- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.324
- 198
- 36
- Konu Sahibi lou salome
-
Konu ister abarti isterse tamamen fake olsun bazi insanlar bu sevyye deki eglenceden hoslanir karsilarindaki insanlari aptal yerine koydugunu sanarak kendi zekasina hayran olur.
Bu site de minvari bir cok uye ve konuya sahit olduk.
Fakat bunu yaparken insnalari asagilama,kendini hiper kultur abidesi ,en lerin kralicesi secerek ego tatmini yaparsa isin rengi degisir.
Gecen yil bir konu da ev hanimi bir bayana sen sus ev hanimi!
Ben bos zmanlarim da fotograf cekerim,kitap okurum su kadar okul okudum ,bu kadar dil bilirim hadi sen de yaptigin tarhana corbalarini anlat diye hadsizce asagilamisti konu sahibi bir uyeyi.
Oradan kilim kimse sosyal sinif farki gozeterek kimseyi asagilayamaz.asagilarsa iste boyle ipligi pazara cikar.
Yaw he he diyip gectim gercekci bulmadigim bir kac uye daha var ama bu uyeye o ev hanimi arkadasi asagiladigi icin gecen yil dan kilim yoksa yine yaw he he ne kaadan da kulturlusun der gecerdim.
ipeqbojuqu arkadasinin enistesi şu miiikemmel ve romantik geceden haberdar olsa nasilda kiskanir adamcagiz orta yerinden catlar
O kismini atlamisim sanirim ben nolmus ki ciceklerin arasinaBeni en çok "onun evinin balkonundaki çiçeklerin arası" kısmı etkiledi :))) acaba belirtili isim tamlaması mı diyoduk buna? Öyle bişeydi... bugün spora dilbilgisi kitabımla gideyim ben..
Valla bu site de cok farkli karakterler tanidim kizlar dua edin de konu sahibi abarti degil de tamamrn fake olsun dusnsenize bogle birnin gercek hayattta oldugunu tovbeler olsun
Ne cektin be sen diyerek milletin moralini yerle bir eder
Zaten bir potta balkon daki cickeler de bekar erkek ailesiyle kaliyorsa siz nasil romantizmin dibine vurdunuz.
Yok er kisi yalniz yasiyorsa bekar erkeklerin pek oyle cicek yetistirme fantazisi olmaz
Olabilir ama kiyafetle ilgili konusu buram buram fake idi.Ben erkek olduğunu da düşünmüyorum tamamen yalan olduğunu da, ama konuları 3 5 tane kabartma tozu katılmış kek gibi, şişmiş şişmiş patlıyo artık, yani detaylar ekliyo süslüyo konularını, süslediği detaylar geçmişte ya da şu anda baskılandığı şeyler olabilir,mesela ramazanda şarap vurgusu...tutucu bi ailesi olabilir o sebeple burda böyle kendince asi özgür havalara giriyo olabilir
O kismini atlamisim sanirim ben nolmus ki ciceklerin arasina
sakin olBu yorumu okurken oksurmelerim arasina kahkahalarim gordi az daha mubarek ay gidiyordum
Olabilir ama kiyafetle ilgili konusu buram buram fake idi.
Hakkina girmeyeyim diye donup bir kac defa okudum loe hanimin da masallahi var gunde 3 defa kiyafet degistiriyor demisler.
Valla ise giderken dizi cikmis pijamalar cikarilir ise gidilcek kiyafet giyilir isten gelinir tekrar mod on in forever pijama
Yani sabah baska oglen baska aksam baskami kiyafet degisyormus sahne alacak sanatci gibi gun arasinda kostum degiskligi
Okuyorum:) yazcamLou Lou Lou salomeee
Niye gittin dügüneee
Çevirmiçisin yazsana be ablam, karanlıktayız
Ayy benzetmelerini yesinler.Ben erkek olduğunu da düşünmüyorum tamamen yalan olduğunu da, ama konuları 3 5 tane kabartma tozu katılmış kek gibi, şişmiş şişmiş patlıyo artık, yani detaylar ekliyo süslüyo konularını, süslediği detaylar geçmişte ya da şu anda baskılandığı şeyler olabilir,mesela ramazanda şarap vurgusu...tutucu bi ailesi olabilir o sebeple burda böyle kendince asi özgür havalara giriyo olabilir
Okuyorum:) yazcam
Bizi o mikemmel hayatindan mahrum birakma.
Yalniz ikinci hikayeni cok acele yazmissin. Ayni tadi alamadim.
Yahu kadinin istedigi oluyor iste. Sayfa olmus 55. Fakeyse fake. Kadinin ego suan semalarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?