• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın eniştesinin benim için ettiği laf

Ayse bilsin. O eniste olacak cibilliyetsizle de irtibatı kes. Sorarsa da kaliteli insanlarla iletisim kuruyorun dersiniz.

Eniste cahil magra adami gibi geldi bana:bicak:
Ayse de enistem guzel kizlari kiskanir enistem diyecek zihniyette biriyse bu olayada tepki gosterecek biri degil bence.
Kendi tepkinizi kendiniz koyacaksiniz.gordugunuzde mesafeli ve soguk olun.
Birlikte hic bir yere gitmeyin hepimizin eniatesi var hic te arkadaslarimla yaptigim planlarima dahil etmiyorum munesabet ayrica.
Ben bu aysen den hoslanmadim:63:

Sizin ayşe ablanın karnı biraz geniş sanırım? Insan eniştesi için nasıl "güzel kızları kıskanır."der ya, düpedüz adamın sapıklığını kabullenmişler, siz bu olayı anlatsanız da normal bulurlar.
Biz burda mesafe candır diyince birileri zıplayıp, "siz herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz, kadınla erkek arkadaş olamaz mı?" diyor. Hayır efendim kimseyi kendimiz gibi sanmıyoruz, gerek üniversite hayatında gerekse iş hayatında kadın erkek ilişkilerini görüyoruz-duyuyoruz. Bizim erkeklerimizde kadınlarla arkadaşlık kültürü gelişmediği sürece hayır arkadaş falan olunmaz ve böyle olaylar da aldatmalar da sürekli olur. O yüzden "mesafe candır."

Son düzenleme:
Herkes sana aşık alıyor ben kıskanıyorum :KK45:
Şaka bir yana şimdi hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama bence sen yurtdışında nezih modern bir ülkede yaşamalısın. Sen kıyafetlerimle dikkat çekiyorum diyorsun ya işte bizim çoğu öküzün dikkatini çekince pis pis şeyler düşünüp diyorlar ne yazık ki.
Ayşe'ye desen de belki eniştenin ilk vukuatı değildir takmazlar biliyorsun bizim insanlarımızın durumunu kendi ağzıyla bile eniştem güzel kızların yanındakilere gıcık olur demiş. Ona ne güzel kızlar ve yanındakiler ne saçma muhabbet...

Sizin ayşe ablanın karnı biraz geniş sanırım? Insan eniştesi için nasıl "güzel kızları kıskanır."der ya, düpedüz adamın sapıklığını kabullenmişler, siz bu olayı anlatsanız da normal bulurlar.
Biz burda mesafe candır diyince birileri zıplayıp, "siz herkesi kendiniz gibi sanıyorsunuz, kadınla erkek arkadaş olamaz mı?" diyor. Hayır efendim kimseyi kendimiz gibi sanmıyoruz, gerek üniversite hayatında gerekse iş hayatında kadın erkek ilişkilerini görüyoruz-duyuyoruz. Bizim erkeklerimizde kadınlarla arkadaşlık kültürü gelişmediği sürece hayır arkadaş falan olunmaz ve böyle olaylar da aldatmalar da sürekli olur. O yüzden "mesafe candır."

Aynen yani ablamın kocası g.vatlık yapacak ben de buna höşgörüyle bakıp yeaaa bizim enişte de güzel kızlara bakar işte dicem ?!!?

Gözünü oyarım

Öyle bir y.vşağa da enişte falan demem

Alırım ayağımın altına

Gereksiz uzun değil mi, arkadaşın eniştesi habis duygular besliyo sevgili duymuş dövememis özetle bu,arkadaşını bağlayan bişey yok, eniştesiyle de görüşmeyiver adamın işi gücü yok mu sürekli sizinle mi, düşünüyorum ben arkadaşlarımın enisteleriyle kaç kere karşılaşıyorum diye...valla rakam veremicem o kadar muğlak

Herkes sana aşık alıyor ben kıskanıyorum :KK45:
Şaka bir yana şimdi hangi şehirde yaşıyorsun bilmiyorum ama bence sen yurtdışında nezih modern bir ülkede yaşamalısın. Sen kıyafetlerimle dikkat çekiyorum diyorsun ya işte bizim çoğu öküzün dikkatini çekince pis pis şeyler düşünüp diyorlar ne yazık ki.
Ayşe'ye desen de belki eniştenin ilk vukuatı değildir takmazlar biliyorsun bizim insanlarımızın durumunu kendi ağzıyla bile eniştem güzel kızların yanındakilere gıcık olur demiş. Ona ne güzel kızlar ve yanındakiler ne saçma muhabbet...

ahah:) yaa herkes bana aşık olmuyor da buraya açtığım konular bu tarz olduğu için okuyanlara öyle geliyor bence

Keşke avrupada olsam.
Dikkat çekerim evet. inkar etmicem.
Ama.sonuçta dunya güzeli de degilim. Beni begenmeyen bir suru insan olabilir.

