• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşımın eniştesinin benim için ettiği laf

Ayseye uygun zamanda bu olayı anlat
Ve bende rahatsız oldum bu durumdan de bence

Arkadaşına bir şey anlatma şimdilik.
Davetleri geri çevir zaten bir müddet sonra çağırmayı bırakırlar.
Arkadaşınızın ablası ve eşi ile de bir daha bir araya gelmeyin, iş yerinize geldiğinde selam vermeyin.

Erkek arkadaşınızı takdir ettim, sinirlerine hakim olabilmesi çok olgun bir davranış olmuş.
Eğer sık karşılaşıyorsanız spor salonunuzu da değiştirin.

Zaten kimseyle samimi olmayacaksın bu ülkede .ayşe senin arkadaşın onun eniştesiyle ne alaka .alırsın başına böyle belayı .bunlar abaza tipler .arkadadlıktan anlamazlar .ayrıca senin arkadaşın olabilecek tipler değil koca adam evli barklı .niye yemeğe vs gidiyorsun onlarla ben muhattab olmazdım .

Uc adam birdenmi asilmis size:deli:
Ucu bir den ufff su kadina bak mi demisler bana hicc inandirici gelemdi.
Biri dese tamam da esyanin tabiatina aykiri eger uc erkek birden ir kadina yaziliyorsa niyet kesinlikle kotudur.
Ayrica aysenin de sevgilin den hoslanmamis guzel kizlari kiskanir enistem demesi de fazla avam.
Ne munasebet benim enistem ablamla evli iken baska bir kzii kiskanacak yolarim valla:bicak:

Ben anlatmazdim sanirim cunku kadin buyuk ihtimal esini suclu bulmaz kabak basiniza patlar. Araniza mesafe koymaktan baska yolunuz yok gibi.

Ayşe ye kesinlikle anlatıyorsun ne olursa olsun. Şükret çok olgun bir erkek arkadaşın var. Terbiyesiz, ahlaksızlar ya..

Bak buraya yazıyorum eğer anlatmazsan, önlem almazsan bu adam er yada geç seni sosyal medyadan, wp'dan, yalnız gördüğü her an rahatsız edecek.

Yüzüne tükürsen yeridir.

Uc adam birdenmi asilmis size:deli:
Ucu bir den ufff su kadina bak mi demisler bana hicc inandirici gelemdi.
Biri dese tamam da esyanin tabiatina aykiri eger uc erkek birden ir kadina yaziliyorsa niyet kesinlikle kotudur.
Ayrica aysenin de sevgilin den hoslanmamis guzel kizlari kiskanir enistem demesi de fazla avam.
Ne munasebet benim enistem ablamla evli iken baska bir kzii kiskanacak yolarim valla:bicak:
Ahmet abi demiş. Diğerleri de öyle bakmış ben yürürken.

Saçma saçma muhabbetler yaa

Zaten kimseyle samimi olmayacaksın bu ülkede .ayşe senin arkadaşın onun eniştesiyle ne alaka .alırsın başına böyle belayı .bunlar abaza tipler .arkadadlıktan anlamazlar .ayrıca senin arkadaşın olabilecek tipler değil koca adam evli barklı .niye yemeğe vs gidiyorsun onlarla ben muhattab olmazdım .
Eniste ile arkadaş degilim. Ama ayşe ve ablası ile kahvaltiya gidince o da geliyor. Ya da ayseyi iş yerinde ziyarete geliyor. Sinemaya gidersek bi bakiyorum o da gelmiş. Yoksa arkadaş olup bi yerlere çağırıyor degilim tabii

ben olsam arkadasıma anlatırdım ama şerefsiz eniştenin arkadasları üzerinden ,

terbiyesiz adam ahmet abının yanında böyle böyle demiş sevgilim senın hatırına zor tutmuş kendını , de

Adam pislik şirazesi şaşmış ve son derece terbiyesizce dğer erkeklerle muhabbetine sizi de meze yapmaya çalışıyor. Resmen o enişteden midem bulandı azgın teke sendromu yaşıyor anlaşıla. Pislik ruhlu. Siz onunla konuştuğumuz sürece o kendini tatmin etmeye devam edecek. Bunu görmezden gelecekseniz konuşun yoksa kestirip atın kızlarla takılın

Eniste ile arkadaş degilim. Ama ayşe ve ablası ile kahvaltiya gidince o da geliyor. Ya da ayseyi iş yerinde ziyarete geliyor. Sinemaya gidersek bi bakiyorum o da gelmiş. Yoksa arkadaş olup bi yerlere çağırıyor degilim tabii

ohooo eniste almis basini gitmis.
bunu sadece ayse degil, ablasi da bilmeli.
mikrop herif.

M
mesafe koyacaksınız bundan sonra enişteyi pür neşe selamlamak falan yok

Dikkatli ol.bana iyi ayak gelmediler.sakin yalnız gezme.Allah korusun taciz tecavüz gibi şeyler bile olabilir.sen dikkat et.

Bence Ayşeyle arandaki ilişkiye göre anlat bunu. Şimdi evet erkeklere suç buluyoruz ama buradaki bazı kadınları da biliyoruz hani dişi köpek muhabbetine girecek olan çok olur. O yüzden Ayşew de böyle bir kadınsa asla bu muhabbeti anlatma ve yavş yavaş ilişkini kes ayrıca sevgilinle de konuş sppor salonunu değiştir derim. Bu defa kendine hakim olan biri bir daha hakim olacak diye bir kural yok yani. İlla ki görüşme olacaksa ailece asla ve asla eiştenin olduğu ortamlara gitme. Dediğim gibi anlatma konusunuda Ayşenin kişiliğine göre karar vermelisin

Ben olsam oyle bir mesafe koyardim ki bana selam dahi vermeye cesaret edemezdi bir daha.
ben olsam ayse ye degil direk enistesine ayagini denk al geri bas derdim

Back