- 29 Aralık 2010
- 8.416
- 23.875
- 548
- Konu Sahibi lou salome
-
İnce görmüşsün vallahi korkulur sizden hatunlar :)Zaten bir potta balkon daki cickeler de bekar erkek ailesiyle kaliyorsa siz nasil romantizmin dibine vurdunuz.
Yok er kisi yalniz yasiyorsa bekar erkeklerin pek oyle cicek yetistirme fantazisi olmaz
Aynen bence de kapali bir ortamda buyumus ah soyle biri olsam erkekler benim icin birbiriyle yarisa saclarimd a kizil olsa.Ayy benzetmelerini yesinler.
Çirkin ama komik
İlaveten, katılıyorum. Benim zihnimde daha çok çekingen, toplum içinde pasif fakat içinde fırtınalar kopan hafif iri(kendi tabiridir), hatta türbanlı (özellikle açık giyinme konusunda müthiş bir zaafı olduğu için), sıradan bir apla canlanıyor.
Zaten yalan hep ayrinti da gizlidir.İnce görmüşsün vallahi korkulur sizden hatunlar :)
Bu üyenin benim de canımı sıkmışlığı var zamanında ama sonradan yorumlarını gördükçe üstünde durmadım. Yazış şeklinden kimin makul olduğu kimin de olmadığı anlaşılıyor az çok. Bu hanım kızımız böyle şey gibi hani ekşi sözlükte nutella yiyen sandalyeden düşen rafine zevkleri olan ultra kültürlü tipler (yersen) var ya onlar gibi. Konu sahibini tenzih ederim, sanal alemde übermensch şekilleri yapanların böyle ensesine bi sus la dingil diye vurasım geliyor. Hiç sevmem yapmacıklığı.
Neyse konunun özü 'Anne ben selebriti oldum'
Ahh ipek böcüğü şimdi açtıracaksın ağzımı, bize burdan yol gözüktü belliAynen bence de kapali bir ortamda buyumus ah soyle biri olsam erkekler benim icin birbiriyle yarisa saclarimd a kizil olsa.
Ha iyi para kazandigim bir de meslegim olsa...
Ben bunu uzun zmandir dusunuyorum konulari buram buram ozenti kokuyor cunku.
Ir insan neyin altini ozleikle ciziyorsa ora da mutlaka kendini eksik hissetigi birsey varidr
Bunlari "acik sacik" olduklari icin kovan ev sahibi de "haci"ydi, bilhassa vurgulanmıştı.. Bi de muhteşem (!) güzelliğine kapilip pesinde dolanan zamparanin "hayirli Cumalar" mesajina da ayni marjinal(!) duruşuyla "Cumayla işim olmaz" diye cevap verdiğini guya cool(!) ama igneli igneli yazmıştı..Konu sahibinin konularinda hep bu vardi iste kışkırtma,aşagilama,alttan alttan vurma...Çoğu konusunda buna dikkat cektim bencede kasıtlı yapiyor ve bundan da haz aliyor...Yasadigi toplum bu neyi kanıtlama neyi kanıksama derdinde hala anlamis degilim...
Kesinlikle hep yaptigi buydu hatta bir konusunda yorum yapmistim derdin ne bu memleketle diye hep bir iğneleme....Bunlari acik sacik olduklari icin kovan ev sahibi de "haci"ydi, bilhassa vurgulanmıştı.. Bi de muhteşem güzelliğine kapilip pesinde dolanan zamparanin "hayirli Cumalar" msjina da ayni marjinal(!) duruşuyla "Cumayla işim olmaz" diye cevap verdiğini guya cool(!) ama igneli igneli yazmıştı..
Oldugu ve olmak istedigi arasinda zavallica debelenen biri var karsimizda..
Sonradan gelip, "aa kizlar birazcik eglendim sizle" diye kıvırma moduna gecmesi de ihtimallerim arasinda..
Site yönetiminin hanimefendiye yaptigi detayli bi aciklama var bi de, nerdeyse destan yazmis, kelimesi kelimesine de biliyor orda olmadigi halde.. Ayni bu konuda adamlarin laf atma anında her detayı ordaymis gibi bilmesi gibi..Kesinlikle hep yaptigi buydu hatta bir konusunda yorum yapmistim derdin ne bu memleketle diye hep bir iğneleme....
evet aynen.Fake olduğunu düşünmüyorum ben de. Sadece nedenini bilmiyorum ama sürekli ve özellikle marjinalliğini vurguluyor ama sakil duruyor
Iyi de herkes onu kıskanıyor zaten, tersi olmaso abesle iştigalevet aynen.
bir sindirememişlik var yazdıklarında.
malesef ki cümleler kendini ele veriyor.
umarım kıskandınız mı avamlığına vardırmadan izah edebilir kendisini:))
Var İpeğim var gerçek hayatta böyle nice insanlar var malesef...Valla bu site de cok farkli karakterler tanidim kizlar dua edin de konu sahibi abarti degil de tamamrn fake olsun dusnsenize bogle birnin gercek hayattta oldugunu tovbeler olsun
Ne cektin be sen diyerek milletin moralini yerle bir eder
O tur insanlar bana hep gorgusuz gelmistir.Var İpeğim var gerçek hayatta böyle nice insanlar var malesef...
Burda da sürekli,eğitim,mevki makam,maddi faktörlerden karşısındaki insanları aşağılayan ne çok üye gördü bu gözler,ay neden insanları kategorize ediyorsunuz deyip,arkasından siz şucusunuz bucusunuz,pis lümpenler minvalinde ne yorumlar okudu bu gözler.
Hakkaten üzülüyorum böyle insanların varlığına...
Keşke onlar da dışardan ne kadar komik göründüğünü anlayabilseler.O tur insanlar bana hep gorgusuz gelmistir.
Ha bir de aile terbiyesini yeterince almamis insanalr diye dusunuyorum.
herzaman iyinin daha iyisi vardir ozman herkes birbirni ezsin varmi boyle sacmalik:)
Kultur konusmalara durusa yansir ben suyum ben soyle modernim demekle olmuyor.
Insnlarin konusma seklin den uslubun dan zaten kafada bir sekil olusuyor.parantez aralarin da sayilan diplomalar komik duruyor.
Benim universite de akademisyen hocalarim cok mutevazi insnalardi.suanda mesleginin zirveisn de bir cok tanidigim var sifir ego.Keşke onlar da dışardan ne kadar komik göründüğünü anlayabilseler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?