Bence burda mesele şu. Uzun boylu olmak, göğüslü kalcali olmak, şişman degil ama kivrimli olmak, kızıl saçlı olmak zaten türkiyede değişik gelebiliyor insanlarA. Yoksa bi monica bellucci degilim ve insanlar bana öyle ćok çirkin diyemese de tarzımı begenmeyip, benim tipim degil diyebilirler

Dikkat çekici bir diger konu güleryüzlü esprili ve pozitif kadına alışkın olmamalari. Bu şehir tipik Ortadoğu şehri ve kadınlar burda suratsiz olmayi erdem sayıyor. Erkekler de suratsiz olmayan kadın 0görünce ilgi duyuyorlar. Sevgilim de dahil bir kac kisi "merhaba deyisin, gulumseyisin çok etkili" dediler. Oysa normal. Burdakiler alışkın değil

Son düzenleme:
Ben erkek arkadasini da cok pasif buldum ne munaseber birileri kiz arkadasina uff su kadi bak diyecek hic bisey yapamiyor sa gozunun icine bakip cok sert sekilde elini siksaymis tokalasir gibi ama alttan duydum ve sana tavirliyim tokalasmasi.
Hay arkadas bende fena hatun sayilmam topuklu da giyerim yururken takir takir ses te cikar bir tane uff su kiza bak diyen olmadi:deli:
Bu sikintiyi diger actiginiz turevleri seklin de sorunlarinizda da yasamisiniz.kadinlarin kocalarin dan sizi kiskanmasi gibi, evli ev sahibinizin size abuk mesajlar atmasi ,giydiginiz kiyafetler sebebp gosferilerek evden cikarilmaniz gibi bence biraz da siz kendi hareketlerinize dikkat edin.bu tip okuzlere gereken mesafeyi koyun

Gereksiz uzun değil mi, arkadaşın eniştesi habis duygular besliyo sevgili duymuş dövememis özetle bu,arkadaşını bağlayan bişey yok, eniştesiyle de görüşmeyiver adamın işi gücü yok mu sürekli sizinle mi, düşünüyorum ben arkadaşlarımın enisteleriyle kaç kere karşılaşıyorum diye...valla rakam veremicem o kadar muğlak
Adam müteahhit
O yüzden canı isteyince gruba dahil oluyor. Ama bitti artık benim için. Gereksiz adam.

ahah:) yaa herkes bana aşık olmuyor da buraya açtığım konular bu tarz olduğu için okuyanlara öyle geliyor bence

Keşke avrupada olsam.
Dikkat çekerim evet. inkar etmicem.
Ama.sonuçta dunya güzeli de degilim. Beni begenmeyen bir suru insan olabilir.

Bence burda mesele şu. Uzun boylu olmak, göğüslü kalcali olmak, şişman degil ama kivrimli olmak, kızıl saçlı olmak zaten türkiyede değişik gelebiliyor insanlarA. Yoksa bi monica bellucci degilim ve insanlar bana çirkin diyemese de tarzımı begenmeyip, benim tipim degil diyebilirler

Dikkat çekici bir diger konu güleryüzlü esprili ve pozitif kadına alışkın olmamalari. Bu şehir tipik Ortadoğu şehri ve kadınlar burda suratsiz olmayi erdem sayıyor. Erkekler de suratsiz olmayan kadın 0görünce ilgi duyuyorlar. Sevgilim de dahil bir kac kisi "merhaba deyisin, gulumseyisin çok etkili" dediler. Oysa normal. Burdakiler alışkın değil

KK de ilk defa birini merak ettim. Gormek isterdim seni.

