- 18 Ocak 2016
- 942
- 2.027
- 113
- Konu Sahibi lou salome
-
He yaw bir cicek yetistiren sevgilim olmadi olmusum aglayanim yok hep kalin zevkleri oldu(o da ne demekse)Balkondaki çiçek meselesine bir açıklık getirmek istiyorum :)
Sevgilimin balkonunda rengarenk çiçekler var. Saksilara beraber diktik mart sonu gibi. Beraber suluyoruz. Arkadaşlarımızı balkonda agirliyoruz. Manzarası da güzel.
Sevgilim bahçe işlerini hep sevmiş bir insan.
Yaa hayret bişi. Siz hep "kalın" zevkleri olan birileriyle mi beraber oldunuz. Bence estetik algısı olan adamlardan mahrum kalmışsiniz.
Bi erkeğin balkonunda çiçek, koltuk vesaire olamaz mi...olamaz mı. Olabilir. Hehe.
Hatta "seni düşündükçe gül dikiyorum ellerimin degdigi yere" .
Ya hu konu sahibi okumuyor musun insanlar senin icin neler söylüyor?Balkondaki çiçek meselesine bir açıklık getirmek istiyorum :)
Sevgilimin balkonunda rengarenk çiçekler var. Saksilara beraber diktik mart sonu gibi. Beraber suluyoruz. Arkadaşlarımızı balkonda agirliyoruz. Manzarası da güzel.
Yaa hayret bişi. Siz hep "kalın" zevkleri olan birileriyle mi beraber oldunuz. Bence estetik algısı olan adamlardan mahrum kalmışsiniz.
Bi erkeğin balkonunda çiçek, koltuk vesaire olamaz mi...olamaz mı. Olabilir. Hehe.
Arada sevgilimde kalıyorum :)He yaw bir cicek yetistiren sevgilim olmadi olmusum aglayanim yok hep kalin zevkleri oldu(o da ne demekse)
Siz uc bayan ayni evde kaliyodunuz sevgilinizle balkon da misafir agirlayip cicek diktiginize gore orayami yerlestiniz
zaten actiginiz konular da tek inanmadigimiz konu balkondaki cicekler olmustu aydinlattiniz engin bilgilerinizle cok mersi
Sesli güldüm:))Diyarbakır, Elazığ ve Şanlıurfa' hipodrom varmış bu arada.
Bence gayet hossun:)Benim sevgilim yok ki çiçek eksin
Zaten işsizim de
Şu sıra bayaa asosyalım hatta
Tip desen aha fotoğraf ta ki benim, o da yok yani
Sizin kadar şanslı değilim işte ne yapayım
Kız vallahi benim kocam evde bulduğu heryere kaktüs dikiyor,nerden bildin kalın zevkli olduğunu.Balkondaki çiçek meselesine bir açıklık getirmek istiyorum :)
Cicek meselesi anlaşıldı dağılın bi artık kalın kadınlar
Okuyabildigim yerisebildigim kadarina bisiler yazıyorum.Ya hu konu sahibi okumuyor musun insanlar senin icin neler söylüyor?
Hala sevgilim de sevgilim.
Millet sana yalanci diyor ya hu kendini tatmin etmek icin buraya gelmis diyorlar haberin var mi?
Mesaj size değil sadece sürekli Diyarbakır yazilmasindan dolayı.Sesli güldüm:))
Ne kadar genel kültür artırıcı konular açıyorum :))
neyO kız kayınvalide bana tükürdü dna istediler diyen değil miydi
Mesaj size değil sadece sürekli Diyarbakır yazilmasindan dolayı.
Evet ya sayende genel kulturumuz artiyor nere de at yarisi varmis ogrenmis olduk artik hic bir yarisi kacirmamSesli güldüm:))
Ne kadar genel kültür artırıcı konular açıyorum :))
Evet ya sayende genel kulturumuz artiyor nere de at yarisi varmis ogrenmis olduk artik hic bir yarisi kacirmam
Bu site de bir sen bir de limoncu allah basimizdan eksik etmesin
Limoncu sayeisnde birikimi ogrendik ama onda abarti ve yalan yoktu allah var.
Sizin sayenizde de genel kulturumuz artti
Siz hala elestirildiginiz konuyu algilayamadiniz gayet modern kulturlu,nazik bayan cizgisi cizmeye calisip altin da buram buram ozenti kokan konulariniz terli koltuk altina sikilan parfum etkisi yaratiyor uzerimiz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?