduğu için okuyanlara öyle geliyor bence
Keşke avrupada olsam.
Dikkat çekerim evet. inkar etmicem.
Ama.sonuçta dunya güzeli de degilim. Beni begenmeyen bir suru insan olabilir.
Bence burda mesele şu. Uzun boylu olmak, göğüslü kalcali olmak, şişman degil ama kivrimli olmak, kızıl saçlı olmak zaten türkiyede değişik gelebiliyor insanlarA. Yoksa bi monica bellucci degilim ve insanlar bana öyle ćok çirkin diyemese de tarzımı begenmeyip, benim tipim degil diyebilirler
Dikkat çekici bir diger konu güleryüzlü esprili ve pozitif kadına alışkın olmamalari. Bu şehir tipik Ortadoğu şehri ve kadınlar burda suratsiz olmayi erdem sayıyor. Erkekler de suratsiz olmayan kadın 0görünce ilgi duyuyorlar. Sevgilim de dahil bir kac kisi "merhaba deyisin, gulumseyisin çok etkili" dediler. Oysa normal. Burdakiler alışkın değil
güzellik başa bela diyorsun yanii:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?