Ben erkek arkadasini da cok pasif buldum ne munaseber birileri kiz arkadasina uff su kadi bak diyecek hic bisey yapamiyor sa gozunun icine bakip cok sert sekilde elini siksaymis tokalasir gibi ama alttan duydum ve sana tavirliyim tokalasmasi.
Hay arkadas bende fena hatun sayilmam topuklu da giyerim yururken takir takir ses te cikar bir tane uff su kiza bak diyen olmadi:deli:
Bu sikintiyi diger actiginiz turevleri seklin de sorunlarinizda da yasamisiniz.kadinlarin kocalarin dan sizi kiskanmasi gibi, evli ev sahibinizin size abuk mesajlar atmasi ,giydiginiz kiyafetler sebebp gosferilerek evden cikarilmaniz gibi bence biraz da siz kendi hareketlerinize dikkat edin.bu tip okuzlere gereken mesafeyi koyun
Aynen bu dediginizi yaptı. Cok uzun oldu diye o tokalasma kismini anlatmadim. Oyle sert ve restlesir bir tokalasma yapti. Ortam gerildi.

Haklisiniz. Mesafe koymak lazim bu adama.
Onun dışında kiyafet ve davranış konusunda genel olarak bende bir kusur yok.

Dikkat çekici bir diger konu güleryüzlü esprili ve pozitif kadına alışkın olmamalari. Bu şehir tipik Ortadoğu şehri ve kadınlar burda suratsiz olmayi erdem sayıyor.
Kız öyle deme ben de çok suratsızım. Yüz vermediğim çocuk da bana bu lafı çarpıtmıştı :D erdem saymıyorum da burdaki erkekleri beğenmiyorum mesela ben bir gülüşe kesin "verecek" gözüyle bakıyorlar gülüşümden de mahrum kalsınlar diye düşünüyorum. Çoğuna yanlış gelebilir tabii suratsızlığımla kısmetlerimi kaybettim filan :P ama şunu demeden geçmeyeceğim kadınların çoğunun suratsız oluşuna gene erkekler ve toplumun ikiyüzlülüğü neden olmuştur. Yani bence Avrupa gibi olsak kezban diye mok attıkları Türk kızlarına nasıl bakacaklarını biliyorum da neyse konuyu dağıttım :D

Haklısın.
Kız öyle deme ben de çok suratsızım. Yüz vermediğim çocuk da bana bu lafı çarpıtmıştı :KK70: erdem saymıyorum da burdaki erkekleri beğenmiyorum mesela ben bir gülüşe kesin "verecek" gözüyle bakıyorlar gülüşümden de mahrum kalsınlar diye düşünüyorum. Çoğuna yanlış gelebilir tabii suratsızlığımla kısmetlerimi kaybettim filan :p ama şunu demeden geçmeyeceğim kadınların çoğunun suratsız oluşuna gene erkekler ve toplumun ikiyüzlülüğü neden olmuştur. Yani bence Avrupa gibi olsak kezban diye mok attıkları Türk kızlarına nasıl bakacaklarını biliyorum da neyse konuyu dağıttım :KK70:
Kadınları suratsiz olmaya iten erkekler.
Ama biz de inadina Güler yüzlu ve şen kahkahalar atan kadinlar olmalıyız. Asılani da tersleriz biter.

Bence ayse'ye sadece enistesiyle gorusmek istemedigini, onun oldugu ortamlara seni davet etmemesini soyle.
Eger bu eniste esinin kardesi dolayisiyla tanidigi kadina bile boyle dusunceler besliyorsa ve acikca belli ediyorsa kim bilir daha ne vukuatlari vardir ve eminim esi de biliyordur.
Onlara bir sey olmaz, onlar yine iyi olur sen kotu olursun.

Haklısın.

Kadınları suratsiz olmaya iten erkekler.
Ama biz de inadina Güler yüzlu ve şen kahkahalar atan kadinlar olmalıyız. Asılani da tersleriz biter.
Bak bu doğru haklısın.
Ama şimdi aklıma geldi diğer yoruma yazdığım.Gerçekten ben şimdi o yüz vermediğim çocukla çok gülüp eğleniyordum eskiden bu aşık olmuş ben kanka gözüyle bakıyordum. Ee hani gülüp eğlenince de gerçekten o iğrenç tabire dönmüş gözünde. Sonra suratsız oldum laf soktu. Bizim erkeklerle uğraşılmaz zaten ben anlaşamıyorum bunlarla aman :KK53:
İmkanı olan güzel ülkelere taşınsın arkadaş rahat rahat yaşasın :KK52:

Back