- Konu Sahibi lou salome
Ayseye uygun zamanda bu olayı anlat
Ve bende rahatsız oldum bu durumdan de bence
Ve bende rahatsız oldum bu durumdan de bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahmet abi demiş. Diğerleri de öyle bakmış ben yürürken.Uc adam birdenmi asilmis size
Ucu bir den ufff su kadina bak mi demisler bana hicc inandirici gelemdi.
Biri dese tamam da esyanin tabiatina aykiri eger uc erkek birden ir kadina yaziliyorsa niyet kesinlikle kotudur.
Ayrica aysenin de sevgilin den hoslanmamis guzel kizlari kiskanir enistem demesi de fazla avam.
Ne munasebet benim enistem ablamla evli iken baska bir kzii kiskanacak yolarim valla
Eniste ile arkadaş degilim. Ama ayşe ve ablası ile kahvaltiya gidince o da geliyor. Ya da ayseyi iş yerinde ziyarete geliyor. Sinemaya gidersek bi bakiyorum o da gelmiş. Yoksa arkadaş olup bi yerlere çağırıyor degilim tabiiZaten kimseyle samimi olmayacaksın bu ülkede .ayşe senin arkadaşın onun eniştesiyle ne alaka .alırsın başına böyle belayı .bunlar abaza tipler .arkadadlıktan anlamazlar .ayrıca senin arkadaşın olabilecek tipler değil koca adam evli barklı .niye yemeğe vs gidiyorsun onlarla ben muhattab olmazdım .
Eniste ile arkadaş degilim. Ama ayşe ve ablası ile kahvaltiya gidince o da geliyor. Ya da ayseyi iş yerinde ziyarete geliyor. Sinemaya gidersek bi bakiyorum o da gelmiş. Yoksa arkadaş olup bi yerlere çağırıyor degilim tabii
mesafe koyacaksınız bundan sonra enişteyi pür neşe selamlamak falan yokEniste ile arkadaş degilim. Ama ayşe ve ablası ile kahvaltiya gidince o da geliyor. Ya da ayseyi iş yerinde ziyarete geliyor. Sinemaya gidersek bi bakiyorum o da gelmiş. Yoksa arkadaş olup bi yerlere çağırıyor degilim tabii
Doğru.M
mesafe koyacaksınız bundan sonra enişteyi pür neşe selamlamak falan yok