arkadaşımın eniştesinin benim için ettiği laf

Konu ister abarti isterse tamamen fake olsun bazi insanlar bu sevyye deki eglenceden hoslanir karsilarindaki insanlari aptal yerine koydugunu sanarak kendi zekasina hayran olur.
Bu site de minvari bir cok uye ve konuya sahit olduk.
Fakat bunu yaparken insnalari asagilama,kendini hiper kultur abidesi ,en lerin kralicesi secerek ego tatmini yaparsa isin rengi degisir.
Gecen yil bir konu da ev hanimi bir bayana sen sus ev hanimi!
Ben bos zmanlarim da fotograf cekerim,kitap okurum su kadar okul okudum ,bu kadar dil bilirim hadi sen de yaptigin tarhana corbalarini anlat diye hadsizce asagilamisti konu sahibi bir uyeyi.
Oradan kilim kimse sosyal sinif farki gozeterek kimseyi asagilayamaz.asagilarsa iste boyle ipligi pazara cikar.
Yaw he he diyip gectim gercekci bulmadigim bir kac uye daha var ama bu uyeye o ev hanimi arkadasi asagiladigi icin gecen yil dan kilim yoksa yine yaw he he ne kaadan da kulturlusun der gecerdim.

Ya kaldı ki hiçbir yönetici seni yüzüne karşı dümdük adamlar senin yüzünden karılarıyla kavga ediyo demez, burda bile denmez ki g.doğuda asla, der ki rahatsız olan var gürültü var aile var vs vs bunun gibi şeyler der

Köşedeki pastaneciyle bile bu tip muhabbetler döndüğünü iddia edersen orda bir dur denir yani, ben de yaşadım g.doğuda suratım sirke satmadı her daim muhabbetli bir insan oldum konu sahibile nasıl giyinir bilemem ama ben askılı da giydim etek de elbise de, arkamdan belki bişeyler denmiştir ama kimse hele ki bakkal çakkal pastaneci yüzüme karşı öyle muhabbetlere girmedi

Boşanıp anamın evinde tarhana mi kaşıklayayım boşanırsam adam maddi yardımı keser diyen bir üye de vardı,ha bu üye bide yeni bir aşka yelken açmak üzereydi evliyken, ama boşanırsam nasıl geçiririmı de düşünüyodu

Valla bu site de cok farkli karakterler tanidim kizlar dua edin de konu sahibi abarti degil de tamamrn fake olsun dusnsenize bogle birnin gercek hayattta oldugunu tovbeler olsun
Ne cektin be sen diyerek milletin moralini yerle bir eder

ipeqbojuqu arkadasinin enistesi şu miiikemmel ve romantik geceden haberdar olsa nasilda kiskanir adamcagiz orta yerinden catlar

Beni en çok "onun evinin balkonundaki çiçeklerin arası" kısmı etkiledi :))) acaba belirtili isim tamlaması mı diyoduk buna? Öyle bişeydi... bugün spora dilbilgisi kitabımla gideyim ben..

Beni en çok "onun evinin balkonundaki çiçeklerin arası" kısmı etkiledi :))) acaba belirtili isim tamlaması mı diyoduk buna? Öyle bişeydi... bugün spora dilbilgisi kitabımla gideyim ben..
O kismini atlamisim sanirim ben nolmus ki ciceklerin arasina

Valla bu site de cok farkli karakterler tanidim kizlar dua edin de konu sahibi abarti degil de tamamrn fake olsun dusnsenize bogle birnin gercek hayattta oldugunu tovbeler olsun
Ne cektin be sen diyerek milletin moralini yerle bir eder

Ben erkek olduğunu da düşünmüyorum tamamen yalan olduğunu da, ama konuları 3 5 tane kabartma tozu katılmış kek gibi, şişmiş şişmiş patlıyo artık, yani detaylar ekliyo süslüyo konularını, süslediği detaylar geçmişte ya da şu anda baskılandığı şeyler olabilir,mesela ramazanda şarap vurgusu...tutucu bi ailesi olabilir o sebeple burda böyle kendince asi özgür havalara giriyo olabilir

Olabilir ama kiyafetle ilgili konusu buram buram fake idi.
Hakkina girmeyeyim diye donup bir kac defa okudum loe hanimin da masallahi var gunde 3 defa kiyafet degistiriyor demisler.
Valla ise giderken dizi cikmis pijamalar cikarilir ise gidilcek kiyafet giyilir isten gelinir tekrar mod on in forever pijama
Yani sabah baska oglen baska aksam baskami kiyafet degisyormus sahne alacak sanatci gibi gun arasinda kostum degiskligi

Pijama giymez hadi cok bakımlı diyelim ama iş kaç saat ki, işe gittin geldin hadi bir de akşama bi yere çıkacaksan değişirsin,gerçek olsa vurgulanmaz bazı şeyler yaa ne biliyim saçma duruyo

Ayy benzetmelerini yesinler.
Çirkin ama komik

İlaveten, katılıyorum. Benim zihnimde daha çok çekingen, toplum içinde pasif fakat içinde fırtınalar kopan hafif iri(kendi tabiridir), hatta türbanlı (özellikle açık giyinme konusunda müthiş bir zaafı olduğu için), sıradan bir apla canlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…